MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic Skelbimai (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=174)
-   -   Autokosmetikos prekės (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14596)

Pavidolis 2016-11-21 22:17

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 450235)
Aš ieškau geros šluostės. Buvau nusipirkęs tą odos gabalą, bet man jis neprilipo. Nelabai gerai gėrė.

Dabar kai dar ne minusas tai plaunu. Ir šiandien ploviau ;)

O nebandei džioviklio naudoti ar purškiamo vaško? Sutraukia vandenį ir nuslysta dauguma

Rawwslt 2016-11-21 22:20

Man tai labiausia limpa toks kaip skudurelis, bet kai isdziusta pasidaro kietas kaip medis. Suslapes vel kaip skudurelis. Labai gerai geria vandeni. Nezinau kaip vadinasi bet pas mane jis geltonas :pepsi:

Pavidolis 2016-11-21 22:22

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 450240)
Man tai labiausia limpa toks kaip skudurelis, bet kai isdziusta pasidaro kietas kaip medis. Suslapes vel kaip skudurelis. Labai gerai geria vandeni. Nezinau kaip vadinasi bet pas mane jis geltonas :pepsi:

https://images.elfas.lt/display/prod...0&op=fit&w=374

:D

Darius 2016-11-21 22:24

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450238)
O nebandei džioviklio naudoti ar purškiamo vaško? Sutraukia vandenį ir nuslysta dauguma

Vis pagalvoju apie purškiamą vašką, bet taip ir nesiryžtu pirkti :geda: , o kas per džioviklis ir kaip jis veikia?

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 450240)

Tokius jau du sunaudojau, sezoną atlaiko ir suplyšta nuo gręžimo.

Darius 2016-11-21 22:24

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450241)

Ne tokie.

Rawwslt 2016-11-21 22:28

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 450243)
Ne tokie.

Mano toks. Labai geras, man patinka :pepsi:

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450232)
Iš inventoriaus tai nieko :/
Yra planai ateity ir kokybiškesnių įrankių visokių prisivežti, nes trūkumas jaučiasi, bet dabar su xenum įsivažiuot reikia.

Nors realiai yra toksai daiktas iš VIKAN. Jei tikrai švarus auto ir dar koks vaškuotas, tai normaliai visai, bet jei kokių smiltelių likę, tai nesunkiai gali pabraižyt paviršių...

http://www.capitalpowerclean.co.uk/I...e-Scotland.jpg

O tai jeigu vietoi tokio pajemus karcher ta langu valikli su siurbliuku?

Darius 2016-11-21 22:35

Naudoju kažką panašaus: http://www.autobamba.lt/sonax-nusaus...rvetėlė-419200 bet jau reikia naujo.

Pavidolis 2016-11-21 22:36

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 450245)
Mano toks. Labai geras, man patinka :pepsi:

Aš galvojau, kad ant bairio numečiau šitą foto ir švelniai pasijuoksim :D

Arisimo, purškiamas vaškas tai linksmas daiktas :D Nes nesunkiai, greit ir efektas tam kartui yra. Čia kai lyjo ištisai prieš mėnesį, tai užpurškiau kieme ant mašinos, pavažinėjau ir vanduo sutrauktas ant kėbulo.
Džioviklis panašiu principu veikia. Dar būdavo toks produktas, kur praskiestą tiesiog užpili iš kokio laistytuvo ant visos mašinos ir vanduo ne tai, kad susiriša ir nubėga, bet iš lėto visas masyviai slenka žemyn.

Tik žinok aš nieko pasiūlyt negalėsiu. Nebent koks kanistras praimtas sandėly arba atiduočiau savo seną purškiamo vaško buteliuką :D

Melionas 2016-11-21 22:39

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 450247)
Naudoju kažką panašaus: http://www.autobamba.lt/sonax-nusaus...rvetėlė-419200 bet jau reikia naujo.

Sita sluoste nepakeiciama, dauguma plovyklu ja naudoja. O ta oda gryna nesamone, nieko ji nesurenka vandens.
P.s. o kiek ta mentele kainuoja nubraukt vandeniui?

Darius 2016-11-21 22:41

Mėnesio pradžioje buvo kalba apie vašką kiek pamenu, bet taip niekas ir nesusidomėjo, kaip matau.

Willeris 2016-11-21 22:46

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 450249)
Sita sluoste nepakeiciama, dauguma plovyklu ja naudoja. O ta oda gryna nesamone, nieko ji nesurenka vandens.
P.s. o kiek ta mentele kainuoja nubraukt vandeniui?

