![]() |
pinigu rijikas :) turbut jau niekad neparduosi
|
Citata:
|
cia per visa laika kiek turi ji ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
puikiai atrodo :) geda sakyt, bet nesu vaziaves su sedanu. Butu labai idomu toki tvarkinga ismegint :)
|
Citata:
|
mano jauciu tik isvaizda tera is jo, bet kol neturiu su kuo palygint labai dziaugiuos :D
|
Citata:
|
Geri klijai, klijavau W124 apmusala po kapotu. Svarbiausia gerai nusivalyt ir nusiriebalint pati kapota :)
|
3 Attachment(s)
Attachment 8455
Attachment 8456 Attachment 8457 Sugriuvęs Blaupunktas, pakeistas senu Becker (modelis 1985-1990, būdavo ir W126-tuose). |
Cia man vienam fotkiu nerodo?
|
Citata:
|
Tokiais dalykais kaip vestuviu pervezimai neuzsiimi? :D
|
Kazkas daugiau nei siaip automobilis
|
Citata:
|
Po savaites seses vestuve, ir sugedo pirma masina, tiksliau nespeta suremontuot. Bet katik pranese, kad jau rado W140, tik sidabrava o ne juoda kaip planuota. Bet man toks kaip tavo visvien keliom galvom auksciau tokiam reikalui. Ieskosiu W126 i savo svente po metu ar keliu :)
|
Citata:
|
Labai grazus mersas, tik va isijungiau pirma temos puslapi ir pamaciau sanaudas, tai nebetoks jis ir grazus :) Labai priziuretas matosi. O tu ji naudoji kiekviena diena?
|
Rimtas, bet ir nieko ypatingo dar siai dienai. Vis tenka uzmatyt po 1, 2, 3 cia neseniai maciau vestuviu eskorta su 4 juodais banginiais. O tvarkingi w126 ir taip retenybe
|
Citata:
|
Citata:
|
Turbut sutikciau su tavim. Su vyrais siuo atzvilgiu lengviau susitart, o su tom kur paradui diriguoja.. :xx: Turi gal kokiu foto ta tema?
|
2 Attachment(s)
Citata:
O kas dėl vestuvių, tai manau, kad geriausiai tiktų juodi SEL'ai. Foto šia tema yra, reikia paieškot, berods jau ir temoje kelios buvo. Nėra ką ir kalbėt, kad tie papuošalai kritikuotini. Attachment 8463 Attachment 8464 |
Citata:
O dabar tai iš viso iš merso išlyst nesinori kai seną Becker'į įsimečiau. Seniena, bet taip švariai groja :) |
Maciau lyg parduodi?
|
Jo jo parduoda uz 2000lt berods :xx: :xx: :xx:
|
Citata:
Zinau ka sakau... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nu atrodo tai tikrai gerai :)
|
ir man labai patinka, ypac salonas puikiai issilaikes!
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55. |