MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   W211 Automatinės greičių dėžės problemos (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=12728)

razed 2017-12-11 15:49

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 487086)
Tepalai keiciami ne kas 80k, o kas 60k. Keisk ir praplauk solenoidus, jei nepades - reiks juos keist

Supratau, dekui, bandysim. Tiekiuos rezultatai bus teigiami :geda:

aivaras77 2017-12-11 18:12

Citata:

Pradžioje rašė aivaras77 (Post 486114)
Vaziuojant ramiai trasoje apie 2k rpm ir paspaudus stipriau gaza jauciasi drebejimas, kol isibegeja labiau arba nusimusa pavara i zemesne ir sukyla apsukos, tada tai dingsta. Cia pusle bus ar koks reduktorius gal ?

Buvau pas deziu meistra, diagnostika klaidu nemeta, tepalo lygis normalus, vos vos gal truksta. Tai pasiulymas jo nepilnai pakeisti tepala (pasak jo 4ltr tik??), filtra ir ta el. jungti, kad galbut beda del tepalo ar uzsikises filtras koks nors. Veliau, jei nepasitvirtins beda, aisku seka tolesnis lindimas ir greiciausia pusles restauravimas. Kazkaip nelogiskai ir nerimtai man cia skamba kaip is meistro, kokia itaka dezes darbui tures 4ltr (tik trecdalis turbut?) pakeitimas ? Na nebent filtre butu beda. Gal kas galite ka patarti ?

amerika 2017-12-11 18:16

pasitikrink dežes pagalve....
tepalo keitimas padeda 1 na 2 iš 10.Jei nepatinka dalinis tepalo keitimas turesi nusipirkti apie 10l ir važiuot i servisa kuris turi stotele su siurbliu,tuomet jungiasi stotele i radiatoriaus vamzdelius ir pro viena vamzdeli ištraukia sena tepala(tuo pačiu ir iš pusles),o pro kita suleidžia nauja ir tuo pačiu papildomai praplaunama deže,kam ir reikalingi apie 2l papidomi ....

aivaras77 2017-12-11 20:04

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 487124)
pasitikrink dežes pagalve....
tepalo keitimas padeda 1 na 2 iš 10.Jei nepatinka dalinis tepalo keitimas turesi nusipirkti apie 10l ir važiuot i servisa kuris turi stotele su siurbliu,tuomet jungiasi stotele i radiatoriaus vamzdelius ir pro viena vamzdeli ištraukia sena tepala(tuo pačiu ir iš pusles),o pro kita suleidžia nauja ir tuo pačiu papildomai praplaunama deže,kam ir reikalingi apie 2l papidomi ....

Va butent, kad kiek esu skaites kitu postus, retas atvejis kai padeda tepalo pakeitimas jau atsiradus bedoms. Man tas ir pasirode keista, kad meistras rimtas, turi iranga istraukt ta tepala is pusles, bet siulo toki varianta.. Na ziuresiu dar pagalve, aciu :)

Eutoris 2018-01-06 17:45

Sveiki kolegos, prie kokios temperaturos reikia matuoti pavaru dežes lygi? Forume radau kad vieni raše 35 iki 45 laipsniai. O kaip yra iš tiesu? W211 su 7g 722.9. Ačiū. :)

Darius 2018-01-06 20:41

Kaip tu pamatuosi 7g lygį, kai jis iš apačios užsipila. Užkaitini variklį, dėžę, atsuki užpylimo varžtą ir bandai papildyti skysčiu, kai bus perteklius, jis per ten pat pradės bėgti ;). Pasižiūrėk youtube, rasi ;)

amerika 2018-01-07 07:55

Citata:

Pradžioje rašė Eutoris (Post 488706)
Sveiki kolegos, prie kokios temperaturos reikia matuoti pavaru dežes lygi? Forume radau kad vieni raše 35 iki 45 laipsniai. O kaip yra iš tiesu? W211 su 7g 722.9. Ačiū. :)

su star matuoji temperatura ,45laipsniai,neturi star matuoji su IR termometru, turi buti užpilta (i tuščia deže ir pusle )9,5l,perteklius nubegs atsukus varžta,Visas veiksmas vyksta su užkurtu varikliu.

vampyras 2018-01-07 12:59

ar prie 35 ar 45 laipsniu reikia nuleisti pertekliu pamatysi kokios spalvos perpilimo vamzdelis yra :)
zinoma tam reikes nuimti dezes skyscio vonele.

Eutoris 2018-01-07 14:16

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 488734)
ar prie 35 ar 45 laipsniu reikia nuleisti pertekliu pamatysi kokios spalvos perpilimo vamzdelis yra :)
zinoma tam reikes nuimti dezes skyscio vonele.

Geltonas pas mane. Buvo nuimta kai keiciau tepalus :) dabar pavažinejau noriu padaryt lygi kaip priklauso. Tai jei gerai supratau man reikia prie 35 laipsniu? :)

vampyras 2018-01-07 14:25

Citata:

Pradžioje rašė Eutoris (Post 488741)
Geltonas pas mane. Buvo nuimta kai keiciau tepalus :) dabar pavažinejau noriu padaryt lygi kaip priklauso. Tai jei gerai supratau man reikia prie 35 laipsniu? :)

Norimos spalvos buna balta zalia, arba juodas :D

gerai netempsiu gumos, juodas 35°C kiti du 45.
jaigu deze turi skyscio ausintuva, reikia ikaitinti iki 90°C atvesinti ir dar karta tikrinti, taip nuorinama ausinimo sistema, ir tik tada 100% teisingai nustatymas lygis.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:06.