![]() |
|
priklauso nuo mainos markės ir modelio ...
|
|
Citata:
p.s. vistiek lopetos :D |
Kaip gaila kad tokiu protingu zmoniu ne taip daug ir dar blogiau, kad daug kam neuztenka intelekto suvokti, kokia tiesa cia parasyta...
http://www.technologijos.lt/n/techno...stuoti?l=2&p=1 |
Citata:
|
Sveiki kolegos, kazkur esu skaites nepamenu ar sitam forume ar kazkur, kad gariunuose padaro ar kazkas pan. Guminius kilimelius pagal medzeginius? Gal kas zinot konkreciai ir galit tuo kl padeti. Nes arteja pavasaris isvaziavimai i objektus o viliuko salonas sviesus :( noreciau isideti. Visos ymones kiek radau internete apskambintos niekas neturi turi tik krasta, bet kaina svelnei tarent .... Aciu uz bet kokia pagalba. Auto bmw x5 e53
|
Citata:
Nieko asmenisko, bet kiek tu gali kisti ta savo "viliuka" ? :D As suprantu jog sneki apie x5 savo, bet konkreciai pati zodi "viliukas" arba "mano viliukas" galima rasti kiekvienam tavo poste :D |
Citata:
|
o kodel is vis "viliukas" ? :D seip medziaginius tai zinau siuna gariunuose, ir seip internete buvau rades, jiems net matmenu nereikia, jie viska zino. o kad guminius gamintu tai negirdejau, nes tiesa sakant nieks ir nesidomejo. turguj turetum rasti vistiek butent x5
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:44. |
|