![]() |
|
Grotelės
Sveiki,
Toks klausimas: ar W140 grotelės priekinės su faceliftais keitėsi nors kiek ar ne? Užsakinėt noriu naujas, bet žiūrau vienur rašo kad tinka W140 modeliam nuo 91 iki 98 metų o kitur rašo kad W140 modeliam nuo 95 iki 98 metų. Man atrodo kad jie toki patys ėjo ir ten neturi skirtis. A ne teip? Tiesa, pas mane patį W140 91m. |
Ką manote ar esat girdėję kanors apie padangų protektoriaus gilinimą? Kokios nuomonės, nebaisu būtų važiuoti su tokiom? Ir gal yra koks spec. žymėjimas ant padangos kad ją galima gilinti?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Be to naudotos padangos, kokių 4-5mm bus tikrai geresnis pasirinkimas. O ir kaina tada nesikandžios, sumokėsi pora šimtų lt ir viskas. O jei brangu ir tai - na tai niekas ir nesakė kad mašiną išlaikyt centus kainuoja :) |
Citata:
lengvųjų automobilių padangos negilinamos. kažkada bandžiau pažaist, tai ~1-2mm ir dratai pasimato :) |
Aš tik šiaip domiuosi apie tą gilinimą, gilinti nesiruošiu nes visų pirma nejaukiai jausčiausi su tokiom padangom, o ir gilinimo kaina kaip sakot nėra maža, tai geriau dėvėtų pasieškoti su giliu protektorium. Ačiū už nuomones.
|
kas gali apitiksliai pasakyti po kiek vaiksto padangu slegio davykliai? MB. ir ar nuo visu tinka ar turi buti tik to pacio kodo?
|
Siandien issiaiskinom santykius su A6 3.0 TDI (modelis 2004-2008m), isvada: W211 3.0 V6 CDI vaziuoja geriau. Nera didziulis skirtumas, bet akivaizdus ('pravaziuoja pro sali'). Diapazonas 100-180. Poto pasivijom kamsti, veiksmas baigesi :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40. |
|