MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2022-04-14 13:07

kuris čia normalus? :)

utiutiu 2022-04-14 14:54

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545660)
nu tau ateistina, tu meno zmogus, bet yra ir nornaliu cia :) bet vistiek geriau 1985 metu supuves mersas, negu nauja KIA, idomus mastymas kaikuriu :zenklas:

as vis dar nepagaunu kuo ta nauja KIA tokia bloga ?

pucenas 2022-04-14 14:56

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 545662)
as vis dar nepagaunu kuo ta nauja KAI tokia bloga ?

Nzn as irgi. Gal del to kad ne mersas ;) cia jau reik klaust tu kurie zino :) ta nauja sportage tai bent man labai neblogai atrodo ��

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545661)
kuris čia normalus? :)

Nu tu i ta sarasa nepapuoli, tai nesinervuok :) :)

simaso 2022-04-14 16:00

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545664)
Nu tu i ta sarasa nepapuoli, tai nesinervuok :) :)

Man čia didžiausias komplimentas :aciu:

pucenas 2022-04-14 16:01

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545665)
Man čia didžiausias komplimentas :aciu:

Tai juk stengiuosi stengiuosi ;)

Melionas 2022-04-14 17:53

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545663)
Nzn as irgi. Gal del to kad ne mersas ;) cia jau reik klaust tu kurie zino :) ta nauja sportage tai bent man labai neblogai atrodo ��

Žmona dabar važinėja su nauju sportage, afigiena jai mašina... Kiek teko važiuot, man irgi visai nieko... Labai patiko kaip juostos palaikymas veikia, kaip vairuojasi...

pucenas 2022-04-14 17:55

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 545667)
Žmona dabar važinėja su nauju sportage, afigiena jai mašina... Kiek teko važiuot, man irgi visai nieko... Labai patiko kaip juostos palaikymas veikia, kaip vairuojasi...

Cia ta paskytine jau. Kita treciadieni vaziuoja zmona mano irgi pavaziuoti su sita kia

Artunas 2022-04-14 18:26

Čia per Apple tas blogas užkrečiamas pavizdys?

Rawwslt 2022-04-14 18:45

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545660)
nu tau ateistina, tu meno zmogus, bet yra ir nornaliu cia :) bet vistiek geriau 1985 metu supuves mersas, negu nauja KIA, idomus mastymas kaikuriu :zenklas:

Nauja KIA, ne tas pats kas naujau Škoda. Nauja KIA - 98 opel vectra.

pucenas 2022-04-14 18:46

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 545670)
Nauja KIA, ne tas pats kas naujau Škoda. Nauja KIA - 98 opel vectra.

Ka tu tuo norejai pasakyti?

Melionas 2022-04-14 18:55

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545668)
Cia ta paskytine jau. Kita treciadieni vaziuoja zmona mano irgi pavaziuoti su sita kia

Jo ta siu metu. Pamatysi, patiks... Labai erdvu viduj, nors is isores neatrodo didele...

utiutiu 2022-04-14 20:22

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 545672)
Jo ta siu metu. Pamatysi, patiks... Labai erdvu viduj, nors is isores neatrodo didele...

Kam pliusas kam minusas, man tos erdves visiskai nereikia. Net erzina

FUN500 2022-04-14 20:30

Gavom su kolega nuomoje masina kia stonker. 600 km ridos nera dar. Atvaziavom prie kavines, sedejome kalbejomes, langai buvo atidaryti. Uzsimaneme uzdaryt, reikejo ta start mygtuka paspausti kad atgaivinti langus, nes nedereagavo langu valdymas. Uzdarem langus, trenkem durelem, paspaudem mygtuka ant duru ir isejom. O degimas taip ir liko ijungtas. Zodziu per 2 val issikrove pilnai akumas, teko technine pagalba kviestis, kad vazioti toliau. Tad technologijos net pazangesnes net 98 metais buvo, uzrakinti masinos ijungtu degimu buvo neimanoma. Tad atsargiai nauju kiu savininkai))))

Melionas 2022-04-14 20:51

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 545673)
Kam pliusas kam minusas, man tos erdves visiskai nereikia. Net erzina

O smarte geriau jautiesi?

utiutiu 2022-04-14 20:57

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 545675)
O smarte geriau jautiesi?

