![]() |
|
seip rusai neprarijo, lenkai tik palaizys ir numes.
"Polen die Schweine" reikes vokiska pilietybe issimti :) |
Man toks klausimas pasistojo, kas po savaitgalio atsitiko su Vilniaus gatvem, nors kelinta diena nelyja, kelias atrodo kaip slapias, bet vaziuojant situacija dar blogesne negu slapiu keliu, stipriau paspaudus pastoviai mirga marga kontrole, o i posukius greiciau irgi neileksi nes slysti kaip per leda...
P.S. kaltes padangom neverskit, nes tiek nuosava tiek darbine su naujom geru firmu padangom... |
|
|
Citata:
|
Citata:
|
cia mergaite vairavo o dar zalia visai :)
|
Vadinamas "padmiorzkas" ne daug, bet kelis kartus su tuo esu susidūręs Lenkijoje. Temperatūra +5-7 o ant kelio kaip ant sniego. W211 2,7cdi prie 70km/h ratus prasukinėja.
Per labai daug pravažiuotų km kokius 3 kartus su tuo esu susidūręs.Gana pavojingas reikalas, bet jei patirties netrūksta ir mašina tvarkinga tą pajauti tiesiog važiuodamas. |
As ir pastebejau kad slystu lygiai taip pat, nesupratau kodel iskart.. nors ir temperatura rode +6.
|
Jo, as irgi ta pastebejau, temperatura lauke 6-8 laipsniai o slysta jopapa. Pirma karta taip... :) tik ilek greiciau i posuki ir priekis nueina. Man antipraslydimas mirksi net su darbiniu vezliu :) labai pavojinga nepatyrusiems, nes atrodo viskas ciki, o realiai tikrai slidu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:01. |
|