MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Poliravimas. Kur nupoliruoti savo MB Kaune? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1502)

poliravimas 2010-10-01 18:10

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 19601)
na laukiam laukiam kas dar papasakos kaip namu salygom nupoliruoti masina nes as seip nlb nusiteikias moketi ten simtus kai poliruoti norisi tik del to kad seip masina siektiek labiau blizgetu ir seip tokie nelabai matomi ibrezimai ir t.t. pasinaikintu :) ?

Namu salygom,jei to niekad nedares ir nera supratimo,geriau ir nedaryti.Jau prisiskaiciau pasiulymu visokiu,pripoliravau paciu susisveitusiu sau.Vyrai-neeksperimentuokite su ugnimi.Dazymas brangiau atsieis.

poliravimas 2010-10-01 18:14

Citata:

Pradžioje rašė 2luxstyle (Post 19692)
yra poliroliai su silikonu tai jais poliruojama sausu metodu, aš tankiausia poliruoju "G3" "Mippa" "sikens" "roberlo" poliroliais kurie skiedžiasi vandeniu. visa mašina nupoliravęs nuplovęs karštu vandeniu su šampūnu taippat iš "praliotų" išplovęs gali laisvai griebtis ir vaškavimo darbo... bet čia kaip kam kėkvieno metodai skirtingi, ir medžiagos su kuriomis dirba ir gali būti skirtingos.. aš ruošdavau auto pardavimui žmonės mano darbu buvo patenkinti, dabar poliruoju tik sau tai mano hobis. :seile:

Silikonas yra maskuojanti medziaga.Nemaisykite vizualaus ir virtualaus vaizdo.

poliravimas 2010-10-01 18:25

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 21932)
taigi nusipoliravau savo ml sumokejau 250 lt cia visureigiui brangiau nei lengvai auto, zmogaus darbu esu patenkintas. kaip bus veliau nzn bet nupoliravo neblogai bent jau man :) galiu rekomenduot cia butu kaune
sveitaine www.imantopoliravimas.lt
tel. 861414440
ten pat ir zibintus galit atsirestauruot.
gal veliau padarysiu foto kaip nupoliruota ir atnaujinti mano auto zibintai, jai matysis darbas.

Dekui,dekui.Tiesiog tai mano hobis.Dirbu savo malonumui.Beja-pasikeites dabar adresas mano-Tonkuno 3.Pramones prospekte,prie Kauno Kolegijos.
www.imantopoliravimas.lt

poliravimas 2010-10-01 18:55

Citata:

Pradžioje rašė w123fanas (Post 34539)
jau ko nereik tai nereik pasakoti kad su viena pasta ir pieneliu padarysi kaip reik.... esme ta, kad daznas dazytojas pirma lako sluoksni pabarsto, antra uzlieja ir viskas, o kai reikia normaliai supoliruoti prasideda nesamones, pravaryti kampai ir panasiai. taip kad nereik lia lia

Kad normaliai nupoliruoti automobili,siaip tai reiktu bent triju zingsniu.Jei siausta-keturiu.

ruškė 2010-10-01 18:57

Citata:

Pradžioje rašė poliravimas (Post 101801)
Kad normaliai nupoliruoti automobili,siaip tai reiktu bent triju zingsniu.Jei siausta-keturiu.

o kada yra siausema o kada to ir neprireikia? :)

poliravimas 2010-10-01 19:14

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 101802)
o kada yra siausema o kada to ir neprireikia? :)

Hmmm....siausimas toks dalykas,matot.Jei norit idealaus atrodymo (stiklo pavirsiaus),jei automobilis yra perdazytas,jei yra truputi gilesni reziai,kurie tikrai su saiba neissiims ir pagrindine tema-pinigai.Daugelis dabar ziuri kad tik kuo pigiau ir geriau.Na tai ka...dalinis siausimas ta pateisina.

ruškė 2010-10-01 19:19

Citata:

Pradžioje rašė poliravimas (Post 101805)
Hmmm....siausimas toks dalykas,matot.Jei norit idealaus atrodymo (stiklo pavirsiaus),jei automobilis yra perdazytas,jei yra truputi gilesni reziai,kurie tikrai su saiba neissiims ir pagrindine tema-pinigai.Daugelis dabar ziuri kad tik kuo pigiau ir geriau.Na tai ka...dalinis siausimas ta pateisina.

kreipkimes visu pirma tu :) supranti man masina greit perdazys visa ir nezinau kiek domejausi tai vieni sako paprastai poliruoti reik kiti sako kad susiausti ir tada poliruoti,tai net nezinau as pasimetes kaip cia daryti man istiesu reikia,masinos spalva bus super black. noriu kuo geresnio galutinio rezultato

Tomskis 2010-10-01 19:35

Citata:

Pradžioje rašė poliravimas (Post 101786)
Namu salygom,jei to niekad nedares ir nera supratimo,geriau ir nedaryti.Jau prisiskaiciau pasiulymu visokiu,pripoliravau paciu susisveitusiu sau.Vyrai-neeksperimentuokite su ugnimi.Dazymas brangiau atsieis.

poliravau visas savo masinas kiek turejau, su skuduru ir poliroliu is senuku :D ledines masinos patapo :D aisku efektas ne toks kaip su masinele, bet geriau nei nepoliravus

poliravimas 2010-10-01 19:38

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 101806)
kreipkimes visu pirma tu :) supranti man masina greit perdazys visa ir nezinau kiek domejausi tai vieni sako paprastai poliruoti reik kiti sako kad susiausti ir tada poliruoti,tai net nezinau as pasimetes kaip cia daryti man istiesu reikia,masinos spalva bus super black. noriu kuo geresnio galutinio rezultato

Gerai.Del kreipimosi sutarem. :) . Kas liecia siausimo,as taippat esu atsargus.Yra laku,kurie yra ne poliruojami jau po savaites.Jie velniskai sukieteja ir tada jau gali griauzti dantim.Vienas is ju MS lakas.O jei dar juodoji baze,tai yra pati sudetingiausia spalva poliravimui.O siausti ar ne...priklauso tik nuo pacio.Jei nori vazineti su lako dulkem,paplaukusiu sagrenu (kerza),tai tada pirmyn.Bet jei nori tikrai ispudingo vaizdo...mokek pinigus ir lai poliruotojas siausia.Bet tai dar priklauso ir nuo sumos.Man vienas yra pasakes-kiek moki,toks ir darbas.Vaziuodavo pas mane is Vilniaus-turginis.

ruškė 2010-10-01 19:42

Citata:

Pradžioje rašė poliravimas (Post 101818)
Gerai.Del kreipimosi sutarem. :) . Kas liecia siausimo,as taippat esu atsargus.Yra laku,kurie yra ne poliruojami jau po savaites.Jie velniskai sukieteja ir tada jau gali griauzti dantim.Vienas is ju MS lakas.O jei dar juodoji baze,tai yra pati sudetingiausia spalva poliravimui.O siausti ar ne...priklauso tik nuo pacio.Jei nori vazineti su lako dulkem,paplaukusiu sagrenu (kerza),tai tada pirmyn.Bet jei nori tikrai ispudingo vaizdo...mokek pinigus ir lai poliruotojas siausia.Bet tai dar priklauso ir nuo sumos.Man vienas yra pasakes-kiek moki,toks ir darbas.Vaziuodavo pas mane is Vilniaus-turginis.

kkas cia per velnias papasakok man prasau :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:33.