MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

kosmaras 2011-01-20 13:42

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 124337)
parodykit man,kuris cia i menesi 10k prasuka...maziau filmu ziuret reikia

bankininkai, stambiu imoniu ir korporaciju vadovai ir savininkai... jie dar dvigubai uzdirba...:xx:

eSaS 2011-01-20 14:02

reik sneket apie paprastus zmones,ir ka gali uzdirbt paprastas zmogus

ir taip asiku kad lt seimas gerai visokie dirikai ir t,t ,jiems nereik vaziuot is lietuvos

kosmaras 2011-01-20 14:10

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 124344)
reik sneket apie paprastus zmones,ir ka gali uzdirbt paprastas zmogus

ir taip asiku kad lt seimas gerai visokie dirikai ir t,t ,jiems nereik vaziuot is lietuvos

jei yra noro ir sveikatos viskas imanoma manau.:)

Tomskis 2011-01-20 14:14

Citata:

Pradžioje rašė eSaS (Post 124333)
tomski tu pabandyk nors kelis men legaliai ir uz minimuma padirbt paziuresiu kaip eisis gyvent.. o 10k uzdirbt tai cia vejis nzn ka reiks daryt neben seime sedet diriku but ar dar kanors bet nera taip paprasta,pagal tave atrodo ras dva ir as dirikas ir gaunu 10k i men..

o tu norvegijoj legaliai dirbi? daug emigrantu is lietuvos legaliai dirba? o koks man tikslas dirbt uz minimuma jei galiu ne uz minimuma, tu bet kokioj saly dirbk uz minimuma, visur bus sunku :) lygiai taip pat bus gerai kiekvienoj saly jei dirbsi uz dideli atlyginima

dauguma ziuriu sedi ir laukia kol darbas su geru atlyginimu pas juos ateis, reik paciam ieskot darbo, arba sukurti darbo vietas, kodel ne vienas apie tai negalvoja? kurkit savo verslus, perspektyvu pilna, jei truksta ideju www.uzdarbis.lt, yra neblogu ideju, reikia tik noro

vilfoot 2011-01-20 14:17

manau,noro vien neuztenka...eiliniu darbininku dirbant be sansu 10k per menesi uzsikalt...sukis tu kaip nori,chalturink,bet vistiek 10k nepaimsi

Tomskis 2011-01-20 14:19

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 124348)
manau,noro vien neuztenka...eiliniu darbininku dirbant be sansu 10k per menesi uzsikalt...sukis tu kaip nori,chalturink,bet vistiek 10k nepaimsi

matos jaunas esi, nepatyres, pabandyk kokiu santechniku padirbt, paziurek kokie ikainiai, pakabint 8 radiatorius uzima puse dienos, o uz darba 800lt nulupa

400E 2011-01-20 14:21

Ne nu Tomski tu sakyk ka tu nori, bet tu tikrai kartais bukas atrodai, bandai apsimest belenkokiu verslininku uzkalanciu belenkiek, bet kazkaip kaip vazinejii su ryzu 124 taip vazineji, tai kur tavo tie milijonai jei toks gudrus, o kiti tokie ziopliai ir nieko nesugeba? Jaunam zmogui tik lek is cia jei proga yra, nereikia cia lauzt ereliu sugebanciu ale uzsikalt belenkiek bakiu, visko reik pabandyt ir kai ateis laikas pats zmogus turi nusprest ko jis nori kur jam geriau ir kaip geriau, o ne pirst savo nuomone, tikrai delto, kad tu jam cia gydai, kad jis grybas nes vaziuoja zmogus uzsidirbt ir ieskot geresnio gyvenimo ir didesniu pajamu, jis neapsigalvos, niekas neapsigalvotu. Tau gerai tu sedi hatoj krapstai ten kazka prie teliko ir uzdirbti belenkokias babkes, kitas to nesugeba ir vaziuoja i uzsieni, nu ir ka? kame cia blogis? yra keletas draugu pazystamu, kurie dirba norvegijoj ir laaabai gerai gyvena, dalis is ju jau isvaziavo po svenciu su visam, net nezada cia grizt, as tik uz tai, pats pas viena is pazystamu leksiu menesiui padirbet pasiemes neapmokamu atostogu, jei taip 2-3 kart per metus iseitu pastoviai buciau labai patenkintas besmegenis pagal tave tada, nes man cia uzdirbamu pinigu nei oficialiai, nei kur uzdirbu neoficialiai neuztenka.

