MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   MBCLK - CLK200 (W208) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11997)

liutasss 2013-03-30 21:54

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 263559)
tai va tokie kaip tu ir nepritampa prie musu :) o ar susikurt kazkam foruma ar ne tai jau ne tau kolega spresti. Yra cia virsininkas

pritapimas tavo poziuriu buti mankurtu ?
as ir nenoriu pritapti nenoriu buti klonuotas mb fanas
noriu buti asmenybe ir tuo paciu bendraut su asmenybem ..
viskas tomski nesipykstam:beer: nesi tu blogas zmogus, bet kartas pergazuoji ar pas tave dar rankinis pacosas????

Tomskis 2013-03-30 22:09

as matai 90 metus vairuoju, tai pas mane viskas po senovei dar

MBCLK200 2013-03-31 09:04

Liutasss labai teisingai šneka. Čia toks įspūdis ir man susidarė, jei naujokas, tai čia nesiskaito forumietis, su kuriuo gali kažką pabendraut. Tiesiog ant jo važiuot reikia. Tomskis nepyk, bet aš tikrai susidariau nuomone, kad tu kaip 15 metų malalietka, kimbi prie visko, dėl visko :cenzura: protą. Tavo mašina idealiausia pagal viską. Sakai tu teiki informacija? Šioje temoje jokios naudingos informacijos, ar normalaus bendravimo iš tavęs tikrai nepamačiau. Pamačiau tiek, kad esi tipiškas Lietuvis, kuris mala š, daugiau nieko. :)

Artunas 2013-03-31 09:35

Citata:

Pradžioje rašė MBCLK200 (Post 263573)
Liutasss labai teisingai šneka. Čia toks įspūdis ir man susidarė, jei naujokas, tai čia nesiskaito forumietis, su kuriuo gali kažką pabendraut. Tiesiog ant jo važiuot reikia. Tomskis nepyk, bet aš tikrai susidariau nuomone, kad tu kaip 15 metų malalietka, kimbi prie visko, dėl visko pisi protą. Tavo mašina idealiausia pagal viską. Sakai tu teiki informacija? Šioje temoje jokios naudingos informacijos, ar normalaus bendravimo iš tavęs tikrai nepamačiau. Pamačiau tiek, kad esi tipiškas Lietuvis, kuris mala š, daugiau nieko. :)

Tomskis tikrai ne vienam yra patares ir padejas, jo beda yra kad jis negali nepatart net jei to nesupranta. Tiesiog jis negali praleist progos patylet . Bet siaip manau jis neblogas diedas, su sventem visus :isveik:

Simka 2013-03-31 12:00

Citata:

Liutasss labai teisingai šneka. Čia toks įspūdis ir man susidarė, jei naujokas, tai čia nesiskaito forumietis, su kuriuo gali kažką pabendraut. Tiesiog ant jo važiuot reikia. Tomskis nepyk, bet aš tikrai susidariau nuomone, kad tu kaip 15 metų malalietka, kimbi prie visko, dėl visko pisi protą. Tavo mašina idealiausia pagal viską. Sakai tu teiki informacija? Šioje temoje jokios naudingos informacijos, ar normalaus bendravimo iš tavęs tikrai nepamačiau. Pamačiau tiek, kad esi tipiškas Lietuvis, kuris mala š, daugiau nieko. :)

Biški rink žodžius, doram Mersistui nedera prie veido :issigando:
P.S Peace ;)

MBCLK200 2013-03-31 12:18

Gerai užtenka čia pyktis, su Šventėm visus. :)

woodoooo 2013-03-31 15:22

Citata:

MBCLK200, Jūs gaunate pirmąjį įspėjimą dėl keiksmažodzių forume, daugiau apie tai galite pasiskaityti čia: http://mb1.lt/showthread.php?t=3081

Mercedes.Benz 2013-03-31 17:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 263552)
o jei kazkam nepatinka komentarai, tai nereik ir eit i foruma, forumas skirtas bendravimui, laisvam nuomones reiskimui, mes esam uz grazias tvarkingas masinas, o ne tiurlinga. Juo labiau ka jau cia kalbet apie zmogu, kuris mus mokins bendrauti, jei jo net nepazystam, kai dauguma cia esam tarpusavi daug maz pazystami, kai kurie ir draugai, nes ir meetuose dalyvaujam, ir perkam/parduodam vienas kitam ir paslaugas teikiam ir pan.

Kokį dar tiurling'ą? Fortkės užtamsintos, tai užtamsintos. Kažkam gražu, kažkam ne, bet nieko juokingesnio dar neteko skaityti už tai, kaip tu varteisi rašinėdamas apie dažytą saloną. :laugh: Akivaizdžiai nesigaudai, bet važiuoji ir pili pamazgas ant žmogaus. :metal:
Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 263558)
skirk bendravima ir lipima i medi...
jei jus tokie pazystami susikurkit uzdara foruma

toks vaizdas naujokas ne forumietis, o kazkokia atmata ant kurio galima pylt pamazgas

Ant manęs irgi pylė/tebepila. Kažką pasakai kitaip ir tada pradeda visa banda važiuoti. Įpras.. :}
Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 263614)
MBCLK200, Jūs gaunate pirmąjį įspėjimą dėl keiksmažodzių forume, daugiau apie tai galite pasiskaityti čia: http://mb1.lt/showthread.php?t=3081

Realiai pažiūrėjus, tai Tomskiui ar jis irgi nepriklauso? Žmogų iš lempos provokavo pusę dienos, tai visiškai suprantama, kad CLK200 nesusivaldė. Kažkaip nelabai lygiai čia, kai konflikto provokuotojas išlipa sausomis kojomis. Kažkodėl Edgio buvau labai greitai gesinamas už tokius poelgius, bet skaičiukas 15 000 turbūt leidžia kur kas daugiau.

Tomskis 2013-03-31 18:16

Citata:

Tavo mašina idealiausia pagal viską.

nori pasakyt blogai darau kad priziuriu savo masina? nematau prasmes cia pyktis, negalvojau kad taip giliai viska imi i sirdi :)

vilfoot 2013-04-01 20:02

MBCLK200 nesinervuok:)su laiku prie daug ko priprasi.tomskis saunus vyriokas ir info sukaupes tikrai nemazai yra,tiesiog jo toks stilius yra kartais per danti patraukti ar siaip pabajeruoti:Dvisi gi turime savu priciudu.vieniems jie nemaiso,kitiems nepatinka,kiti isvis liezuviais plakasi.kas bangas kele,tai tie isbaninti arba iseje poilsio yra.balta varna ir dabar forume turim:Dzodziu visi turime nuomones ir jas reiskiame.daugiau vienas kitam tolerancijos,pagarbos ir viskas ok bus;)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50.