![]() |
Citata:
zmogus padare kaip jam grazu ko jus kabinejates isikande savo steriotipi brukat visiems savo nuomone gruzinat zmogu pats vazineji su keturakiu kiek supratau jis man tai isvis p[ornografija o ne mersas kaip golfas koks varles snukis neisizeisk cia mano nuomone tau jis grazus tu su juo vazineji niekas tau priekaistu nereisikia ir savo nuomones nebruka bukim tolerantiski. ir nespauskim viska i i steriotipinius remus kartais atsibosta kia ta paty per ta paty visi kalba nbeorginalu tiurlingas ir taip toliau pati gamikla kiek vienais metais tiurlinguoja tuos mersus kad tik neatsiliktu nuo progreso taip nutoldama nuo orginalios isvaizdos taip kad gal bukim tolerantiski vieni kitu skoniams ir nereikia ziuret viska taip rimtai |
Citata:
|
bet jau perlenke lazda su savo tais orginalumais :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Ir is vis, zmones bukim biedni bet teisingi! ;) |
mano nuomone "to do list" turetu buti toks:
suzeminti masina kokiais 50-60mm nuimti baisius veidrodelius ir uzdeti originalius pakeisti duslintuvo antgalius kuklesniais nudazyti groteles juoda spalva (arba dar geriau uzdeti dazytas juodai originalias) nudazyti ratlankiu viduri juoda spalva (arba dar geriau pakeisti juos) gale sudeti tokius zibintus arba siuolaikiskus tiurlinginius smoked (neabejoju kad tokie yra) po siu operaciju imho sitas c124 taps skoningai agresyvus (isoriskai) ;) |
pinciau matau avatare foto su jau nudazytom grotom :)
idek foto parodysi kaip atrodo. |
:good::ploja: va taip padarius manau butu super MB
Citata:
|
to stiliaus groteles tai man pacios slyksciausios... pamacius mieste toki mersa tai net suvimdo... Cia tipo nuo SL ir CL naujo modelio nukopijuota ala SL style :)) Sutinku su daugelio sio forumo dalyviu nuomone, kad originalus mersas yra graziausias.. originalu ji islaikyt gerokai sunkiau nei apdelioti visokiom nesamonem...
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:17. |