Tokią ir turėjau omeny, tik perku, kur žmogus gabalais pjausto. Sezoną atlaikė 👍🏼

Pavidolis 2016-11-21 22:47

Rawwslt, nečiupinėjau rankoj tai nežinau. To braukytuvo ta vandenį stumiamoji dalis silikoninė, jei kaercher antgalis irgi panašus, tai veiktų tikriausiai irgi, bet jei tą įrenginį žiūriu tai neatrodo patogus, nes lanksti jungtis labai trumpa.

Realiai aš to braukytuvo mylimai mašinai nerekomenduočiau. Yra reali galimybė, kad jei automobilis neteko apsauginio sluoksnio ir dar neduokdie vėjuota sausa diena pasitaikė, tai dulkelės paliks mikro įbrėžimus.

Dirbtinės odos ir aš naudojau paskutiniu metu. Bet man su ja irgi baisu dėl įbrėžimų. Aš asmeniškai rinkčiausi mikropluošto gaminį.

Melionai, žinok pas mus auto priežūros suvokimas labai siauras. Nėra tikrai tos taisyklės, kad jeigu visur naudojama, tai žiauriai gerai. Vien faktas, kad beveik visose savitarnos plovyklose naudojama chemija skirta fūroms valyti daug ką pasako :confused:

Braukytuvo kainos net nežinau, čia VIKAN gamybos, kažkokioj parduotuvėj kaina 16€, tai už kokius 10€ galiu laisvai atiduot. Iš esmės tai jo naudojimas suteikia daug džiaugsmo :D Vanduo labai lengvai nubėga, surenka puikiai. Tik rizika subraižymo lieka.

Darius 2016-11-21 22:54

Dėl vaško tai labai didelis kiekis, o dar kai skiedžiasi kaip sakei 1:50 arba 1:100, tai pats supranti tokį kiekį išnaudoti tik sau tai ....

MRDetailing 2016-11-21 22:59

Gyeon Silk Dryer
Pats naudoju ir draugam ikisau, visi iki vieno patenkinti. Realiai nera geresnes sluostes - vienu perbraukimu surenka 99,9% vandens, jeigu automobilis vaskuostas tuomet visa 100%

Jeigu susiorganizuojate grupini pirkima padarysiu 10% nuolaida nuo zemiau pateitos kainos.
https://mysonaxshop.lt/lt/mikropluos...iovinimui.html

P.s pavidolio nubraukejas irgi liuks, BET reikia labai atsargiai su juo, nes braizo tai jis labaiiiiii lengvai (isbandyta savo kailiu).

Pavidolis 2016-11-21 23:02

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 450254)
Dėl vaško tai labai didelis kiekis, o dar kai skiedžiasi kaip sakei 1:50 arba 1:100, tai pats supranti tokį kiekį išnaudoti tik sau tai ....

Visam gyvenimui :) Pažiūrėsiu ryt darbe gal koks praimtas bus vaškas ar džioviklas.
Dar ir dėl technologijos pasiklausiu, nes realiai valymo procesas nėra toks paprastas, mes ir programas renkam ir produktus tokius, kad pasikeistų tinkamai ir krūvis paviršiaus ir chemijos gerai sąveikautų. Tik čia dar ne mano sritis, tai primiršau visas detales :geda:

Willeris 2016-11-21 23:04

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 450257)
Gyeon Silk Dryer
Pats naudoju ir draugam ikisau, visi iki vieno patenkinti. Realiai nera geresnes sluostes - vienu perbraukimu surenka 99,9% vandens, jeigu automobilis vaskuostas tuomet visa 100%

Jeigu susiorganizuojate grupini pirkima padarysiu 10% nuolaida nuo zemiau pateitos kainos.

P.s pavidolio nubraukejas irgi liuks, BET reikia labai atsargiai su juo, nes braizo tai jis labaiiiiii lengvai (isbandyta savo kailiu).

Paimčiau pabandyt :)

Darius 2016-11-21 23:08

Citata:

Gyeon Silk Dryer

Kiek vienetų grupinis? :xx:

Pavidolis 2016-11-21 23:09

Citata:

Jei poliruot ruoši, tai išvis siaubas ją naudot. Bet bent esant kažkokiam apsauginiam sluoksniui ir švariai nuplovus subraižymų nemačiau.

