MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 230ce variklio vibracija (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1321)

Mukshas 2009-09-05 15:29

dekui, bet as nesuprantu ka jis ten spaudo ir ar is vis jis cia dyzeli taip kankina, ar nera skirtumo? zodziu pats as taip nepasidarysiu

gintarinis 2009-09-05 16:10

Citata:

Pradžioje rašė midsomeris (Post 37780)
man atrodo,kad tau gerai neveikia bent vienas purkstukas del to ir ta vibracija atsiranda

purkstukus man tikrino su tokiu spec prietaisu. nueme visus 4 purkstukus, uzdejo ant tokio prietaiso...tada su rankena spaudziant buvo i purkstuka purksiamas kazkoks skystis ir ziurejo ar gerai "myza". tai vienas (antras) purkstukas biski ne taip myzo kaip reikia...juos visus praplove su velgi su kazkokiu skysciu ir vel pabande su tuo prietaisu, tada visi purkse graziai, taip kaip turi buti...bet meistras dar tikrindamas tuos pursktukus pasake kad ne cia problema bus...nu tada atgal sudejo visus 4, uzkurem, niekas nepasikeite.

taigi jis nieko nerado, sako bandyk pasikeist laisvu sukiu reguliatoriu, gal tas padetu..kad gavus is kazkur bent pabandyti tai galima butu, bet kad jis srote kainuoja 80lt o moket pinigus uz tai kad pabandyt tai nesamone...

mikis 2009-09-05 16:14

kaip atrodo tas laisvu apsuku blokelis? nes jeigu cia tas apie kuri galvoju keiciau ji sau, nieko jis nereguoja. gal turi fotke jo ?

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 37803)
purkstukus man tikrino su tokiu spec prietaisu. nueme visus 4 purkstukus, uzdejo ant tokio prietaiso...tada su rankena spaudziant buvo i purkstuka purksiamas kazkoks skystis ir ziurejo ar gerai "myza". tai vienas (antras) purkstukas biski ne taip myzo kaip reikia...juos visus praplove su velgi su kazkokiu skysciu ir vel pabande su tuo prietaisu, tada visi purkse graziai, taip kaip turi buti...bet meistras dar tikrindamas tuos pursktukus pasake kad ne cia problema bus...nu tada atgal sudejo visus 4, uzkurem, niekas nepasikeite.

taigi jis nieko nerado, sako bandyk pasikeist laisvu sukiu reguliatoriu, gal tas padetu..kad gavus is kazkur bent pabandyti tai galima butu, bet kad jis srote kainuoja 80lt o moket pinigus uz tai kad pabandyt tai nesamone...

montemoto 2009-09-06 09:17

Pasikes variklio pagalves

Mukshas 2009-09-06 09:23

Citata:

Pradžioje rašė montemoto (Post 37820)

as tai viena pasikeiciau, kita nauja buvo ir taip, tai niekas nepasikeite, panuoju dezes pagalves pasikeisti

gintarinis 2009-09-06 14:53

Citata:

Pradžioje rašė montemoto (Post 37820)

tema atidziau skaityk :) variklio pagalves ir pavaru dezes pagalves ok !!!

mikis 2009-09-06 17:00

Gintarinis, virshui uzklausiau taves :-)

galetum atsakit

gintarinis 2009-09-06 17:13

Citata:

Pradžioje rašė mikis (Post 37852)
Gintarinis, virshui uzklausiau taves :-)

galetum atsakit

prazioplinau sorry :) zinok nezinau, kaip jis atrodo, bet jis randasi kazkur po sklende jei nieko nepainioju. Pas mane nzn ar ka padetu, bet biski apsukos sokineja, kai saltas variklis, jis taip dejuoja ir apsukos pakyla iki koki 9 ir leidziasi iki 7 mazdaug tame intervale..tai jei sita pakeitus laisvu sukiu reguliatoriu gal susitvarkytu tas dejavimas, bet vibracija tikrai neisnyks, nes motorui biski susilus apsukos nebesokineja, o vibracija niekur nedingsta

mikis 2009-09-06 21:03

nu pas mane jos sokineja nes traukia ora, db kol lietus lija niekaip neilendu po kapotu, ant pacio krabo guma nusokisu yra ir ant salto sokineja. o sakau del laisvu apsuku daviklio abejoju.

samagonas 2009-09-06 21:14

Gali buti,kad vakumas,kazhkur leidzhia.Neseniai,buvau atjunges centrini,nulupes vakumo shlangas,po to zhinoma viska sujungiau.Bet kai uzhsivedzhiau automobili,zhiuriu apsukos plaukioja,kaip papludusios nuo 5 iki 10000.Toks jausmas kad keli cilindrai nedirba,bet pravazhiavau pora kilometru ir viskas susitvarke.Manau uzhsipompavo sistema. Gal klystu,bet kito paaishkinimo neradau.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:16.