![]() |
Citata:
|
Man tai labiausia limpa toks kaip skudurelis, bet kai isdziusta pasidaro kietas kaip medis. Suslapes vel kaip skudurelis. Labai gerai geria vandeni. Nezinau kaip vadinasi bet pas mane jis geltonas :pepsi:
|
Citata:
:D |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Naudoju kažką panašaus: http://www.autobamba.lt/sonax-nusaus...rvetėlė-419200 bet jau reikia naujo.
|
Citata:
Arisimo, purškiamas vaškas tai linksmas daiktas :D Nes nesunkiai, greit ir efektas tam kartui yra. Čia kai lyjo ištisai prieš mėnesį, tai užpurškiau kieme ant mašinos, pavažinėjau ir vanduo sutrauktas ant kėbulo. Džioviklis panašiu principu veikia. Dar būdavo toks produktas, kur praskiestą tiesiog užpili iš kokio laistytuvo ant visos mašinos ir vanduo ne tai, kad susiriša ir nubėga, bet iš lėto visas masyviai slenka žemyn. Tik žinok aš nieko pasiūlyt negalėsiu. Nebent koks kanistras praimtas sandėly arba atiduočiau savo seną purškiamo vaško buteliuką :D |
Citata:
P.s. o kiek ta mentele kainuoja nubraukt vandeniui? |
Mėnesio pradžioje buvo kalba apie vašką kiek pamenu, bet taip niekas ir nesusidomėjo, kaip matau.
|
Citata:
|
Rawwslt, nečiupinėjau rankoj tai nežinau. To braukytuvo ta vandenį stumiamoji dalis silikoninė, jei kaercher antgalis irgi panašus, tai veiktų tikriausiai irgi, bet jei tą įrenginį žiūriu tai neatrodo patogus, nes lanksti jungtis labai trumpa.
Realiai aš to braukytuvo mylimai mašinai nerekomenduočiau. Yra reali galimybė, kad jei automobilis neteko apsauginio sluoksnio ir dar neduokdie vėjuota sausa diena pasitaikė, tai dulkelės paliks mikro įbrėžimus. Dirbtinės odos ir aš naudojau paskutiniu metu. Bet man su ja irgi baisu dėl įbrėžimų. Aš asmeniškai rinkčiausi mikropluošto gaminį. Melionai, žinok pas mus auto priežūros suvokimas labai siauras. Nėra tikrai tos taisyklės, kad jeigu visur naudojama, tai žiauriai gerai. Vien faktas, kad beveik visose savitarnos plovyklose naudojama chemija skirta fūroms valyti daug ką pasako :confused: Braukytuvo kainos net nežinau, čia VIKAN gamybos, kažkokioj parduotuvėj kaina 16€, tai už kokius 10€ galiu laisvai atiduot. Iš esmės tai jo naudojimas suteikia daug džiaugsmo :D Vanduo labai lengvai nubėga, surenka puikiai. Tik rizika subraižymo lieka. |
Dėl vaško tai labai didelis kiekis, o dar kai skiedžiasi kaip sakei 1:50 arba 1:100, tai pats supranti tokį kiekį išnaudoti tik sau tai ....
|
Gyeon Silk Dryer
Pats naudoju ir draugam ikisau, visi iki vieno patenkinti. Realiai nera geresnes sluostes - vienu perbraukimu surenka 99,9% vandens, jeigu automobilis vaskuostas tuomet visa 100% Jeigu susiorganizuojate grupini pirkima padarysiu 10% nuolaida nuo zemiau pateitos kainos. https://mysonaxshop.lt/lt/mikropluos...iovinimui.html P.s pavidolio nubraukejas irgi liuks, BET reikia labai atsargiai su juo, nes braizo tai jis labaiiiiii lengvai (isbandyta savo kailiu). |
Citata:
Dar ir dėl technologijos pasiklausiu, nes realiai valymo procesas nėra toks paprastas, mes ir programas renkam ir produktus tokius, kad pasikeistų tinkamai ir krūvis paviršiaus ir chemijos gerai sąveikautų. Tik čia dar ne mano sritis, tai primiršau visas detales :geda: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. Dėl 0.01% tikrai gundo visus nusivaškuot automobilį :D |
Citata:
|
Pirkau šią vasarą šluostę, tai esu patenkintas, tik galėtų būti didesnio dydžio. Nes turiu kito gamintojo (Meguiars) tai gal dydis koks 100x150.
Citata:
|
Citata:
P.s vilniuje galesite pasiimti is vietos, sutaupysite ant dpd. As butent pries poliravima naudojau, nes gaila geros sluostes ant senu lauzu buvo, cia dar pacioje detailingo pradzioje, taciau pastebejus, kad is 10 braukimu 1 palieka randa, buvo kategoriskai atsisakyta sios idejos, randas negilus ir issiema lengvai, taciau dailycar po tokiu braukymu butu tragedija jau po keliasdesimt plovimu. Na matai jeigu masina ir siaip buvo priziurima tai tas vanduo ant jos nestovi, vistiek daugiau maziau krenta nuo masinos arba susitraukia i mazas pelkes, tokiu atveju 99,9% ir surenka, o nuvaskavus daug geriau nebuna, tuo ir gera sluoste. Zinoma yra teke bandyt ir ant auto kur vanduo STOVI tai kaskur 85-90% surinko is vieno paprasto perbraukimo nenaudojant jegos, tik sluostes svori, tai skaitau cia nerealu. |
Man tai nepatinka tas skuduras. Man asmeniskai geriau tos kempines kur paviduolis imete :pepsi:
|
Citata:
Ir kuom? |
Citata:
|
Citata:
P.s atejau labiau su edukaciniais tikslais, maniau abu mes cia del to |
Citata:
Aš ir pats norėjau kažką iš to puslapio numest forumiečiams, bet perdaug šluosčių buvo, kad kažkurią vieną išrinkčiau. Nežiūrint į tai, kad ten mūsų buvę konkurentai nr.1 |
Kempine bet ji kai skuduras kol dregna. Kaip xenaxso sluoste tik labiau panasesne i kempine. Reiks paziuret rytoi kibirelyje ka turiu :pepsi:
|
Citata:
O tai jus nebeprekiausite visai grazinimosi priemonem? |
|
Citata:
|
Citata:
P.s namie irgi baigiu prakist normalias sluostes, o tai nera taip lengva zinant, kad uz namu svara ir jos produktus atsakinga moteriskoji gimine :). |
Šluoste gal ir aš paimčiau jei ji tikrai tokia stebūklinga :)
|
Aš pasiemes toki kaip odini geltona skudura,tai jau kokie 6 metai drožiu ,ir vistiek nesudrožiu ,o sausina ,valo užtikrintai,jokiu šuoru nepalieka....tada mokejau apie 30litu...
|
Citata:
Willeris Arisimo Apple |
Citata:
|
Davai užsakymus kitoj temoj derinkit :D Jau per daug OT bus, jei dar ir sąrašą kaskart rašysit ir žmonių ieškosit ir pnš.
:isveik: |
Citata:
|
Tai ta tipo stebuklinga sluoste geriau nei odine...neisivaizduoju kas gali but geriau nei naturalus produktas..man tos sintetikos kazkaip pasitikejimo nekleia ir mikrofibros..
|
Citata:
Apie kokia oda tu sneki? Ir kiek to naturalumo toj tavo odoje yra REALIAI? :) Rekomenduoju tik tai ka realiai esu isbandes. |
Turiu odine sluoste tai neblogai sugeria ir valo..na raso tikros odos . Idomu butu paziureti kaip tos stebuklingos valo..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:32. |