![]() |
Citata:
Pvz. USB yra universla serial bus, tai yra taipogi komunikacjos protokolas, bet jokiu budu nelygus CAN bus protokolui. Kaip ir LIN busas nelygus MOST ringui ir CAN busui. Jie visi yra visiskai skirtingi dalykai.Juos jungia tik tai tai, kad jais visais bandoma perduoti kazkokia informacija. Vieno laido CAN buso nesu mates automobilyje.Ir siaip nesu mates realybeje vieno laido CAN'o, tik esu girdejes, kad yra naudojamas ir toks dalykas. automobilis per daug elektromagnetiskai nestabili aplinka, kad butu galima naudoti vieno laido CAN busa. Gal netycia esi is kur nors istraukes merso can buso duomenu paketu sifravima??? Ruosiuos konstruoti toki pretaiseli, sutaupytum man marias laiko. Tikrai eura duociau :), ir alaus |
Citata:
LIN, MOST irgi yra Bus sistemos, taskas. :bebebe: ziuriu kerti kompuose, bet kaip del sifravimo, sakyciau jo pasiskolinti neimanoma, bet zinau kad visas pilnas kodavimas yra EZS pasleptas, likusioji svarbi dalis yra Gateway patalpinta. pamegink atspeti kokia firma gamina universalius canbuso skaitytuvus (nepyk nezinau kaip lietuviskai vadinasi tas daikciukas kuris skaito visus nuliukus ir vienetukus) kadangi as ne idzinierius ir ne programuotojas, neturiu priejimo prie visu duomenu, mano priejimas baigiasi signalu skaitymu isaugojimu, ir developerio sistemos naudojimu. :xx: bei bedu ieskojimu |
Citata:
i ruda ateina 12kazkur o baltaji ateina 1,73kazkur pan |
po ilgu triju savaiciu snd pirma kart uzsikure:D, abuwo taip spinutej raktelis pastrigo nebesisukiojo atstrigo ir lempute uzsidege ir taip buwo kelis kartus,kazka gal negerai sudejau,ar dar ten ar kazkas nesusikontaktuoja gerai,nes sita istraukus rakteli is spinutes spinute neuzsifiksuoja,ir sukiojant waira,jis neuzskerta,ka ne taip galejau padaryt ?
|
Citata:
|
Citata:
|
gesinau masina,ciut pasukus raktelis jis pastrigo, ka daryt ir kodel tep atsitiko ?
|
Citata:
jaigu rimtai, pakeitei visiskai nauja spynele su elektrine dalimi, ir zinoma jaigu turi automata nepamirsai automato troso ziedo, ir pakeitei elektrine dali, dabar teks ziureti kodel raktas stringa, nes jis senas, reikes naujo rakto. daryciau taip issiimciau spynele ir palikciau tik elektrine dali, ir vesciau su atsuktuvu ir ziureciau, jaigu viskas gerai, reiskiasi kaltas strigimas, jaigu blogai reiskisi reikes bedos truputi giliau ieskoti. pasitikrink ir stekeri kuris uzsideda ant spyneles. |
Citata:
|
snd pagaliau man atrodo susitwarke ta masina,bet kuriu ne su rakteliu o su atwiorko,tik toks klausimas dar iskilo tas visas metalinis galas paliko sawo wietoj te wairo uzraktas ar kas ir jis pastriges db yra ir ne warzto nieko negaliu istraukt,nebus taip kad jis man waziuoj suweiks ir uzrakins waira ?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50. |