![]() |
mersas uz tokia suma iseina senesniu metu, todel draudimas daug brangesnis ir roud tax nesveikas :/ man kaip varguoliui per brangu, naujesniui mersui kiti reikalavimai, cia pas ju idomi sistema, galetu lietuvoj tokia padarit :)
Citata:
|
aj nu kazkur, berods kazachstane padare muitus priklausomai nuo masinos metu ir oro tarsos, nu nuo metu visur priklauso, bet dabar ypac priklauso dyzelis-benzas, ir kokia kubatura, i ekologija tipo labai ziuri :) nauja dyzeli kaip ir nauja benza parsivaryt tas pat, bet jei sena dyzeli parsivaryt, tai kosmosas, sena benza dar nieko baisaus
|
Citata:
|
aš irgi po Naujųjų registruosiu mašiną NL, tai man čia draudimas ir kelių mokestis išeis kažkur 75eur/mėn ir parkingas prie buto 15eur/mėn...
jei nelaikytų visi lietuviškų numerių lenkiškais, tai net neregistruočiau, bet čia su baltais numeriais įgauni lenko statusą... :xx: galima sakyti, kad vien dėl tos priežasties ir registruosiu čia mašiną.... sumauti lenkai |
kas per masina kad taip pigiai draudimas su roud taxu ?
Citata:
|
taigi jo e200. o yamtai, vokiecius jie irgi lenkais laiko? :)
|
o e200 marke turi? gal ir metus? :)
noriu paziureti kas per pigumas pas ji :) Citata:
|
tai ka tu is dangaus iskrites? nezinai su kokia masina yamatas vazineja? :) w124 95metu 2.0 100kw automatas, plikas, ledinis, 5k euru :) dar ir vina kazkur turejau
|
jei masina 95metu pats draudimas bus 70-90svaru nebent tavo stazas jau virs 10metu ir neturejai avariju :)
Citata:
|
prie ko cia svarai, yamatas olandijoj, ten ir registruos, ne UK
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:48. |