Man masinos reikia, o ne sodo namelio ant ratu :)

P.s. 218’tam jauciuosi idealiai. Nors nevienam isedusiam “truko erdves”

Modestas_ 2022-04-14 21:11

Matyt, geriausiai jauciasi tie, kurie su Land Cruiser, Range Rover, amerikietiskais pikapais, gyvenantys Zirmunuose, Pilaiteje ar kokiose Justiniskese.
Vienas veikejas su Audi Q7. Kaip taisykle - masina visuomet stovi pusiau ant saligatvio.
Man negaila, vietos pakanka. Taciau kaip taisykle - kuo ilgiau dar moketi uz ,,chrusciofke", tuo didesne masina ant saligatvio.

Antrosios kartos BMW X-5. Darzine, ne automobilis. Teko buti pavezintam gero biciulio. Taip ir nesupratau, kodel pirkti toki automobili.

Manau, kad Smartas - jau krastutinumas. Taciau savo nisa rinkoje rado ir sis keistas daiktas. Beje. 2018m.turejau garbes pasivazineti su Ziguliu. Nesu aukstas, taciau su erdve jau ne kas. Turint omenyje Smarto auksta sedesena, manyciau, kad net jame jaukiau negu Zigulyje, kuriame kadaise, savo laikmeciu, tikpdavo visa seima ir vaziuodavo prie juros...

Apple 2022-04-14 21:17

Su visa pagarba, bet ... :daro:
toks jausmas, kad pas mus visi su naujom S klasem laksto :xx:

Neturiu jokių bėdų su savo KIA jau beveik 5 metai.

Nauja išvis kosmosas. Salonas labai labai fainas, tik išorė labai "fturistinė"
Čia kalba apie Sportage.

Už tuos pinigus ką ji kainuoja, tai galiu garantuot, kad geresnio SUV nenupirksi (naujos auto).

Anksčiau dar nervas imdavo nuo visų jūsų komentarų, bet dabar tik juokas ima :lithuania:

Modestas_ 2022-04-14 21:29

Kazkaip esu beveik garantuotas, kad gerb.administratoriaus turetas automobiliu parkas (is saraso) butu apibudintas kazkaip panasiai:

203 - puvekas.
215 - nesibaigiancios nesamones, investiciju rinkinys ir galiausiai - supuvo.
164 - automobilis - nesusipratimas apskritai.

Ir tikrai manau, kad kuomet dabartine Kija bus parduota, apie si automobili prisiminimai bus kur kas geresni.
Geri tie Hiundajai (Kijos). Tiesiog nekilmingi ir, kaip Administratorius sake - galbut per daug futuristiniai.

Apple 2022-04-14 21:38

Citata:

Pradžioje rašė Modestas_ (Post 545679)
Kazkaip esu beveik garantuotas, kad gerb.administratoriaus turetas automobiliu parkas (is saraso) butu apibudintas kazkaip panasiai:

203 - puvekas.
215 - nesibaigiancios nesamones, investiciju rinkinys ir galiausiai - supuvo.
164 - automobilis - nesusipratimas apskritai.

Ir tikrai manau, kad kuomet dabartine Kija bus parduota, apie si automobili prisiminimai bus kur kas geresni.
Geri tie Hiundajai (Kijos). Tiesiog nekilmingi ir, kaip Administratorius sake - galbut per daug futuristiniai.

kai turėjau 203 tai jie dar tuo metu nepūdavo (čia buvo ~13 metų atgal). vienintelis ką atsiemnu, kad važiuoklę dažnai tvarkiau. Bet tuo metu šaibų nebuvo, tai vikas kuo pigiau, dėl to ir teko dažnai tvarkyt.
211'liktas buvo geriausias MB kokį turėjau. Prisiminimai tik patys geriausi. Buvo 11 metų atgal.
215'liktas man iki dabar vienas iš mėgstamiausių kėbulų. Mielai dabar turėčiau facelift 55 AMG. Pats durnas buvau, kad pirkau iš nepatikimo pardavėjo.
164 - blogiausia patirtis (tiksliau didžiausias minusas). Nupirkau "lėlę". Pats auto, tai visiškas visureigis. Labai erdvus. Bet nepaėjo korta iš techninės pusės. Pats kaltas.
Dabartinis A208 jau pabodo. Per sezoną pravažiuoju MAX 1000km. Emocijos WoW, bet dabar jau pribrendau naujesniam kėbului ir galingesniam varikliui :) laikas parduot....