Tomskis 2011-01-20 14:24

as nesakau kad uzkalu belenkokius pinigus, o su ryzu w124 ir vazineju tam kad galeciau uzkalt pinigu, nes su krutesniu negaliu uzkalt, pora zmoniu forume zino del ko, kiekvienas daro ka nori, jo reikalas kur vaziuot kur dirbt, tiesiog sakau kad su tokiu mastymu kad visur aplink shudas, kubilius toks ir anoks, sedet ir verkslent, ir nieko nepabandyt, tai niekad pinigu neuzsidirbsi. reikia ne verkslent o imt ir daryt kazka tolkovo

400E 2011-01-20 14:26

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124352)
as nesakau kad uzkalu belenkokius pinigus, o su ryzu w124 ir vazineju tam kad galeciau uzkalt pinigu, nes su krutesniu negaliu uzkalt, pora zmoniu forume zino del ko, kiekvienas daro ka nori, jo reikalas kur vaziuot kur dirbt, tiesiog sakau kad su tokiu mastymu kad visur aplink shudas, kubilius toks ir anoks, sedet ir verkslent, ir nieko nepabandyt, tai niekad pinigu neuzsidirbsi. reikia ne verkslent o imt ir daryt kazka tolkovo

Tai jei pats neuzdirbi tai kam pasakoji visiem, kad ir cia galima belenkiek uzdirbt? Snekek pavyzdziais is savo patirties, o ne apie bankininku algas. Zinau ka tu darai, bet jei turetum paknkamai lt tai sitas butu tik darbinis, nusipirktum normalu MB laisvalaikiui.

vilfoot 2011-01-20 14:28

man tai juokingiausia,kai zmones rekia,kad darbo nera...daugeliui geriau gaut pasalpa 300 ir sedet nieko neveikiant.vietoj to,kad sedet,geriau eit dirbt ir gaut tuos 900-1000,nei pasalpa 300...bet ne,sako,kam man to reik,kam cia man plesytis...vat tokiu smegenu valdovu tai nesuprantu isvis...visi mandrus ir laukia,kol ant lekstutes atnes 3000lt,tada GAL pajudins sedyne savo

Tomskis 2011-01-20 14:33

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 124354)
Tai jei pats neuzdirbi tai kam pasakoji visiem, kad ir cia galima belenkiek uzdirbt? Snekek pavyzdziais is savo patirties, o ne apie bankininku algas. Zinau ka tu darai, bet jei turetum paknkamai lt tai sitas butu tik darbinis, nusipirktum normalu MB laisvalaikiui.

matai reikalas tame, kad as laisvalaikio neturiu, nes sitam mb dirbu nuo 8 ryto iki 10vakaro, nematau tikslo pirkt masinos su kuria per kaledas ar velykas pasivazineciau. uzdirbu ne 10k, bet ir ne 2k, o kas uzdirba 10k ir daugiau jau sakiau, santechnikai, konkrecius zmones zinau, bet negi vardinsiu dabar vardus pavardes, pats karts nuo kartu pas juos pachalturinu kai reikia papildomo zmogaus. furistu turiu giminej, reisas beveik 2k, dazniau maziau, bet buna ir arti 2k, jei is furos menesi neislipi, grazi suma gaunasi. kad ir eit dirbt i elementariausia furu firma kur moka uz reisa 1000lt, per menesi keturi reisai, jau 4k.

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 124355)
man tai juokingiausia,kai zmones rekia,kad darbo nera...daugeliui geriau gaut pasalpa 300 ir sedet nieko neveikiant.vietoj to,kad sedet,geriau eit dirbt ir gaut tuos 900-1000,nei pasalpa 300...bet ne,sako,kam man to reik,kam cia man plesytis...vat tokiu smegenu valdovu tai nesuprantu isvis...visi mandrus ir laukia,kol ant lekstutes atnes 3000lt,tada GAL pajudins sedyne savo

pritariu tau, as irgi nesuprantu tu kurie rekia kad darbo nera. sakau va ziurek darbas, eik uz 800lt, sako uz 800lt pats gali eit, as geriau namie sedesiu nei uz tokius pinigus dirbsiu. ir vel lieka kubilius kaltas, kas nori dirbt, tas dirba

viska pasakiau ko norejau, aciu, einu buitiniais dalykais uzsiiminet :wave:

Tomskis 2011-01-20 14:38

salis korumpuota , nieko nepadarysi, as ir turiu giminiu USA, gryzt negali nes neturi cia ka daryt, darbas ten, ten ir sedi, kiti sedi cia ir kuo puikiaisiai gyvena, kas statybose, kas uz furos vairo, kas valstybinej imonej, kas savo versla daro. aisku nekalbu apie tokius kur reik auksto issilavinimo, sedet vilniaus vandenyse, kur vien priedas prie atlyginimo 70k, o kur dar pats atlyginimas :D

