MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Lengvas 2011-01-14 15:59

Citata:

Pradžioje rašė sabarkst (Post 122517)

uzskaitau straipsni :xx: kaip anekdotas :xx:

xrs 2011-01-15 21:48

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 122757)
kalėdos, ne kalėdos, visiem neįtiksi, nes grožis kiekvienam yra savitas dalykas :)

Labai didelis grozis buna kai vakare is priekio tokia gyva girlianda atvaziuoja. Nors imk ir nusisauk, bet nieko nematai. Ir zmogui neisaiskinsi, kad jis kazka akina. Grozi su sveiku proto patartina suderint.

yamato 2011-01-15 21:49

Citata:

Pradžioje rašė xrs (Post 122807)
Labai didelis grozis buna kai vakare is priekio tokia gyva girlianda atvaziuoja. Nors imk ir nusisauk, bet nieko nematai. Ir zmogui neisaiskinsi, kad jis kazka akina. Grozi su sveiku proto patartina suderint.

todėl pas mane nėra nei xenonų, nei su priešrūkinėm važinėju ir pan :)

mixtapeas 2011-01-16 00:02

Nznau, gal ne i tema, bet cia del priesrukiniu, kai pamatu zmogu vaziuojanti grazu vakara, kai nei sninga, nei lyja su priesrukinem, tai realiai noris susistabdyti ir verst i galva viena. O dar ne duok Dieve jei zenonus susimetes :D

ldalius 2011-01-16 00:09

Citata:

Pradžioje rašė budzis (Post 122705)
gal tada ant nekokybisku uzsiraunu :)

jei turi galimybę ir noro pasiterliot tai sumaišyk rusiškus klijus BF-2 su spiritiniu rašalu ir toje masėje pamirkyk nuriebalintas baltas lemputes ir išdžiovink. Laikys spalvą ilgai ir nuobodžiai. Senais laikais kaitrines lemputes taip dažydavom gamindami šviesos muziką, o jos dirbdamos iš 220 tinklo ikaisdavo tikrai labai smarkiai ir laikydavo karštį iki metų.
O kadangi auto lemputės iki tokios temperatūros neikaista tai laikys dar ilgiau

woodoooo 2011-01-16 00:42

near shalomm nera blevyzgu :)

draugelis nupirko du c124 uz 5600lt abu 93m vienas katik is vokieciu e320 oda klima el sedynes tvarkingas, kitas oda klima tiesiogines dujos aparatura, biski pavarges.
http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0338.jpg
http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0337.jpg
http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0339.jpg
http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0340.jpg

Edgaras 2011-01-16 02:21

normaliai... urmu papigiai :D tuoj juos kaip sveriamus pardavines

woodoooo 2011-01-16 02:23

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 122911)
normaliai... urmu papigiai :D tuoj juos kaip sveriamus pardavines

tai blemba normalios masinos abi sava eiga gryzo per visa lietuva :) salonai super nenudrozti.

vampyras 2011-01-16 03:03

velnias blevyzgos ir nera ko skaityti, seniau budavo 5 puslapiai :confused:
nebeidomo gerti netgi :(

yamato 2011-01-16 03:42

kai pigiai... tas kairesnis c124 geriau bsk atrodo, bent jau iš foto, nebe toks nuvaikytas bent jau... :D nors gal ratai tiek duoda... :)

Tomskis 2011-01-16 09:25

nuo priekiniu sparnu moldingu neparduoda jis? :D

Tomskis 2011-01-16 09:39

Citata:

Pradžioje rašė mixtapeas (Post 122882)
Nznau, gal ne i tema, bet cia del priesrukiniu, kai pamatu zmogu vaziuojanti grazu vakara, kai nei sninga, nei lyja su priesrukinem, tai realiai noris susistabdyti ir verst i galva viena. O dar ne duok Dieve jei zenonus susimetes :D

man tai vienodai sviecia ar jis su trumpom ar su priesrukinem, vat kai be sviesu isvis vaziuoja ir dar vakare, tada jau norisi i lempa jam stuktelt :)

Shalomm 2011-01-16 11:03

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 122903)
near shalomm nera blevyzgu :)

Ot velniava, Shalomm ir blevyzgos neatsiejama :xx: Kaip miela :seile:
Brangieji mano didžiai gerbiami forumo vyrai, stiprintuvo garso man reikia, verkiant.... Edgi, bet tik ne to naujo :uuu: Pakimus Shalomm kaip reikalas,štai ką reiškia suvažinėt maršrutu Klaipėda-Telšiai-Šiauliai-Kaunas-Druskininkai ir atgal ir dar visą kelią dainuot.... :uuu::uuu:

ldalius 2011-01-16 11:09

reikėjo mane į pagalbą paimti - būčiau padėjęs dainuoti :xx:

Shalomm 2011-01-16 11:47

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 122955)
reikėjo mane į pagalbą paimti - būčiau padėjęs dainuoti :xx:

Nepagalvojau visiškai, bet čia jau visa para darbo būtų buvę - dėstytojai kuklūs žmonės, tiek daug neišgali mokėti rimtiems muzikantams :xx:

ldalius 2011-01-16 11:51

būtume sutarę kaip nors, nes dabar visvien tinginiauju sanatorijoje :xx:

