MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Speigo pasekmes - vel kazkas uzsalo, uzsivede, bet purtosi (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8963)

ldalius 2012-01-30 21:14

apie chemiją žinau tik vandens ir alkoholio formules, todėl nekomentuosiu, bet kodėl benzininių mašinų duslintuvai supūna tris kart greičiau nei dyzelių - tai tikrai žinau gerai.

O vakaro pramogai pasiskaityt kai kuriuos komentarus buvo išties smagu :xx:

inferno 2012-01-30 21:27

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 190869)
apie chemiją žinau tik vandens ir alkoholio formules, todėl nekomentuosiu, bet kodėl benzininių mašinų duslintuvai supūna tris kart greičiau nei dyzelių - tai tikrai žinau gerai.

O vakaro pramogai pasiskaityt kai kuriuos komentarus buvo išties smagu :xx:

idaliau tai dėl ko dėl to kad benzinui sudegus atsiranda vandens išmetimo sistemoj?... nes jei ne dėl to tada pūtų ir dyzeliniu glušakai... ir šaltų žiemą... tai reiškias viskas ne dėl ikvepiamo oro drėgmės kaip čia kaikurie arogantiški diletantai bando man iteigti...

ldalius 2012-01-30 21:34

nesigilinu, bet užšalusių katalyzų teko man irgi ne vieną išpjaut ir ypač iš mašinų , kurios važinėjo trumpais atstumais ir ne kasdien. Turiu omeny benzininius variklius

inferno 2012-01-30 21:42

[QUOTE=ldalius;190886]nesigilinu, bet užšalusių katalyzų teko man irgi ne vieną išpjaut ir ypač iš mašinų , kurios važinėjo trumpais atstumais ir ne kasdien. Turiu omeny benzininius variklius[/QUOT

na nesvarbu svarbiausia kad žmogus pagazavo ir problema išsisprendė .:)

Finalfour 2012-01-30 21:52

[QUOTE=inferno;190894]
Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 190886)
nesigilinu, bet užšalusių katalyzų teko man irgi ne vieną išpjaut ir ypač iš mašinų , kurios važinėjo trumpais atstumais ir ne kasdien. Turiu omeny benzininius variklius[/QUOT

na nesvarbu svarbiausia kad žmogus pagazavo ir problema išsisprendė .:)

Laikinai ;) Juk nera normalu, kad su w211 reikia kas vakara paskraidyt, nes antraip ryte uzsals katalyzas :) Plius dar tas ratas, mistinis, na bet cia bent jau yra nebrangus budas tai sutvarkyti, jei kartosis.

inferno 2012-01-31 07:14

čia "chemikams"

2 C8H18 + 25 O2 → 16 CO2 + 18 H2O

inferno 2012-01-31 07:22

4C12H23 + 71O2 --> 48CO2 + 46H2O

čia dyzelino oksidacijos formulė... visais atvejais išsiskiria vanduo ir nemažai... tai gal reikalas katalizatoriuje ? čia tik bandau speliot ...

vampyras 2012-01-31 12:54

Citata:

Pradžioje rašė inferno (Post 190928)
čia "chemikams"

2 C8H18 + 25 O2 → 16 CO2 + 18 H2O

Citata:

Pradžioje rašė inferno (Post 190929)
4C12H23 + 71O2 --> 48CO2 + 46H2O

čia dyzelino oksidacijos formulė... visais atvejais išsiskiria vanduo ir nemažai... tai gal reikalas katalizatoriuje ? čia tik bandau speliot ...

piktas as siandiena nes ateina sibirietiskas saltis todel issiliesiu ant taves.
ko tu klausi jaigu patsai geriau zinai?
apie trieju keliu benzininius ir oxi dizelinius katalizatorius gali pasisikaityti http://de.wikipedia.org/wiki/Fahrzeugkatalysator
pasieskok ten savo parasytu formuliu, ir manau ilgai netruks ir rasi kur ta paslaptingoji "H" slepiasi. gero skaitimo :)

FAT 2012-01-31 16:05

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 190613)
Jau uzkniso visokie bajeriai mane...
Aciu dievui, si ryta uzsikuriau be problemu, matomai veikia techo patarimas del gero pavaikymo :)
Bet - tik nuvaziavau kilometra nuo namu, ir jauciu kad ant ratlankio vaziuoju. Islipu - akurat, priekinis ratas kiauras. Susubiesinau, vis tik -18, ne pats geriausias metas rato keitimui, juolab kad tas ratas atsarginis - namuose. Na, ka ant 15 km/h ant tos sliaukos po truputi su avariniais parvaziavau namo ta kilometra. Ant durniau galvoju, papumpuosiu. Ir ka - pripuciau su pompa oro i ta nuleista rata ir viskas, jokiu problemu, laiko, niekur neleidzia. Specialiai dar iki statoil numyniau, oro slegi pasitikrinau, jokiu bedu. Tad klausimas - ar as apsie durnas, ar nesuprantu kazko - KOKIU BUDU TAS ORAS ISEJO? Jei skyles ner, priputus jo niekur neleidzia, o isejo jis vaziuojant per sekunde gal, nes is kiemo isvaziuojant maciau pats, padanga buvo normali, ir tik staiga ant ratlankio vaziuoju, cia kas per mistika? Nekenciu ziemos :(

Baznycioje apsilankyk

juozavas 2012-01-31 16:53

Aš statyčiau už išleistą orą per ventilį. Kad vizualiai matėsi neploškčia, tai gali būt, gi sniegas, žiema, stovėjo tokiu kampu kad nepastebėjai.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:20.