pucenas 2011-01-20 14:50

Man tai juokas ima kai zmones sneka kad tas popierius kuris vadinasi aukstojo mokslo diplomu niekam nereikalingas :D :D pamenu kazkada gerem su draugais tai is didelio burio draugu as ir dar vienas mokinomes kiti dirbo kaip tomskis kontrabandininkais statybininkais santehnikais ir t.t. ir mus lazdavojo, kad mes po 2500lt uzdirbam per menesi :D o jie po 7-8000 kaip nieko, o kas dabar mes 2 kaip dirbom taip ir dirbam ir gaunam jau ne po 2.5 o jie kas uzsieny uz minimuma varksta kas cia darbo birzoi stovi kur benueitum pirmas klausimas isilavinimas, o kai isilavinimas vidurinis arba 9 klases tai .... ( cia mano nuomone ) nereikia noreti atejus uzdirbti 4000 iskart as pats pradejau nuo 1100 :) ir isgyvenau sunkiai bet bet....

Tomskis 2011-01-20 15:02

as nuo 800 pradejau :D

pucenas 2011-01-20 15:07

O tu pradjai nuo 800 pries kiek metu gal pries 10 :) as 1100 pradejau pries 4 kai dauguma uzdirbdavo tikrai bent 3 kart daugiau :D

Paulius140 2011-01-20 15:19

pvz as kai turiu laiko uzsiemu su metalu.. nes pinigu ir reikia ant kuro, ir panele norisi kur nors nusivesti ir tt.. bet ir neatmetu isvaziuoti galimybes i uzsieni.. pvz as esu dar jaunas ir kiek as uzsidirbu pagal tokius metus, as esu patenkintas, dar kiti per 3 menesius tiek neuzsidirba.. bet kad zmones vaziuoja i uzsieni cia labai gerai, reikia tokius palaikyti ir pagirti, kad jiems ten pavyktu ir tinkamai prasimustu, nes pvz as nematau ateities jauniems zmonems cia Lietuvoje, nebent ,, DARYTI'' pinigus..

pucenas 2011-01-20 15:21

pauliau as tai tau pritariu kad tik kuo daugiau vaziuotu is cia :) nes kuo daugiau isvaziuos tuo geriau likusiem :D nebus kam dirbti ir vel darbdavei prades vertinti darbuotuojus arba prisives visokiu ciurku :D ir mum tada kapiec :D :D

eSaS 2011-01-20 15:37

Citata:

Pradžioje rašė kosmaras (Post 124345)
jei yra noro ir sveikatos viskas imanoma manau.:)

vien nori tikrai neuztenka dachrina laiko reik

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124347)
o tu norvegijoj legaliai dirbi? daug emigrantu is lietuvos legaliai dirba? o koks man tikslas dirbt uz minimuma jei galiu ne uz minimuma, tu bet kokioj saly dirbk uz minimuma, visur bus sunku :) lygiai taip pat bus gerai kiekvienoj saly jei dirbsi uz dideli atlyginima

o tu pastoviai svedijos nuo norvegijos neskiri :xx: ne nelegaliai man ir pofik viskas su laiku ateina, o lt ka? eit uz 700 dirbt da pasol.. as geriau padirbu minimaliai ir tie 700 ateina per sav..nes lt isvis didele subine plius kai ner praktikos nks neims jauno o cia man nks nekainuoja ir nepersidirbant po 8h man stuka eur vistiek, pamoketu daugiau galima ir paarti bet uztai turesi litu ko lt per tris men nematysi,tu ziauriai bijai darbo matau,nedirbsi ir neturesi ir taip aisku oversla pradet tau irgi taip lengva atrodo liktai jam nereik lesu..

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124349)
matos jaunas esi, nepatyres, pabandyk kokiu santechniku padirbt, paziurek kokie ikainiai, pakabint 8 radiatorius uzima puse dienos, o uz darba 800lt nulupa

pabandyt ? :DD pirma reik suprast ka darai ir moket dirbt o ne siaip nes cia darbas reikalaujantis smegenu,cia tau ne saliura vezt kai nk nereik galvot.Plius sakei kad besmegeniai vaziuoja i uzsieni,tai gal tu besmegenis esi kad nk daugiau nesugebi isskyrus saliura vezt ?? o praktika pareina per metu dirbant pvz santechniku nes cia pvz svedijoj elektrikas santecgnikas auksiniai zmones yra,nzn kiek ju valanda kainuoja ,200-300lt aisku gerai bet iskart ras atejes negausi tiek nes reik suprast ka darai plius dar pazymejima turet kad gali dirbt nes kitaip gali isvis atsisest ilgam uz tokius darbus

isvis tomski tau atrodo rimtai kad ras dva ir viskas tuoj versla sukursiu per 3d ir uzdirbsiu 10k,,ner taip paprasta
o ka as ,baigiau statyb mokykla supratimas yra,plyteles sau isisklijuociau bet rimciau nks neims nes nera praktikos,o lt tai isvis be sansu skiedini eit maisyt nebent...