P.S. apie MB markę niekada nieko blogo nepasakysiu, tai mano mylimiausia markė. Bet renkantis naują automobilį tu žiūri ką gali geriausio nupirkti už turimą sumą. Ir renkantis tarp A klasės ir KIA Sportage manau pasirinkimas vienareikšmiškas KIA pusėj :) (nes abi kainjuoja tiek pat ir dar KIA gauni N+K daugiau privalumų / opcijų)
Mirkit pavidolei

utiutiu 2022-04-15 06:07

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 545678)
Su visa pagarba, bet ... :daro:
toks jausmas, kad pas mus visi su naujom S klasem laksto :xx:

Neturiu jokių bėdų su savo KIA jau beveik 5 metai.

Nauja išvis kosmosas. Salonas labai labai fainas, tik išorė labai "fturistinė"
Čia kalba apie Sportage.

Už tuos pinigus ką ji kainuoja, tai galiu garantuot, kad geresnio SUV nenupirksi (naujos auto).

Anksčiau dar nervas imdavo nuo visų jūsų komentarų, bet dabar tik juokas ima :lithuania:

Man kaip tik isore naujo sportažo grazi. Tik va poreikio sodo nameli vairuot tiesiog nera.
Ir vis dar nesulaukiu kodel blogai nauja KIA. Vieninteli komentara parase.
O kas toliau ? Apple kaip salono kokybe? Kaip garso izoliacija? Koki modeli vairuoji?aptarnavimu kaina? Serviso feedbackas?( kaip aptarnauja ir t.t)

exxon 2022-04-15 08:11

Turiu plika 215 55 su maza rida jei ka

Apple 2022-04-15 08:50

Citata:

Pradžioje rašė utiutiu (Post 545681)
Man kaip tik isore naujo sportažo grazi. Tik va poreikio sodo nameli vairuot tiesiog nera.
Ir vis dar nesulaukiu kodel blogai nauja KIA. Vieninteli komentara parase.
O kas toliau ? Apple kaip salono kokybe? Kaip garso izoliacija? Koki modeli vairuoji?aptarnavimu kaina? Serviso feedbackas?( kaip aptarnauja ir t.t)

Toliau bus kita kokia nors nauja, bet dar ne greit :)
Salono kokybė puiki (geresnė už škoda / VW) net geresnė už 164, nes ten viskas girgžda kaip nivoj. Garso izoliacija prastesnė už MB, bet ne blogesnė nei VW. Aptarnavimo kaina = tepalai. Tai standartiškai kainuoja kaip ir visur pas dilerius. Servisas prieš tai buvo debilai (dirbe seni nukrioše pusdurniai), dabar priėmė jaunimo, tai pasitaisė šiek tiek situacija.

Rykštė 2022-04-15 10:00

Citata:

Pradžioje rašė exxon (Post 545682)
Turiu plika 215 55 su maza rida jei ka

Pagarsink vis dėl to kainą,aš vis dar paieškose.

exxon 2022-04-15 17:06

15, keisciau i c126

Artunas 2022-04-15 18:45

Pas mane kaimynas nupirkęs naują sportage, na man jis nėra labai futuristiškas, man jo išvaizda tiesiog kosminė, labai graži.

simaso 2022-04-15 19:12

Kokius jūs čia niekus kalbat? Urodiškas ten dizainas, o ne kosminis:cenzura:

pucenas 2022-04-15 20:14

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545690)

Nu tu ir vel praleidai proga patylet ;) oi tie menininkai ….

Robertas1993 2022-04-15 20:15

Kaip sakant, skonis draugu neturi, vieniems grazus, kitiems negrazus dizainas :)

simaso 2022-04-15 21:31

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 545693)
Nu tu ir vel praleidai proga patylet ;) oi tie menininkai ….