Shalomm 2011-01-16 12:19

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 122966)
būtume sutarę kaip nors, nes dabar visvien tinginiauju sanatorijoje :xx:

Tegul bus man atleista, nepagalvojau :xx::xx:

ldalius 2011-01-16 14:07

:xx::xx::xx:

woodoooo 2011-01-16 14:07

Citata:

Pradžioje rašė yamato (Post 122925)
kai pigiai... tas kairesnis c124 geriau bsk atrodo, bent jau iš foto, nebe toks nuvaikytas bent jau... :D nors gal ratai tiek duoda... :)

tai tas isvis nenuvaikytas tik is vokieciu su visiais bryfais du seiminikus turejes, 3 raktai ir visa istorija :)
Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 122932)
nuo priekiniu sparnu moldingu neparduoda jis? :D

manau gal parduos nes tas melynas bus isrinktas ant varztu.
Citata:

Pradžioje rašė Shalomm (Post 122953)
Ot velniava, Shalomm ir blevyzgos neatsiejama :xx: Kaip miela :seile:

apskritai moterys ir blevyzgos neatsiejma :xx:

woodoooo 2011-01-16 14:16

Citata:

Pradžioje rašė mixtapeas (Post 122882)

as vazineju su artimom ir priesrukunem ir visur zenon :xx:

Shalomm 2011-01-16 14:42

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 122998)

apskritai moterys ir blevyzgos neatsiejma :xx:

Kaip Jūs šitaip negražiai apie mane manote? :verkia::verkia:

jonukas2 2011-01-16 14:56

Citata:

Pradžioje rašė woodoooo (Post 123001)
as vazineju su artimom ir priesrukunem ir visur zenon :xx:

o kur masina laikai? privaziuosim islupsim xseonus i turgu nuvesim parduot uz tolius dalykus ir ratu tau nusukti negaila butu ,kad susimastytum ka darai
yra taisykles reikia ju laikytis kas bus jei visi darys ka nori?
uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori
bet nereikia ziuret i visus pirma su galva mastyt reikia
be pikcio bet kita karta pagalvok pries jungdamas priesrukines
tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :)

driuliauskas 2011-01-16 15:00

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 123019)
o kur masina laikai? privaziuosim islupsim xseonus i turgu nuvesim parduot uz tolius dalykus ir ratu tau nusukti negaila butu ,kad susimastytum ka darai
uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori
tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :)

nieko nepadarysi. tokiem zmonem nors su lazda per galva dauzyk, vistiek jiems ant kitu nusisikt.

Tomskis 2011-01-16 15:00

kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

driuliauskas 2011-01-16 15:01

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 123021)
kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

o tu meginai kada su tokia kaledu eglute uzmiestyje prasilenkti?

Tomskis 2011-01-16 15:02

as praktiskai vien uzmiesty ir vazineju, ir kasdien prasilenkiu ne po viena karta. kai trumpose xenonai kokiam busike, kai ju faros aukstai, tada biski gal ir nepatogu, bet priesrukines niekaip manes neveikia

driuliauskas 2011-01-16 15:14

Citata:

Pradžioje rašė hardas999 (Post 123023)
o jeigu aš važineju tik priešrukines isijungęs, kad mažiau eikvoti akumuliatorių žiemą. artimasias net nejungiu. čia irgi blogai ? ( lemputes paprastos )

o jos ka? maziau elektros ima? kaskaip man svieciasi, kad taspats :cenzura: ar tu trumpas junksi ar ruka.

Tomskis 2011-01-16 15:20

nu man irgi atrodo kad tas pat, nes lemputes tiek pat watu

Edgis 2011-01-16 15:20

Citata:

ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?

O tai jeigu apsikarstai xenonais visur, tai jau turtingas pasidarai? Tai salone irgi xenon susidėkit - būsit patys kiečiausi:bebebe:

Tomskis 2011-01-16 15:32

nu man atvirai sakau vienodai sviecia, man xenonai patinka nes matomumas tikrai geresnis, nakti per lietu vaziuot net nera ka lygint, kaip dangus ir zeme skirtumas, bet man netrukdo kad ir kiti vazineja, yra kas ir akina su xenonais, taip pat yra kas akina ir su halogenais, bagazine prikrauna pilna, lempos i virsu sviecia

xrs 2011-01-16 15:37

Citata:

Pavydas cia visiskai niekuo detas. Akini tu zmones. Tau ir tokiems kaip tu nors ir milijona kartu tai kartok, vistiek nesugebi suprast. Vaziuoji kokiu uzmiescio keliuku, po viena juosta i abi puses ir atlekia is priekio toks "kuriam visi pavydi", tai praktiskai belieka tik uzsimerk ir laukt avarijos. Ar busi uzsimerkes ar atsimerkes - matomumas toks pats bus = 0. Nedarykit is mersu bmw...

Tomskis 2011-01-16 15:50

kaip , paaiskink man, dienos metu gali aikinti priesrukiniai? diena! kaip jie gali akinti?

