![]() |
|
Tai kas ten per gyvunas ir kokios ligos?
|
Gal Artunas užklys į šitą temą ir pasipasakos kaip jam savaitgalis Monaco GP.
|
Citata:
|
Siandien idomu reikala apziurejau Vilniaus akropolyje. Laukiau zmogaus ~25min, tai nebuvo ka veikt, stoviniavau prie KIKA parduotuves Akropolyje, o ten stovi "parduodamas" FIAT ale dzipas kazkoks naujas. Bimbinejau ziurinejau kad laika uzmust. Tai tokiu idomiu pastebejimu uzmaciau
1. Galines vairuotojo durys lakuotos matyt malkineje, nes lako sluoksnyje prilipe kazkokiu siuksliu ties langu :D 2. Arba priekines lempos kreivai sudetos arba groteles nes tarpai nesueina 3. Ant stogo uzmestas BMW dviratis Tai va tiek ispudziu apziurejus "nauja" Fiat uz 98k lt :D Kas netiki galit uzeit paziuresit patys :D |
Ka manot apie nauja X5? Aš pasakysiu tiesiai šviesiai - nu X'o galas kuo toliau tuo baisesnis.... Salonas tik patinka :)
http://auto.fishki.net/comment.php?id=196619 |
|
Citata:
O rimtai, man asmeniskai toks sprendimas nelabai patinka, labiau patinka kaip padaryta pas W212, A6 ir pan, kur navi tieisog paneles pratesimas. |
Citata:
|
Citata:
|
Butent :) susvelnejo. Kazkaip kol kas nieko geresnio uz ML nauja nera. Isejo naujas RR sportas, bet man irgi nelabai, kaip is senojo serialo - Robotas policininkas (kazkaip man ji primena). Laukiam naujo Q7 modelio, bet jei ziurint i paskutines audi, tai man irgi ko gero nelabai patiks. Visos audi dabar labai supanasejo...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:25. |
|