![]() |
kuris čia normalus? :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Čia per Apple tas blogas užkrečiamas pavizdys?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gavom su kolega nuomoje masina kia stonker. 600 km ridos nera dar. Atvaziavom prie kavines, sedejome kalbejomes, langai buvo atidaryti. Uzsimaneme uzdaryt, reikejo ta start mygtuka paspausti kad atgaivinti langus, nes nedereagavo langu valdymas. Uzdarem langus, trenkem durelem, paspaudem mygtuka ant duru ir isejom. O degimas taip ir liko ijungtas. Zodziu per 2 val issikrove pilnai akumas, teko technine pagalba kviestis, kad vazioti toliau. Tad technologijos net pazangesnes net 98 metais buvo, uzrakinti masinos ijungtu degimu buvo neimanoma. Tad atsargiai nauju kiu savininkai))))
|
Citata:
|
Citata:
P.s. 218’tam jauciuosi idealiai. Nors nevienam isedusiam “truko erdves” |
Matyt, geriausiai jauciasi tie, kurie su Land Cruiser, Range Rover, amerikietiskais pikapais, gyvenantys Zirmunuose, Pilaiteje ar kokiose Justiniskese.
Vienas veikejas su Audi Q7. Kaip taisykle - masina visuomet stovi pusiau ant saligatvio. Man negaila, vietos pakanka. Taciau kaip taisykle - kuo ilgiau dar moketi uz ,,chrusciofke", tuo didesne masina ant saligatvio. Antrosios kartos BMW X-5. Darzine, ne automobilis. Teko buti pavezintam gero biciulio. Taip ir nesupratau, kodel pirkti toki automobili. Manau, kad Smartas - jau krastutinumas. Taciau savo nisa rinkoje rado ir sis keistas daiktas. Beje. 2018m.turejau garbes pasivazineti su Ziguliu. Nesu aukstas, taciau su erdve jau ne kas. Turint omenyje Smarto auksta sedesena, manyciau, kad net jame jaukiau negu Zigulyje, kuriame kadaise, savo laikmeciu, tikpdavo visa seima ir vaziuodavo prie juros... |
Su visa pagarba, bet ... :daro:
toks jausmas, kad pas mus visi su naujom S klasem laksto :xx: Neturiu jokių bėdų su savo KIA jau beveik 5 metai. Nauja išvis kosmosas. Salonas labai labai fainas, tik išorė labai "fturistinė" Čia kalba apie Sportage. Už tuos pinigus ką ji kainuoja, tai galiu garantuot, kad geresnio SUV nenupirksi (naujos auto). Anksčiau dar nervas imdavo nuo visų jūsų komentarų, bet dabar tik juokas ima :lithuania: |
Kazkaip esu beveik garantuotas, kad gerb.administratoriaus turetas automobiliu parkas (is saraso) butu apibudintas kazkaip panasiai:
203 - puvekas. 215 - nesibaigiancios nesamones, investiciju rinkinys ir galiausiai - supuvo. 164 - automobilis - nesusipratimas apskritai. Ir tikrai manau, kad kuomet dabartine Kija bus parduota, apie si automobili prisiminimai bus kur kas geresni. Geri tie Hiundajai (Kijos). Tiesiog nekilmingi ir, kaip Administratorius sake - galbut per daug futuristiniai. |
Citata:
211'liktas buvo geriausias MB kokį turėjau. Prisiminimai tik patys geriausi. Buvo 11 metų atgal. 215'liktas man iki dabar vienas iš mėgstamiausių kėbulų. Mielai dabar turėčiau facelift 55 AMG. Pats durnas buvau, kad pirkau iš nepatikimo pardavėjo. 164 - blogiausia patirtis (tiksliau didžiausias minusas). Nupirkau "lėlę". Pats auto, tai visiškas visureigis. Labai erdvus. Bet nepaėjo korta iš techninės pusės. Pats kaltas. Dabartinis A208 jau pabodo. Per sezoną pravažiuoju MAX 1000km. Emocijos WoW, bet dabar jau pribrendau naujesniam kėbului ir galingesniam varikliui :) laikas parduot.... P.S. apie MB markę niekada nieko blogo nepasakysiu, tai mano mylimiausia markė. Bet renkantis naują automobilį tu žiūri ką gali geriausio nupirkti už turimą sumą. Ir renkantis tarp A klasės ir KIA Sportage manau pasirinkimas vienareikšmiškas KIA pusėj :) (nes abi kainjuoja tiek pat ir dar KIA gauni N+K daugiau privalumų / opcijų) Mirkit pavidolei |
Citata:
Ir vis dar nesulaukiu kodel blogai nauja KIA. Vieninteli komentara parase. O kas toliau ? Apple kaip salono kokybe? Kaip garso izoliacija? Koki modeli vairuoji?aptarnavimu kaina? Serviso feedbackas?( kaip aptarnauja ir t.t) |
Turiu plika 215 55 su maza rida jei ka
|
Citata:
Salono kokybė puiki (geresnė už škoda / VW) net geresnė už 164, nes ten viskas girgžda kaip nivoj. Garso izoliacija prastesnė už MB, bet ne blogesnė nei VW. Aptarnavimo kaina = tepalai. Tai standartiškai kainuoja kaip ir visur pas dilerius. Servisas prieš tai buvo debilai (dirbe seni nukrioše pusdurniai), dabar priėmė jaunimo, tai pasitaisė šiek tiek situacija. |
Citata:
|
15, keisciau i c126
|
Pas mane kaimynas nupirkęs naują sportage, na man jis nėra labai futuristiškas, man jo išvaizda tiesiog kosminė, labai graži.
|
Kokius jūs čia niekus kalbat? Urodiškas ten dizainas, o ne kosminis:cenzura:
|
Citata:
|
Kaip sakant, skonis draugu neturi, vieniems grazus, kitiems negrazus dizainas :)
|
Citata:
|
Ubagu mašina. Su jokia skoda ar vw negali lygint. Ten opelis arba citroenas konkurentas geriausiu atveju. Dizainas isores skonio reikalas, man visai patinka, bet apie kitus taškus net nešneku.
|
Citata:
|
Čia normalu per Velykas savo veisinimosi luksto kietumą demonstruoti?
Su ateinančią vyru diena. Tolerantiškumą nepamirškite. :wave: |
Citata:
Sportage už Tiguan N kartų malonesnis. |
Citata:
Apie Kia Sportage tik girdėjęs, kad po kelių metų atsiranda braškesių iš interjero važiuojant miesto gavėmis, nors pas draugą per 4 metus nieko nenutiko ir jokių nusiskundimų nėr. Apple, pas tave irgi nieko negirdėt? Aišku, Sportage naujasis, kaip ir visos auto, gerokai su kaina pridėjo. Jei anksčiau už 30k buvo netuščias, tai dabar praktiškai startas, normaliau pakomplektuoti ir 40k nesunkiai perlipa. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas eksploatuojat nauja VW Tiguana (FL modeli)? Kokie atsiliepimai?
|
Citata:
|
aplamai dingusi sena fauna iš Forumo :)
aš užsuku kas savaitę, bet šiaip tai mirtis alyvose... :fire: Mums, dinozaurams, jau laikas numirti turbtūt :malkos: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40. |