![]() |
Citata:
|
prisiminiau anekdotą:
Atėjo Mikė Pūkuotukas pas Knysliuką ir sako: - Knysliuk, einam pasivaikščioti į mišką. Gal kokią kiaulę pagausim ir pamylėsim Knysliukas sako: - Mike, o jei ta kiaulė pabėgs nuo mųsų? Kur tu :cenzura: pasidėsi, niekur nepabėgsi |
tai cia katik su voodoo ta anekdota ir suskelem, pabaiga ir buvo tokia kaip as rasiau "as tau :cenzura: pabegsiu" negaliu vartot atitinkamo zodzio :)
|
Citata:
|
Citata:
|
kaip lengviau mesti rukyti? gal kas susidures su situo, nes as jau nagus kramtau :)
|
Pries dvi savaites pabudau ir pasakiau kad neberukysiu. Taip ir padariau :wave:
Rukiau 7 metus |
aš sakiau irgi nuo rytdienos neberūkysiu
gerą mintį davėt - einu parūkyt, nes jau upakalį skauda nuo gulėjimo su kompu ant pilvo :xx: |
Citata:
|
Citata:
arba meti ir viskas, arba toliau rukai... sakai kankiniesi, tu apsizenik ir suzinosi ka reiskia kankinimas :D |
as jau pries daug metu pasakiau sau neberukysiu ir neberukiau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
na nežinau kiek jų dar pas mane pakelyje, plius dar mašinoj keli blokai guli :xx: aš gi skaičiuot daugiau kaip iki 3 nemoku
|
Citata:
|
Playboy berdos geras anekdotas buvo:
Moterys dietos laikosi 3 atvejais: 1. Susirado vaikiną 2. Išsiskyrė su vaikinu 3. Pirmadieniais |
buvau metęs rūkyt, bet iškentėjau tik 4,5 metų. Bendras rūkymo stažas 22 metai
|
Citata:
Reiks praretint... :uuu::uuu: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Shalomm rukai? geri? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
kokia kalba jo audio knyga? jei anglu tai nesuprantu, ka dayt? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
lietuviu kalba :) yra linkomanijoj audio book
|
Citata:
|
Citata:
Edgi, Tu man žiūrėk :xx::xx: Patrumpinsiu garbanas tikrai :xx::geda: |
Citata:
|
o as tiek prisiskaiciau apie rukymo zala, kad meciau skaityt :D
|
matyt zmogui demesio stygius kad nori kad visi pirstais rodytu i jo preisrukines :) sunki vaikyste matyt buvo
ziurek kad su bita nepamojuotu niekas per tuos tavo rukinius xseonus :) ir nepamirsk kad sukeli agresija ir nepasitenkinima kitu vairuotoju tad gali uzsitraukti koki prakeiksma ar nelaime ir po to mastysi kodel tau taip nepasiseke o viskas del to tavo troskimo but isskirtiniu ir neatsilikt nuo gezu kurie su visokais xseonai neonais vazineja galim cia rasyt milijona priezasciu del ko tai yra blogai bet vienintele priezastis yra zmones nesuvokantys ka daro ir nenorintys pripazinti kad jie klysta ir elgiasi netinkamai |
man atrodo cia tavo vienintelio agresija galima tik uzsitraukt :D
|
man atrodo cia Jonuka2 kazkas vaikysteje skriaude arba tevas pasisodines namie visa vaikyste su staline lempa i akis spigino :D atvesk Jonuk nueik saltu vandeniu apsipilk valeriono pagerk bus geriau :D
|
Citata:
man atrodo Jonukas irgi noretu isideti jusu taip vadinamus zenonus ar kaip ten :) tik neiperka perka lemputes is maximos po 6Lt kur uzrasyta POWER :D :D :D peace :) |
Aš labai trumpai įsiterpsiu į jūsų "machankę". Tai kaip suprantu niekada priešrūkinių jungti negalima. Nes jei akina, tai akina visada, net per rūką. Tai tada man peršasi logiška mintis: kam super protingi fizikai/inžinieriai juos išvis sumontavo. Aš apie priekinius kalbu. Dėl galinių rūkinių dar sutikčiau. Jie tikrai akina ir nemaloniai veikia.
P.S. Pas mane nėra xenon priešrūkiniuose, bet jie beveik visada įjungti. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:31. |