Paulius140 2011-01-20 15:46

Esai - pasakei viska teisingai ir logiskai :wave: bet galejai Tomskio ir neprikaisioti :) as ziuriu kuo toliau, tuo sitas forumas tampa nebe apie masinas, bet apie gyvenima ir varyma vienas ant kitu :confused:

pucenas 2011-01-20 15:48

Aha pauliau :) pradedam apie ratus baigiam apie batus :) :) :)

driuliauskas 2011-01-20 15:49

sedziu lietuvoj, droziu angliskus langus, ir sau svilpauju laimingas. ir lietuvoje galima dirbti uzsienieciams :D

samagonas 2011-01-20 16:41

Taip idomu paskaityti jusu kalbas :good:

eSaS 2011-01-20 16:48

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 124375)
Esai - pasakei viska teisingai ir logiskai :wave:

pirma karta :xx:

egise 2011-01-20 17:33

Ech kaip idomiai pasiskaiciau :) Net atsrado noras i uzsieni vaziuot :D

ruškė 2011-01-20 17:35

as tai kaiptik lt liksiu tomskis taip protingai pakalbejo gerai man bus ir cia 10k gauti :D pakabinsiu radiatoriu kamnors parduosiu rukalu rusisku ,jega :xx:

Lengvas 2011-01-20 17:37

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 124407)
as tai kaiptik lt liksiu tomskis taip protingai pakalbejo gerai man bus ir cia 10k gauti :D pakabinsiu radiatoriu kamnors parduosiu rukalu rusisku ,jega :xx:

varysim abu radiatorius kabint, pranesk kada :D

ruškė 2011-01-20 17:42

ok sutarta , o tu moki nes as tai ne :xx: ai nesvarbu ismoksim bekabindami

cabrys 2011-01-20 18:47

Na taip pri off topic'intos temos dar nemaciau :juokiasi:

ruškė 2011-01-20 18:49

tai perkelkes moderatoriai tikiuosi i blevyzgas

cabrys 2011-01-20 18:50

Citata:

Pradžioje rašė ruškė (Post 124422)
tai perkelkes moderatoriai tikiuosi i blevyzgas

Tikekis :xx:

Bet idomu paskaityt :)

woodoooo 2011-01-20 19:48

na idomiu inciu cia paskaiciau :)
nesipykit kas kaip moka tas taip gyvena :)

as liksiu cia :) man kubilius tinka :)

pucenas 2011-01-20 19:49

o man jo gali is vis nebuti :) to kubiliaus, bet nemaiso jis man visai :D

Tomskis 2011-01-20 19:53

nu ir man nemaiso :) as jei vaziuociau dirbt i uzsieni tai tik i USA, nes noriu pamatyt sali, pamatyciau ir gryzciau

Mb 140 2011-01-20 19:55

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124447)
nu ir man nemaiso :) as jei vaziuociau dirbt i uzsieni tai tik i USA, nes noriu pamatyt sali, pamatyciau ir gryzciau

o as i AE ;) nes klimatas ten man tinka siaip ir vieta yra :)

Edgis 2011-01-20 19:59

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 124448)
o as i AE ;) nes klimatas ten man tinka siaip ir vieta yra :)

Ką tu Atominėj elektrinėj darysi?:xx:

Tomskis 2011-01-20 20:01

nu dar dubaju noretau aplankyt, tailanda, pekina, ten vat galeciau po menesi padirbet

Lengvas 2011-01-20 20:02

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124447)

sia vasara leksiu i usa jei pavyks paciam susirasti moving darba, iki 03 31 reik rast :)

Tomskis 2011-01-20 20:04

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 124451)
sia vasara leksiu i usa jei pavyks paciam susirasti moving darba, iki 03 31 reik rast :)

siule gi cia forume kazkas, ir gyvent duoda kur ir pavalgyt, uz nieka moket nereik, tik dirbt, 8baksai atrodo valanda, nu tas ant to gaunas, kad tu dirbsi uz 12 ir mokesi uz buto nuoma ir maitinsies

Mb 140 2011-01-20 20:12

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 124449)
Ką tu Atominėj elektrinėj darysi?:xx:

elektra gaminsiu :D

Lengvas 2011-01-20 20:13

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 124452)
siule gi cia forume kazkas, ir gyvent duoda kur ir pavalgyt, uz nieka moket nereik, tik dirbt, 8baksai atrodo valanda, nu tas ant to gaunas, kad tu dirbsi uz 12 ir mokesi uz buto nuoma ir maitinsies

kad ten nesamones siulo, juk cia ne i Anglija vaziuot. Jis gal ambasadoj dirba, kad man vizas ir draudimus sutvarkys. as kaip studentas leksiu, sutvarkys dokumentus idarbinimo man :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:09.