![]() |
Citata:
|
Cia prie akro, kur raudonu plytu pastatas, tik is kitos puses garazeliuose, zmogus privaciai dirba. Patikimas, dede mano jau ne pirmus metus su juo reikalu vis turi, jis deda signalkes, elektrikas dar kiek zinau. Jei ka domina galiu imest numeriuka, sakau uz peidzerine su darbu 400, kai pigiausiai buvau rades tik 550.
|
http://www.chiptuning.lt/index.php?a...4&viewAuto=288
Mercedes C-Class (- 2000) C200 CDI 102 ( Kas per 102?) Ir nesitiki kad iki 111 KW dakils.. kas cia blogai? ar blogai modeli pasirinkau? |
102 yra 75kW variklis
|
Citata:
111kW is 220CDI turetu gautis mazdaug... Ka raso dauguma tu parduotuviu tai dazniausiai brudas. Jeigu skamba 20kw prieaugis pakankamai tai pirmyn, nors perki realia trauka ir pojucius, o ne skaiciukus ant popieriaus ar kur kitur. Bet darykis jeigu ka pas Vimota atstova Vilniuje, arba bent jau galingas.lt kuris buvo Vimota atstovas Vilniuje ilga laika, kol nenusprende pas vienas situo uzsiimti :) Manau jis turetu irgi gana gerai daryti. Jei jau nori maksimaliai buti tikras viskuo, nulek iki Kauno, kainuos 50Lt kelione, bet padarys tau normalia patikra Vimotoje pries remap ir pakoreguos kaip reikia pacia programa, nepatiks sakysi aciu nereikia susirinksi smutkes ir isvaziuosi. |
Speju jeigu ir daryciau, tai tikrai nuvaziuociau i Kauna ir padaryciau normaliai, beje, jie padaro kazkokia patikra ir pns? nes girdejau turi but viskas sveika pries cipuojant, nes poto byret pradesiu.
|
Nesu 100 proc. isitikines, bet man atrodo, kad 200 cdi ir 220 cdi buna analogiski varikliai (tik nevisu metu itariu) tik skiraisi ECU ant ju, ko pasekoje 200 cdi yra siek tiek sumazinta galia (del ilgesnio resurso ir kitu priezasciu). Tai manau realu, kad tokios pacios kubaturos varikli cipuojant galima is abieju gauti analogiskus rezultatus, padirbejus programiskai, siuo atveju ~110kw.
|
Butu tikrai idomu suzinot ka kiti zino apie tai :)
|
Citata:
|
Ir isvis uz ar pries del cipavimo? nes vieni sako kad gerai, kiti sako kad blogai, negaliu apsisprest.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:56. |