![]() |
Citata:
as ir nenoriu pritapti nenoriu buti klonuotas mb fanas noriu buti asmenybe ir tuo paciu bendraut su asmenybem .. viskas tomski nesipykstam:beer: nesi tu blogas zmogus, bet kartas pergazuoji ar pas tave dar rankinis pacosas???? |
as matai 90 metus vairuoju, tai pas mane viskas po senovei dar
|
Liutasss labai teisingai šneka. Čia toks įspūdis ir man susidarė, jei naujokas, tai čia nesiskaito forumietis, su kuriuo gali kažką pabendraut. Tiesiog ant jo važiuot reikia. Tomskis nepyk, bet aš tikrai susidariau nuomone, kad tu kaip 15 metų malalietka, kimbi prie visko, dėl visko :cenzura: protą. Tavo mašina idealiausia pagal viską. Sakai tu teiki informacija? Šioje temoje jokios naudingos informacijos, ar normalaus bendravimo iš tavęs tikrai nepamačiau. Pamačiau tiek, kad esi tipiškas Lietuvis, kuris mala š, daugiau nieko. :)
|
Citata:
|
Citata:
P.S Peace ;) |
Gerai užtenka čia pyktis, su Šventėm visus. :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
MBCLK200 nesinervuok:)su laiku prie daug ko priprasi.tomskis saunus vyriokas ir info sukaupes tikrai nemazai yra,tiesiog jo toks stilius yra kartais per danti patraukti ar siaip pabajeruoti:Dvisi gi turime savu priciudu.vieniems jie nemaiso,kitiems nepatinka,kiti isvis liezuviais plakasi.kas bangas kele,tai tie isbaninti arba iseje poilsio yra.balta varna ir dabar forume turim:Dzodziu visi turime nuomones ir jas reiskiame.daugiau vienas kitam tolerancijos,pagarbos ir viskas ok bus;)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50. |