![]() |
Citata:
|
turiu tik visa oro matuokle su tuo tinkliuku ir ta dalim. Ta prasme kaip buna pirkt atsikrai tik matuokle tas pirstelis i ka istatai ja, tai pas mane jin su tuo visu kebulu:)
|
Idejau kita OSM bet kiek zinoma ji idealiai irgi nedirbo ant kitos masinos(truputi veluodavo duomenys, tai mesdavo check engine,aisku masina buvo ne clk)pas mane nemeta check engine.dar kas nors galetu but sugede be OSM kad nebutu traukos maximalios, apsukos kyla lyg normaliai bet nelupa kaip lupdavo, ypac nuo aukstu sukiu jaucias kad neprilipdo prie sedynes...
|
itariu kol neidesi originalios osm nieko nebus.o ka diagnostika sako?
|
jis isidejo originalia OSM nuo mano masinos. Keiciausi ja TIK del check engine. Pirma diagnostikai net nesuprato, kas negerai. Galvojo, kad lambdos nedirba. Bet gerai isknisus, sake, kad voooos veluoja parodymai, o ant kitu masinu net nemestu check engine. Kai pasikeiciau i nauja bosch osm, skirtumo praktiskai nepajutau, gal ir isvis nepajutau. Sanaudose taip pat.
Gal pas tave uzsikimse Katalizatoriai? Arba duslintuvuose daug kondensato? Dar gal gali buti, kad sugede kokie abs davikliai, ar kazkas surista su tuom? Nes man pvz vaziuojant ant ledo/sniego spaudus iki puses masinoj taip pat nekyla apsukos, nejungia begiu, jeigu neisjungiu stabilumo kontroliu. |
Citata:
|
o matuoklei adaptacija darei? su diagnostiniu kompu reiketu ja pririšt ir klaidas išvalyt,tuo pačiu matysi kas dar drumsčia vandeni...
|
Citata:
gal zinot kur kaune tikrai sutvarkytu sita reikaliuka ne uz kosminius pinigus :) |
Cia tik grynai mano pamastymai-jai babina butu bloba,tai uzgesinus ir vel uzvedus jokio skirtumo nepajustum-dirbtu blogai.O kaip laidai zvakiu-ar tvarkingi?Bandei atjungti ir vel pajungti akuma-nors gal nelabai pades.kai diagnostika dare ar visi davikliai buvo tvarkoj?kaip liamda-ar buvai bandes atjungti
|
Citata:
kai buvo pajungta fyske diagnostikos tai kompiuteriukas jokiu klaidu nerode. del zvakiu laidu nzn... na bandysiu vest i diagnostika rimciau kad ziuretu viska.. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50. |