Reikia apie tai kalbėt , Pucenai, reikia! :)

Rawwslt 2022-04-15 21:42

Ubagu mašina. Su jokia skoda ar vw negali lygint. Ten opelis arba citroenas konkurentas geriausiu atveju. Dizainas isores skonio reikalas, man visai patinka, bet apie kitus taškus net nešneku.

utiutiu 2022-04-16 08:11

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 545690)

LABAI grazi auto, tiek isore tiek vidumi.

vampyras 2022-04-16 19:01

Čia normalu per Velykas savo veisinimosi luksto kietumą demonstruoti?
Su ateinančią vyru diena. Tolerantiškumą nepamirškite. :wave:

Apple 2022-04-17 18:42

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 545696)
Ubagu mašina. Su jokia skoda ar vw negali lygint. Ten opelis arba citroenas konkurentas geriausiu atveju. Dizainas isores skonio reikalas, man visai patinka, bet apie kitus taškus net nešneku.

Kam reik pezėt, jei naujo nei vieno nei kito neekplotavai ilgesnį laiką?
Sportage už Tiguan N kartų malonesnis.

ShotGun 2022-04-17 20:56

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 545700)
Kam reik pezėt, jei naujo nei vieno nei kito neekplotavai ilgesnį laiką?
Sportage už Tiguan N kartų malonesnis.

Gal tam turi įtakos VW optimizavimas, nes Tiguan yra kaip ir golf kilsteltas į viršų, kai tuo tarpu Sportage lyg ir nebuvo niekada ceed pagrindu gamintas.

Apie Kia Sportage tik girdėjęs, kad po kelių metų atsiranda braškesių iš interjero važiuojant miesto gavėmis, nors pas draugą per 4 metus nieko nenutiko ir jokių nusiskundimų nėr. Apple, pas tave irgi nieko negirdėt?

Aišku, Sportage naujasis, kaip ir visos auto, gerokai su kaina pridėjo. Jei anksčiau už 30k buvo netuščias, tai dabar praktiškai startas, normaliau pakomplektuoti ir 40k nesunkiai perlipa.

Artunas 2022-04-17 21:02

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 545702)
Gal tam turi įtakos VW optimizavimas, nes Tiguan yra kaip ir golf kilsteltas į viršų, kai tuo tarpu Sportage lyg ir nebuvo niekada ceed pagrindu gamintas.

Tai ką nors keičia? :) Jie abu nieko gero :D

Robertas1993 2022-04-18 07:29

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 545703)
Tai ką nors keičia? :) Jie abu nieko gero :D

Is ko sprendi?

Apple 2022-04-19 10:21

Citata:

Pradžioje rašė ShotGun (Post 545702)

Apie Kia Sportage tik girdėjęs, kad po kelių metų atsiranda braškesių iš interjero važiuojant miesto gavėmis, nors pas draugą per 4 metus nieko nenutiko ir jokių nusiskundimų nėr. Apple, pas tave irgi nieko negirdėt?

Aišku, Sportage naujasis, kaip ir visos auto, gerokai su kaina pridėjo. Jei anksčiau už 30k buvo netuščias, tai dabar praktiškai startas, normaliau pakomplektuoti ir 40k nesunkiai perlipa.

Langų mygtukai drebėt nuo muzikos pradėjo - pakeitė pagal garantiją ir tiek.

Yzzo 2022-04-19 10:47

Gal kas eksploatuojat nauja VW Tiguana (FL modeli)? Kokie atsiliepimai?

masterkame 2022-04-20 21:14

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 545730)
Pamires forumas.
Nieks jau nieko neseka.
važiuok gyvai ir žiūrėk :)

Na forumai lyginant su 2000-2010 tikrai praradę populiarumą. Pas ruskius dar kažkaip gajūs jie. Tai visi pagrinde FB sėdi aišku ten irgi nebaisiai puiku. Ignelis su Dariumi monopolį padarę trina arba hidina postus. Arba užrakina su atsakymu MB youtuberis Vilnius.

Apple 2022-04-20 21:23

aplamai dingusi sena fauna iš Forumo :)
aš užsuku kas savaitę, bet šiaip tai mirtis alyvose... :fire:

Mums, dinozaurams, jau laikas numirti turbtūt :malkos:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40.