MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mercedes-Benz Detalės (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Naudotos Mercedes Benz dalys - W201, W202, W123, W124, W210, W140 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2082)

Edgis 2010-08-31 20:03

Citata:

Pradžioje rašė eexplas (Post 95641)
Sveiki reiketu laisvu eigu reguliatoriaus MB W124 230E 87m reguliatorius triju kontaktu gal butu ir kiek kainuotu ?

Sveikas, neturiu deja:(

Citata:

Pradžioje rašė Zilvis (Post 96563)
Domintu plaukiojancios diskatorius 3 plunksnu ir reduktoriusn uo 140 3,06 perdavimu be ASD. Ar turi?

Jau susiderinom:wave:

Citata:

Pradžioje rašė samtron (Post 96669)
sveikas gal turi vairo kolonele w202

Labas. Greičiausiai ne, bet ryt pasakyčiau tiksliau:wave:

samtron 2010-08-31 22:12

butu gerai nes mano turi nemaza laisvuma

Edgis 2010-08-31 22:14

Citata:

Pradžioje rašė samtron (Post 96725)
butu gerai nes mano turi nemaza laisvuma

Tai mestelk man į PM savo nr. aš tau ryt apie pietus sms parašyčiau:wave: Nes prie PC tik vakare būsiu:wave:

deimantaz 2010-09-01 10:15

Sveikas norejau paklausti ar turi kaires puses w123 sonini veidrodeli pati stiklini veidrodeli? Nes mano prasitrynes kzkaip Pas mane lyg zalsvai melynas yra ir ardziau visa veidrody tai jis yra tik priklijuotas tas stiklas. Dar reiktu spyneles nesvarbu ar vairuotojo ar keleivio puses na tiksliau serdeles. O gal kartais turi 123 coupe kaires puses duru stikla? Na siam kartui tiek :)

Edgis 2010-09-01 23:26

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 96773)
Sveikas norejau paklausti ar turi kaires puses w123 sonini veidrodeli pati stiklini veidrodeli? Nes mano prasitrynes kzkaip Pas mane lyg zalsvai melynas yra ir ardziau visa veidrody tai jis yra tik priklijuotas tas stiklas. Dar reiktu spyneles nesvarbu ar vairuotojo ar keleivio puses na tiksliau serdeles. O gal kartais turi 123 coupe kaires puses duru stikla? Na siam kartui tiek :)

Pažiūrėsiu penktadinį ar ką turiu:wave:

AurimasM 2010-09-04 10:29

Sveikas. Reiktu keletos daliu c124. Gerai butu suzinot ar turi ir kokios ju kainos.Reikia:
Spidometro viso arba tik dalies, kur greitis (max 260km\h),
Tempimo kilpos uzdengimo groteliu i priekini buferi,
Radijatoriaus nuo 2.3 motoro automato,
Komplekto kad perdaryt galinius langus is mechaniniu i elektrinius (Mygtukai,medis,varikliukai,laidai)
Plasmasiuko apie dirzo padavika keleivio puses.

Zencik 2010-09-04 14:31

La, norejau suzinoti kiek kainuotu nuo 202 priekines pakabos ta tokia ilga trauke ar kaip ji ten vadinasi.

Edgis 2010-09-04 17:18

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 96773)

Sveikas, šiokį tokį veidrodį radau, spynelė bus, vat stiklo tai neturiu:)

Citata:

Pradžioje rašė AurimasM (Post 97214)
Sveikas. Reiktu keletos daliu c124. Gerai butu suzinot ar turi ir kokios ju kainos.Reikia:
Spidometro viso arba tik dalies, kur greitis (max 260km\h),
Tempimo kilpos uzdengimo groteliu i priekini buferi,
Radijatoriaus nuo 2.3 motoro automato,
Komplekto kad perdaryt galinius langus is mechaniniu i elektrinius (Mygtukai,medis,varikliukai,laidai)
Plasmasiuko apie dirzo padavika keleivio puses.

Labas, spidometras gal ir bus (tiksliai nepamenu ar europinių tokių likę:blush:)), kilpos uždengimą reikia naują susirast, bus greičiau ir patogiau:) Radiatoriaus greičiausiai nebus, langų komplekto pilno nebus, bet gal kažką rasiu. Plastmasiukas paie diržą irgi nedaug kainuoja naujas. :wave:

Citata:

Pradžioje rašė Zencik (Post 97229)
La, norejau suzinoti kiek kainuotu nuo 202 priekines pakabos ta tokia ilga trauke ar kaip ji ten vadinasi.

Labas, iki 100Lt, su sąlyga, kad bus:wave:

deimantaz 2010-09-04 17:37

Sveikas na aisku tai uz kiek atiduotum?o gal dar kartais butu kuro ipilimo dangtelis su rakteliu?

Edgis 2010-09-04 17:48

Citata:

Pradžioje rašė deimantaz (Post 97248)
Sveikas na aisku tai uz kiek atiduotum?o gal dar kartais butu kuro ipilimo dangtelis su rakteliu?

Na kuro dangtelio daliu paieškot, o už viską būtų 50Lt. Aš tau paskui nuotraukas įkelsiu kaip jie atrodo:wave:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:41.