![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Nznau, gal ne i tema, bet cia del priesrukiniu, kai pamatu zmogu vaziuojanti grazu vakara, kai nei sninga, nei lyja su priesrukinem, tai realiai noris susistabdyti ir verst i galva viena. O dar ne duok Dieve jei zenonus susimetes :D
|
Citata:
O kadangi auto lemputės iki tokios temperatūros neikaista tai laikys dar ilgiau |
near shalomm nera blevyzgu :)
draugelis nupirko du c124 uz 5600lt abu 93m vienas katik is vokieciu e320 oda klima el sedynes tvarkingas, kitas oda klima tiesiogines dujos aparatura, biski pavarges. http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0338.jpg http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0337.jpg http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0339.jpg http://i850.photobucket.com/albums/a...o/IMG_0340.jpg |
normaliai... urmu papigiai :D tuoj juos kaip sveriamus pardavines
|
Citata:
|
velnias blevyzgos ir nera ko skaityti, seniau budavo 5 puslapiai :confused:
nebeidomo gerti netgi :( |
kai pigiai... tas kairesnis c124 geriau bsk atrodo, bent jau iš foto, nebe toks nuvaikytas bent jau... :D nors gal ratai tiek duoda... :)
|
nuo priekiniu sparnu moldingu neparduoda jis? :D
|
Citata:
|
Citata:
Brangieji mano didžiai gerbiami forumo vyrai, stiprintuvo garso man reikia, verkiant.... Edgi, bet tik ne to naujo :uuu: Pakimus Shalomm kaip reikalas,štai ką reiškia suvažinėt maršrutu Klaipėda-Telšiai-Šiauliai-Kaunas-Druskininkai ir atgal ir dar visą kelią dainuot.... :uuu::uuu: |
reikėjo mane į pagalbą paimti - būčiau padėjęs dainuoti :xx:
|
Citata:
|
būtume sutarę kaip nors, nes dabar visvien tinginiauju sanatorijoje :xx:
|
Citata:
|
:xx::xx::xx:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
yra taisykles reikia ju laikytis kas bus jei visi darys ka nori? uzsimanys koks daunelis tavo masina sudauzyt o ka sakysi negalima taip ? jug laisva lietuva visi daro ka nori bet nereikia ziuret i visus pirma su galva mastyt reikia be pikcio bet kita karta pagalvok pries jungdamas priesrukines tau grazu? bet tu vidui sededamas to grozio nematai tad kam taip daryti jei kitus visus erzini savo sviesom, ar tu taip jautiesi tada tikru vyru kad darai taip kaip nebutina ir kad visus erzintum :) |
Citata:
|
kuom tau trukdo nesuprantu priesrukines? jos i zeme sviecia ne i dangu, neakina. ar tu tiesiog pavydi kad pas kitus yra ir priesrukinese xenon, o tavo finansine padetis to neleidzia?
|
Citata:
|
as praktiskai vien uzmiesty ir vazineju, ir kasdien prasilenkiu ne po viena karta. kai trumpose xenonai kokiam busike, kai ju faros aukstai, tada biski gal ir nepatogu, bet priesrukines niekaip manes neveikia
|
Citata:
|
nu man irgi atrodo kad tas pat, nes lemputes tiek pat watu
|
Citata:
|
nu man atvirai sakau vienodai sviecia, man xenonai patinka nes matomumas tikrai geresnis, nakti per lietu vaziuot net nera ka lygint, kaip dangus ir zeme skirtumas, bet man netrukdo kad ir kiti vazineja, yra kas ir akina su xenonais, taip pat yra kas akina ir su halogenais, bagazine prikrauna pilna, lempos i virsu sviecia
|
Citata:
|
kaip , paaiskink man, dienos metu gali aikinti priesrukiniai? diena! kaip jie gali akinti?
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
akina mane visi tie rukinai xseonai esu piktas ant visu tu vairuotoju :) jei galeciau visus islupineciau tos xseonus ir dar ratus nusukciau kad nevazinetu ir neakintu pasidek viena lempa sau prie kompo pries akis ir paziurek kaip grazai ji sviecia tau i veida yra zmoniu kuriu regelimas prastas ar su akinais vazineja ar serga akiu ligom tai jiems tos sviesos kaip su peiliu per akis kerta bet kol pats to jausmo nepatirsi tol svetimo skausmo nesuprasi nenoriu piktis ir laikyti ant kasko pikcio bet jus savo isaukenciu elgesiu sukeliat pikcio banga tai va pamastykit ar verta zmones erzint del ko visa tai? kam visa tai? juk gali atsirast zmogus kuris su plaktuku tau per zibintus preis va tada ir pas jus bus pikcio o kaltas busi pats as uz taika keliuose :) |
Citata:
|
Citata:
|
mane irgi nervina tie visokie ping pong zibintai kur prasilenkdamas net nematai kelio , butu ant kelio kokia kliutis 100% nepamatyciau, koks pavogtas sulinio dangtis ir ivaziuotu kiekvienas cia faktas o originalus tie priesrukiniai tai kartais tikrai nesmarkiai sviecia kaip paulius140 sake, butent bnw neikyriai sviecia.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:01. |