P.S. Dėl 0.01% tikrai gundo visus nusivaškuot automobilį :D

Darius 2016-11-21 23:12

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450258)
Visam gyvenimui :) Pažiūrėsiu ryt darbe gal koks praimtas bus vaškas ar džioviklas.
Dar ir dėl technologijos pasiklausiu, nes realiai valymo procesas nėra toks paprastas, mes ir programas renkam ir produktus tokius, kad pasikeistų tinkamai ir krūvis paviršiaus ir chemijos gerai sąveikautų. Tik čia dar ne mano sritis, tai primiršau visas detales :geda:

Pažiūrėk, maža ką ;)

hardas999 2016-11-21 23:15

Pirkau šią vasarą šluostę, tai esu patenkintas, tik galėtų būti didesnio dydžio. Nes turiu kito gamintojo (Meguiars) tai gal dydis koks 100x150.
Citata:

Gyeon Silk Dryer

MRDetailing 2016-11-21 23:15

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450261)
Jei poliruot ruoši, tai išvis siaubas ją naudot. Bet bent esant kažkokiam apsauginiam sluoksniui ir švariai nuplovus subraižymų nemačiau.

P.S. Dėl 0.01% tikrai gundo visus nusivaškuot automobilį :D

Arisimo - 10vnt.
P.s vilniuje galesite pasiimti is vietos, sutaupysite ant dpd.

As butent pries poliravima naudojau, nes gaila geros sluostes ant senu lauzu buvo, cia dar pacioje detailingo pradzioje, taciau pastebejus, kad is 10 braukimu 1 palieka randa, buvo kategoriskai atsisakyta sios idejos, randas negilus ir issiema lengvai, taciau dailycar po tokiu braukymu butu tragedija jau po keliasdesimt plovimu.

Na matai jeigu masina ir siaip buvo priziurima tai tas vanduo ant jos nestovi, vistiek daugiau maziau krenta nuo masinos arba susitraukia i mazas pelkes, tokiu atveju 99,9% ir surenka, o nuvaskavus daug geriau nebuna, tuo ir gera sluoste. Zinoma yra teke bandyt ir ant auto kur vanduo STOVI tai kaskur 85-90% surinko is vieno paprasto perbraukimo nenaudojant jegos, tik sluostes svori, tai skaitau cia nerealu.

Rawwslt 2016-11-21 23:18

Man tai nepatinka tas skuduras. Man asmeniskai geriau tos kempines kur paviduolis imete :pepsi:

MRDetailing 2016-11-21 23:20

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 450265)
Man tai nepatinka tas skuduras. Man asmeniskai geriau tos kempines kur paviduolis imete :pepsi:

Kempines? Ar virtuvines gumines sluostes?

Ir kuom?

Pavidolis 2016-11-21 23:20

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 450264)
Arisimo - 10vnt.
P.s vilniuje galesite pasiimti is vietos, sutaupysite ant dpd.

As butent pries poliravima naudojau, nes gaila geros sluostes ant senu lauzu buvo, cia dar pacioje detailingo pradzioje, taciau pastebejus, kad is 10 braukimu 1 palieka randa, buvo kategoriskai atsisakyta sios idejos, randas negilus ir issiema lengvai, taciau dailycar po tokiu braukymu butu tragedija jau po keliasdesimt plovimu.

Na matai jeigu masina ir siaip buvo priziurima tai tas vanduo ant jos nestovi, vistiek daugiau maziau krenta nuo masinos arba susitraukia i mazas pelkes, tokiu atveju 99,9% ir surenka, o nuvaskavus daug geriau nebuna, tuo ir gera sluoste. Zinoma yra teke bandyt ir ant auto kur vanduo STOVI tai kaskur 85-90% surinko is vieno paprasto perbraukimo nenaudojant jegos, tik sluostes svori, tai skaitau cia nerealu.

Man juokinga tik procentinė išraiška 99,9% ir 100% :D Nu neįsivaizduoju kokius tu bandymus atlikinėji savo garaže, kad tokį tikslumą išgauni :D

MRDetailing 2016-11-21 23:22

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450267)
Man juokinga tik procentinė išraiška 99,9% ir 100% :D Nu neįsivaizduoju kokius tu bandymus atlikinėji savo garaže, kad tokį tikslumą išgauni :D

Sorry nemaniau, kad priimsi taip asmeniskai ir isizeisi, jog pasiuliau produkta, tavo temoje, kurio analogu jus neturite ir patys tai pripazinote ankstesniame poste.

P.s atejau labiau su edukaciniais tikslais, maniau abu mes cia del to

Pavidolis 2016-11-21 23:24

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 450268)
Sorry nemaniau, kad priimsi taip asmeniskai ir isizeisi, jog pasiuliau produkta kurio analogu jus neturite ir patys tai pripazinote ankstesniame poste.

