![]() |
Citata:
|
Citata:
P.S. Gražus mersius, tikimės, kad greitu laiku bus ir 100% tvarkingas;) |
Man siule 400uz abi galines su mano iskeitimu. Dar tik katik nusipirkes buwau, galvojau kad nuo w220 tinka. Ir kad tos po 400ne taivanietiskos:)
|
Citata:
|
Citata:
Nes kainomis ir paciomis lempomis dometis neteko,tai nezinau. Tik toki pasiulyma gavau. Tai nezinau ka ir pasakyti,imti uz tiek ar neimti :)? |
Citata:
|
manau kad per brangiai. paieskok autopliuse buvau rades kazkas po 300lt, na bet buvo senokai.
|
Galinis stiklas pakeistas originaliu, naudotu,uztamsintas kaip buvo ir istatytas be jokiu problemu :)
Radija,sildymas veikia,jokiu gumu nesimato kaip Feibis rase :) Stiklas 600lt. Idejimas 120lt. Tamsinimas 80lt. Siandien nupirkti originalus, beveik nauji, galiniai, faceliftiniai zibintai. Kainavo 600lt.uz komplekta. |
Na gal w220 kazkoks moldingas yra. Nikelis ar dar kas. Nes ant cl'o nieko nera ir deveto niekaip nepritaikysi:(
Super, jeigu viskas tinka |
Citata:
Radija ir sildymas veikia. Na su sildymu tai nezinau, ar taip sutapo, ar is tikro,bet rodos tik puse stiklo nuo virsaus sildo. Bet ka jau padarysi jei taip ir yra..del to tikrai nesiruosiu vel keisti ir tamsinti stikla,kad taip ir butu :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:19. |