![]() |
del KASKO draudimo jai paimi daugiau negu sumoki per metus, tai kitais metais nedraudze su nuline francize ir pabranksta draudimas, perrasai ir vuolia :D
|
Citata:
nesuprantu aš apie juos, bet va kaip tik tokį modelį pagal kebulą ir variklį radau parduodamą http://www.autogidas.lt/skelbimai/ja...119336068.html |
man tai tie senesni patinka piktesni tokie nei sis :)
|
Citata:
|
na aš pavažiavau gal tik pora km per kelias sankryžas, bet gazo pedalą spausti buvo baisu, kad galiu paskui nuo sėdynės nebeatsitraukti - jausmas nerealus buvo :seile:
|
Citata:
|
tai, kad jai neklystu net ne V6, o seip 6 :) nes duju nzn kas ten yra tokie tie melyni bet 6 jie zinau eina po vnt. i cilindra :D
|
jo ten 6 cilindrai ir ne V formos variklis....o tie melyni tai purkstukai duju yra :) i kiekviena cilindra eina
|
as irgi galvojau, kad purkstukai, bet pas mane tokiu nera :) tik esu mates pas draugus, kad tokie yra matyt pas mane kazkokie kitokie :) kai dejo dujas tai sake, kad kazkokie sustri tipo purkstukai tai gal tikrai kakzokius kitokius man idejo. sorry uz :ot:
|
Citata:
Aciu uz komentara :D Bet vistiek, noreciau apie sia masina detaliau, jei galima. Butu gerai i privacias zinutes. Dekoju is anksto. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:07. |