MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Hunter 2013-06-07 21:14

Tada kazkas bus tik nelabai greitai :D

vampyras 2013-06-07 21:16

bus nebus, greitai negreitai.
reikia jai, ir dabar.....

Artunas 2013-06-07 21:16

Citata:

Pradžioje rašė Aistė (Post 275121)
Na o ka? Netiesa? :D :D :D

as nuolat jautri kvapams :D

Tai gal cia tavo beda, ne visuomenes? As net neabejoju kad nuo daugelio zmoniu po darbo gali jaustis prakaito kvapas. As pats tikrai nevaziuoju po darbo namo praustis tam kad nuvaziuoti nusipirkt produktu, ar tiesiog alaus.

Artunas 2013-06-07 21:16

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 275123)
bus nebus, greitai negreitai.
reikia jai, ir dabar.....

:D :good:

Apple 2013-06-07 21:19

idomi diskusija si vakara bus :D

Aiste, tu kur siiap bazuojies? I Lietuva grizti tik atostogoms?
Pabutum pas mane darbe ir pabendrautum su furu vairuotojais, tai su tokia nosim numirtum :D :D :D

Hunter 2013-06-07 21:25

Tada nesmirdetu nei ispiltas dyzelis salone nei prakaituoti diedai :D

Aistė 2013-06-07 21:28

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 275126)

Pabutum pas mane darbe ir pabendrautum su furu vairuotojais, tai su tokia nosim numirtum :D :D :D

As LT dabar gyvenu :D nereikia furistu, pagyvenę moteriškės irgi būna gerai "kvepiančios" :D

Manau, kad čia visuomenės problema, ir ypač darbdavių, nes ne visose įmonėse yra įrengti dušai darbuotuojams... Man šiuo atveju pasisekė :liezuvis:

Apple 2013-06-07 21:29

Na matomai, Kaune siuo metu problemos su vandeniu :D atvaryk i Vilniu, cia geriau :D

ganz 2013-06-07 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 275131)
Na matomai, Kaune siuo metu problemos su vandeniu :D atvaryk i Vilniu, cia geriau :D

Jo Zuokas pabrangins ant 1lt neuzilgo... Bus super vanduo ir niekas nesmirdes cia:D

Artunas 2013-06-07 21:31

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 275126)

O ten tai jo, su sitais tenka susitikt :)
Kazkada vienas tralistas pasakojo istorija, kaip pas juosi garaza atvaziudavo ju sefas su zmona. Ta buvo tikra fifa, ir pastoviai murmedavo kad vaziujam is cia, cia smirda! tai tas sefas viena syki prie visu vairuotoju ja nugesino: tau , sako, nepatinka kad vyrai kurie uzdirba pinigus tavo blizguciam ir cackem smirda? Pamirsai kad pats ne taip seniai toks gryzdavau su tuo paciu tralu? Vyrai vargsta kad uzdirbt, tiek sau, tiek man, jie sedi masinose savaitem, naturalu kad smirda!

Nuo to laiko ta fifa atvaziudama vairuotojam ir alaus, ir viso kito tavezdavo,kaip ir sefas.Ir raukytis nustojo.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:41.