MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic Skelbimai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=174)
-   -   Autokosmetikos prekės (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14596)

Apple 2014-10-24 12:48

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 360479)
Ooo, labai magiskas zodis "tinka veduokliniams purkstukams" :) Susiduriau su situo bajeriu, kai vasara uzlinko mano abu veduokliniai pezo purkstukai, kur toki ruka ant lango purskia, labai fainas ir efektyvus efektas.
Tai kai niekur tokiu neradau, o rdau tik pezo atstovybej, tai man ir pasake jie, kad pasirodo yra skystis spec. tokiems purkstukams, ir GINK DIE nepilciau visokiu no name maximiniu, nes po keliu menesiu vel keisiu purkstukus. Tai va. O moralas tame, kai pradejau klausineti pas pardavejus, kad man reikia skyscio veduokliniams puskrtukams, visi kaip i durna ziurejo, sako pilk bele ka. Deja, bele kas netinka.
Siaip man idomu, kas ten kitaip yra to skyscio sudetyje, kad jis pradeda tikti veduokliniams purkstukams.
Tai va, kolega, man reikia to tavo daikto, nes kazkaip tai ir neradau spec zieminio skyscio tinkamo veduokliniams purkstukams :)

Jau 2 metus naudoju turtle vax ir neturejau bedu su veduokliniais purkstukais :)

ShotGun 2014-10-24 14:08

Autobild pastoviai rasydavo, kad Turtliu vaxas labai dazus tirpdo. As kazkaip prie sonax pratęs.

Somesword 2014-10-24 15:07

nes autobild negavo atkato nuo turtlewax'o arba gavo didesni atkata nuo sonax :)

teiginys be argumentu ir irodymu nelabai ir galioja :)

Hunter 2014-10-24 15:14

kazkaip nei vienai masinai nuo turtlo nei gumos nei dazai nenukrito. Aisku sonax tai isvis be konkurencijos imant toki masini produkta

Kestutis971 2014-10-24 15:43

O kaip su tom chemijom salono ortakius prikvepint ir stuf.. ? Naudinga / turėtum ką pasiūlyti? :)

ShotGun 2014-10-24 15:56

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 360508)
nes autobild negavo atkato nuo turtlewax'o arba gavo didesni atkata nuo sonax :)

teiginys be argumentu ir irodymu nelabai ir galioja :)

Nu sonax autobilde tai tikrai pagiriamas, gal net perdaug, bet mano poziuriu, tai geriau valo, paprasciausiai maziau jo purkst uztenka. O kaip jie tą testą daro tai ir nežinau. Ar matuoja kokius mikro įtrūkimus lako ir gumu, ar dar ka.

juozas 2014-10-24 18:12

bet tai biski chebryte pavarot sonax pilti :thumbsup: kazkaip kiek pilu nera ten jau tokio skirtumo kad pirkt bakeli po 30 lt :)

Hunter 2014-10-24 18:27

kitiems nera skirtumo ir alu pirkt optima linija ar snekoriu ar koki uz 5lt/0.5L
Dar kitiems nesvarbu su kuo vaziuot ar su mersu ar su vagenu ar isvis su betkuo kas vaziuoja svarbu nuvaziuot

Tomskis 2014-10-24 18:38

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 360527)
bet tai biski chebryte pavarot sonax pilti :thumbsup: kazkaip kiek pilu nera ten jau tokio skirtumo kad pirkt bakeli po 30 lt :)

kai pirkdavau is valdiskos saskaitos langu skysti, tai irgi imdavau sonax, nes brangesnio jau nebuvo :) na is tikro galiu pasakyt skirtuma tarp pigiu toki kad muses nuo lango geriau nuvalo. Nu ir aisku spiritu nesmirda kaip kai kurie. Bet yra pigiu irgi nesmirdanciu

Pavidolis 2014-10-24 19:11

Kas del veduokliniu purkstuvu tinkamumo - dedamas specialus anti-kalkinis preperatas ir smulkesne konsistencija skyscio (tiksliau, papildomai smulkinamos zaliavos), del to tinkama naudoti. Vasariniai skysciai einszett irgi pritaikyti veduokliniams purkstuvas.

Citata:

Pradžioje rašė Kestutis971 (Post 360516)
O kaip su tom chemijom salono ortakius prikvepint ir stuf.. ? Naudinga / turėtum ką pasiūlyti? :)

Neturim, yra tik purskiamas kvapas.

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 360512)
kazkaip nei vienai masinai nuo turtlo nei gumos nei dazai nenukrito. Aisku sonax tai isvis be konkurencijos imant toki masini produkta

Susimildomas, konkurencija yra, butent mano siuloma produkcija :D
Turtlewax tai net ne is musu kategorijos, tai vidutinio sluoksnio produkcija kokybes atzvilgiu, tik reklamos daug savu laiku prideta buvo.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:38.