![]() |
Ziurek sakys dar pusmeti :juokiasi:
|
Citata:
|
Tai kazkokie ten dirba, jei nuo kliento masinos kaltes susibraizo plevele ir jie perklijuoja :) Cia tas pats: pas padangu pardavejus nusiperki padangas ir del tavo kaltes padangas nugrauzia (suvedimas ,isvertimas blogas), atvaziuoji ir sakai, pakeiskit naujom :)
|
Tai su Apple menki juokai, vienas klientas jo irgi mandras buvo, kol du apynaujai mersai nesudege :D
|
Zvenkit zvenkit, po ziemos perklijuosi ir jei nepamirsiu, tai butnai jums apie tai pranesiu. jie man iskart turejo pasakyt,,kad garantijos nebus ir bla bla bla, o nieko nepasake, garantini piljai israse ir dabar neturi kito pasirinkimo.
|
Man nedasiltu vaziuoti i garantija kad perklijuoti plevele jei ji susibraize o kokybiskai uzklijuota :D
Pavoinga Apple su tavim reikalu turet :D |
Lummar plevele nesibraizo :laugh: o pas mane susibraize, tai kaip man nevaziuot i garantini. As tik uzklijavus prasiau kad perklijuotu nes radau kelias dulkeles po plevele, bet tada apsipykom ir vos manes ant triju raidziu nepasiunte, sake kad be dulkiu tik gamykloj uzklijuoja, as jiems pasiuliau nuvaziuot i garaza pas paprastus klijuotojus ir is ju pasimokint dirbt :D tada dar norejau stoga juoda plionke trauk, bet jie man atsisake daryt, sako tau tikrai netrauksim, nes vel bedu bus :D
|
Citata:
Augis tamsink muzotonas.lt grigiskese, uz 250 tau visa masina uzniauks, ledas bus. |
Apie garantija spresciau tada kai sutvarkys uz dyka dabar tai tik prielaida kad perklijuos.
|
Tomskis sneki cia apie ta kur nuosavo namo garaze vyrukas tamsina ?? Tai afigenai ten tamsina likau labai patenkintas ir sekanti karta tik pas ji vaziuosiu man 730 be priekinio stiklo uztamsino uz 250lt bet dar nuo galiniu langu lupo sena plevele
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:48. |