Paulius140 2011-01-16 15:51

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 123019)
o kur masina laikai? Privaziuosim islupsim xseonus i turgu nuvesim parduot uz tolius dalykus ir ratu tau nusukti negaila butu ,kad susimastytum ka darai
Uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? Jug laisva lietuva visi daro ka nori
tau grazu? Bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :)

:D :D o as nesuprantu kuom cia taip maiso? pvz as irgi vazineju su trumpose xenon, o priesrukinese irgi xenon.. ir jos tikrai neakina

xrs 2011-01-16 15:59

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 123047)
kaip , paaiskink man, dienos metu gali aikinti priesrukiniai? diena! kaip jie gali akinti?

O tai tu tik diena vazineji? Ar diena buni xamas, o sutemus issijungi visas girliandas ir pradedi tvarkingai vazinet?

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 123048)
:D :D o as nesuprantu kuom cia taip maiso? pvz as irgi vazineju su trumpose xenon, o priesrukinese irgi xenon.. ir jos tikrai neakina

As tikrai tikiu, kad TAVES jos neakina....

Paulius140 2011-01-16 16:01

Citata:

Pradžioje rašė xrs (Post 123051)

nu pas mane visur stovi orginalus bi - xenon, nepadielkos, ir pats isbandziau, kad jos tikrai NEAKINA :)

Tomskis 2011-01-16 16:01

Citata:

Pradžioje rašė xrs (Post 123050)
O tai tu tik diena vazineji? Ar diena buni xamas, o sutemus issijungi visas girliandas ir pradedi tvarkingai vazinet?

tu pradejai lot kad tau trukdo kas diena vazineja su priesrukinem , apie tai as ir kalbu, kuom tau jos trukdo?

jonukas2 2011-01-16 16:11

Citata:

Pradžioje rašė xrs (Post 123051)

jeigu tavo neakina tai nereiskia kad turyri tu su jom vazineti ir rodyt pavizdi kitiems, koks tavo tikslas ka tu nematai kur vaziuoji? kam tau tos rukines kam?
akina mane visi tie rukinai xseonai esu piktas ant visu tu vairuotoju :) jei galeciau visus islupineciau tos xseonus ir dar ratus nusukciau kad nevazinetu ir neakintu
pasidek viena lempa sau prie kompo pries akis ir paziurek kaip grazai ji sviecia tau i veida
yra zmoniu kuriu regelimas prastas ar su akinais vazineja ar serga akiu ligom tai jiems tos sviesos kaip su peiliu per akis kerta
bet kol pats to jausmo nepatirsi tol svetimo skausmo nesuprasi
nenoriu piktis ir laikyti ant kasko pikcio bet jus savo isaukenciu elgesiu sukeliat pikcio banga
tai va pamastykit ar verta zmones erzint del ko visa tai?
kam visa tai?
juk gali atsirast zmogus kuris su plaktuku tau per zibintus preis va tada ir pas jus bus pikcio o kaltas busi pats
as uz taika keliuose :)

jokerris 2011-01-16 16:16

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 123055)
jeigu tavo neakina tai nereiskia kad turyri tu su jom vazineti ir rodyt pavizdi kitiems, koks tavo tikslas ka tu nematai kur vaziuoji? kam tau tos rukines kam?
akina mane visi tie rukinai xseonai esu piktas ant visu tu vairuotoju :) jei galeciau visus islupineciau tos xseonus ir dar ratus nusukciau kad nevazinetu ir neakintu
pasidek viena lempa sau prie kompo pries akis ir paziurek kaip grazai ji sviecia tau i veida
yra zmoniu kuriu regelimas prastas ar su akinais vazineja ar serga akiu ligom tai jiems tos sviesos kaip su peiliu per akis kerta
bet kol pats to jausmo nepatirsi tol svetimo skausmo nesuprasi
nenoriu piktis ir laikyti ant kasko pikcio bet jus savo isaukenciu elgesiu sukeliat pikcio banga
tai va pamastykit ar verta zmones erzint del ko visa tai?
kam visa tai?
juk gali atsirast zmogus kuris su plaktuku tau per zibintus preis va tada ir pas jus bus pikcio o kaltas busi pats
as uz taika keliuose :)

pritariu 100proc.!:wave:

Tomskis 2011-01-16 16:23

Citata:

Pradžioje rašė jonukas2 (Post 123055)
...yra zmoniu kuriu regelimas prastas ar su akinais vazineja ar serga akiu ligom tai jiems tos sviesos kaip su peiliu per akis kerta...

tam ir skirta medicinine apziura vairuotojo teisems gauti, tam kam kenkia tokie dalykai, vairuotojo pazymejimas neisduodamas

ruškė 2011-01-16 16:26

mane irgi nervina tie visokie ping pong zibintai kur prasilenkdamas net nematai kelio , butu ant kelio kokia kliutis 100% nepamatyciau, koks pavogtas sulinio dangtis ir ivaziuotu kiekvienas cia faktas o originalus tie priesrukiniai tai kartais tikrai nesmarkiai sviecia kaip paulius140 sake, butent bnw neikyriai sviecia.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:01.