MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   E-Coupe - W208 CLK (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1052)

E-Coupe 2012-05-14 14:53

Citata:

Pradžioje rašė artez (Post 211974)
uz tokia komplektacija (esu CLK gerbejas) mechana,juoda daugiau 11500lt tikrai neduociau.

pats savo tamsiai melyna 2000 automata 2.3 kompresoriu,beveik su full komplektacija,pardaviau uz 14000lt

Cia supratau kaip uz juoka.

Citata:

Pradžioje rašė Joshua (Post 211975)
O kaip ta sedyne ir kurioj vietoj iplysusi?

Na mazdaug per viduri sedymos vietos, taip skersai prasiverusi oda.

Robis 2012-05-14 15:28

geras tu optimistas... Aš savo CLK320 avangarde praktiškai pilną, nebuvo tik bose muzikos, užlenkiamų veidrodžių ir keleivio sėdynė ne pilnai elektrinė, bei nebuvo AMG apdailos, visa kita buvo, kėbulas idealus, pardaviau už €4.9k, spalva juodo smaragdo, nežinau kokiose drambliuko svajonėse gyveni, kad tikiesi 200k parduot už €5k. Lietuviai tokių mašinų nelabai perka, o rusams tas 200k dusulys.

Lengvas 2012-05-14 15:59

nu tu ir klounas. kas metus paklausi kainos :D geriau pasidaro pasigyrus kad ji daugiau verta nei mes manom? tikiesi gal gaut 8k euru kaip ir mokejai?

a-1 2012-05-14 16:46

masina verta tiek, kiek uz ja moka pirkejas, pats gali vertint ja kad ir 10K Eur (tik kazi ar pats pirktum uz tiek?), juolab, kad vienintelis privalumas jos, kad juoda?! :-)

E-Coupe 2012-05-14 17:58

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 211987)
geras tu optimistas... Aš savo CLK320 avangarde praktiškai pilną, nebuvo tik bose muzikos, užlenkiamų veidrodžių ir keleivio sėdynė ne pilnai elektrinė, bei nebuvo AMG apdailos, visa kita buvo, kėbulas idealus, pardaviau už €4.9k, spalva juodo smaragdo, nežinau kokiose drambliuko svajonėse gyveni, kad tikiesi 200k parduot už €5k. Lietuviai tokių mašinų nelabai perka, o rusams tas 200k dusulys.

Ka reiskia nebuvo to, nebuvo ano, jeigu pilnas tai pilnas jeigu ne tai ne, mano irgi tada neskaitant kad nera pora navarotu butu pilna. Kitas dalykas as nerasiau kad noriu gauti €5k.

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 211990)
nu tu ir klounas. kas metus paklausi kainos :D geriau pasidaro pasigyrus kad ji daugiau verta nei mes manom? tikiesi gal gaut 8k euru kaip ir mokejai?

O ka, tau skauda? Pries metus pasidomejau siaip ir tiek. Ir nereikia cia perdeti apie tuos 8k euru...

Citata:

Pradžioje rašė a-1 (Post 211994)
masina verta tiek, kiek uz ja moka pirkejas, pats gali vertint ja kad ir 10K Eur (tik kazi ar pats pirktum uz tiek?), juolab, kad vienintelis privalumas jos, kad juoda?! :-)

Man atrodo, kad ne privalumuose visa esme, geriau auto buna labai tvarkingas is technines puses negu pilnas farso ir nujota masina (kaip didzioji dalis lietuvoj).

aware 2012-05-14 18:19

O tu irodyk perkanciam zmogui, kad ji tvarkinga, pirkau saviske CLK mokejau biski daugiau negu rinkos verte, ir poto dar i remontus sukisau nemaza pinigu suma, o zmogus buvo pazystamas uzgarantavo, kad nebus problemu :)

Apple 2012-05-14 18:22

Perkant dėvėtą auto, ji pirkimo metu gali būti ideali, o po savaitės jau kas nors subyrės ir reiks investuoti krūvą pinigų :)

E-Coupe 2012-05-14 18:30

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 212002)
O tu irodyk perkanciam zmogui, kad ji tvarkinga, pirkau saviske CLK mokejau biski daugiau negu rinkos verte, ir poto dar i remontus sukisau nemaza pinigu suma, o zmogus buvo pazystamas uzgarantavo, kad nebus problemu :)

Na cia jau idomi situacija, taip iseina jog pazystamas isdure ir tiek.

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 212003)
Perkant dėvėtą auto, ji pirkimo metu gali būti ideali, o po savaitės jau kas nors subyrės ir reiks investuoti krūvą pinigų :)

O cia nukrypta nuo temos jau, zinoma zmogus nieko negali zinoti kas bus, man ir paciam va siandien jokiu problemu kaip vaziuoju taip vaziuoju, o rytoj gal kas suges, toks gyvenimas :) Paprasciausiai perkant jeigu turi galimybiu auto patikimai patikrinti tai puiku, niekas nei noredamas neapgaus.

a-1 2012-05-15 11:49

o tu neburk is kavos tirsciu, idek skelbima (gi ne karve kainuoja) ir ziurek kas gausis...paskui kaina mazinsi, mazinsi, gal ir skambucio kokio sulauksi..:-)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:03.