Baik tu :D Aš širdy humanitaras, grynai prie teksto prisikabinėju :D
Aš ir pats norėjau kažką iš to puslapio numest forumiečiams, bet perdaug šluosčių buvo, kad kažkurią vieną išrinkčiau. Nežiūrint į tai, kad ten mūsų buvę konkurentai nr.1

Rawwslt 2016-11-21 23:24

Kempine bet ji kai skuduras kol dregna. Kaip xenaxso sluoste tik labiau panasesne i kempine. Reiks paziuret rytoi kibirelyje ka turiu :pepsi:

MRDetailing 2016-11-21 23:27

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450269)
Baik tu :D Aš širdy humanitaras, grynai prie teksto prisikabinėju :D
Aš ir pats norėjau kažką iš to puslapio numest forumiečiams, bet perdaug šluosčių buvo, kad kažkurią vieną išrinkčiau. Nežiūrint į tai, kad ten mūsų buvę konkurentai nr.1

Ne nera ten ko kipti. Plika akimi matosi, kiek to vandens ji sugeria, beto jeigu ir atliktume testus manau nebuciau ne kiek prasoves.

O tai jus nebeprekiausite visai grazinimosi priemonem?

Rawwslt 2016-11-21 23:29

https://s13.postimg.org/wcv5clign/IMG_2841.jpg

O kaip jusu manymu tokia sluoste? Kaskokia MF4.

Pavidolis 2016-11-21 23:30

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 450271)
Ne nera ten ko kipti. Plika akimi matosi, kiek to vandens ji sugeria, beto jeigu ir atliktume testus manau nebuciau ne kiek prasoves.

O tai jus nebeprekiausite visai grazinimosi priemonem?

Prekiausim :D Mes į automatines plovyklas daug išvežam visko, kadangi kokybė panaši būdavo, tai ir konkurencija didžiausia. Bet jie jau ne vieninteliai sonax veža į Lietuvą, statoile kita įmonė chemiją pastačius.

MRDetailing 2016-11-21 23:31

Citata:

Pradžioje rašė Rawwslt (Post 450272)
https://s13.postimg.org/wcv5clign/IMG_2841.jpg

O kaip jusu manymu tokia sluoste? Kaskokia MF4.

Namie tokia turiu, arba bent panasia. Ale langam, bet realiai niekam, nes velia dulkes ir tiek ziniu.

P.s namie irgi baigiu prakist normalias sluostes, o tai nera taip lengva zinant, kad uz namu svara ir jos produktus atsakinga moteriskoji gimine :).

Apple 2016-11-22 07:48

Šluoste gal ir aš paimčiau jei ji tikrai tokia stebūklinga :)

amerika 2016-11-22 08:00

Aš pasiemes toki kaip odini geltona skudura,tai jau kokie 6 metai drožiu ,ir vistiek nesudrožiu ,o sausina ,valo užtikrintai,jokiu šuoru nepalieka....tada mokejau apie 30litu...

MRDetailing 2016-11-22 08:03

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 450290)
Šluoste gal ir aš paimčiau jei ji tikrai tokia stebūklinga :)

Jau turim tris zmones.
Willeris
Arisimo
Apple

Apple 2016-11-22 08:06

Citata:

Pradžioje rašė MRDetailing (Post 450300)
Jau turim tris zmones.
Willeris
Arisimo
Apple

Dar kažkada rekomendavai džiovinantį vašką mažu kiekiu, tai ir tą paimčiau :)

Pavidolis 2016-11-22 08:20

Davai užsakymus kitoj temoj derinkit :D Jau per daug OT bus, jei dar ir sąrašą kaskart rašysit ir žmonių ieškosit ir pnš.

:isveik:

Artunas 2016-11-22 09:15

Citata:

Pradžioje rašė Pavidolis (Post 450306)
Davai užsakymus kitoj temoj derinkit :D Jau per daug OT bus, jei dar ir sąrašą kaskart rašysit ir žmonių ieškosit ir pnš.

:isveik:

Viską vėliau galima pratrint

augi$ 2016-11-22 18:06

Tai ta tipo stebuklinga sluoste geriau nei odine...neisivaizduoju kas gali but geriau nei naturalus produktas..man tos sintetikos kazkaip pasitikejimo nekleia ir mikrofibros..

MRDetailing 2016-11-22 19:36

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 450414)
Tai ta tipo stebuklinga sluoste geriau nei odine...neisivaizduoju kas gali but geriau nei naturalus produktas..man tos sintetikos kazkaip pasitikejimo nekleia ir mikrofibros..

Dabar konkreciai pradekim sneketi:
Apie kokia oda tu sneki?
Ir kiek to naturalumo toj tavo odoje yra REALIAI? :)

Rekomenduoju tik tai ka realiai esu isbandes.

augi$ 2016-11-22 19:48

Turiu odine sluoste tai neblogai sugeria ir valo..na raso tikros odos . Idomu butu paziureti kaip tos stebuklingos valo..

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:32.