![]() |
Citata:
|
kaip projektas? Kazkaip tylu ramu... Jau kaip ir sezonas prasidėjo :wave:
|
Matau, kad esi prisijugnes, pakomentuok projekta :) pabaigei, išbandei? kaip viskas veikia? kiek atsistojo?
Galvoju pats per žiemą susirinkti kitiems metams kažkokią bombą :xx: |
Atsistojo 1.3€ Bet kaip ir tu sakei! Su sake, tai mane iskoliojo dviraciu servize. Dunduku isvadino! :D Sako atleidziam jeigu tavo geroji sake parejo ir tu laikinai uzdejai! :D Vos nepardaviau uz 2k €. Bet pats pavazinejau ir supratau, kad nenoriu parduot. Tai per du menesius 2300km nuredejau su juo. Dabar vazineju su kitu. Bandysiu sake kita uzdet ir galvoju apie plentinuko projekta :)
|
Na aš tavęs įkvėptas darysiu panašų projektą per žiemą kitam sezonui :) manau tilpsiu 1500 EUR su normalia šake ir ne hi end grupe.
O tu rėmą ir kitas dalis pirkai per Aliexpress? kaip su muitais buvo? P.S. dėl šakės tai čia senai aišku, kad gaidį nupirkai :D |
Laukiu plentinuko projekto temos :)
|
Vilnieciai,kur su plentinukais vazinejat? gal kokiu idomiesniu trasu yra? tarp masinu labai jau nemalonu..
|
Vilnieciai plentu laksto i Trakus, Maisiagala ir t.t. Parsisiusk strava apsa pamatysi.
Rema pirkau is aliexpress. Bxt firmos. Atsiunte is Singapuro. Man atrodo susitariau ant nedideles kainos, arba susimokejau muita Neatsimenu tiksliai. Seip dabar isleido 12 pavaru visokiu pigesniu ir brangesniu grupiu, tad manau uz 1500€ tikrai bomba iseitu. P.S. Geros nuolaidos buna pas anglus per “Black Friday”. Is ten ir grupe ir stabdzius nusipirkau tikrai uz geras kainas. Simaso: Dar reiks palaukt, nes nesu tikras ar surinkinesiu ar pirksiu viena dvirati kuri issimylejau. :D Scott foil 20 2017metu. |
O gal gali numesti linkus UK?
Nes a6 jei ko reikia, tai perku iš Bike-Discount. Ten dabar Rock Shox Reba šakės už labai gerus pinigus, gali sau pažiūrėti. 2017 metų modelius išparduoda po 350 EUR. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:44. |