![]() |
Austrija:vairuot:
|
Na po truputi ruosiu roges ziemai.Pakeista tepalai ,viena zvake ,termostatas.Tik kuri laika pastebiu ,tiksliau isgirstu permusant begi ,ne visada ,kartais smugeli gale.Jeigu butu reduktoriuj tai garsas sklistu daugmaz is centro,dabar kaip ir labiau girdisi sone.Nervina mane ir maziausias pasalinis garsas....Gal ,sakau,kas susidure kuri ten guma atsakinga uz tokius bajerius?Ga yra kokia specifine problematiska vieta universalui?
Panasu garsa pasalinau w210,bet ten bisky kitokia konstrukcija. |
Susiduriau su nezemisku civilizaciju itaka.Ne kitaip.Buvo tep.Sekmadieni is pat ryto ,jau prie pirmo sustojimo ,stabdant isgirstu tra-ta-ta.Pirma mintis - granata.Antra mintis -toki daikta gamintojas pas mane pamirso idet.Pavazinejus garsas netgi sustiprejo.I vakara garsas is tra-ta -ta pavirto i kazkoki girgzdesi netgi panasus i bruzinimasi ,trynimasi.Sedint salone nepasakyciau kad sklistu is apacios,daugiau is kazkur auksciau....bet ,cia ne rodiklis,tai gali buti apgaulinga.Ir atsiranda tik stabdant ,pries pat masinai sustojant.Siandien ryte- as jau pas vaziuokles daktarus.Isisodinau mestruka,pervaziavau .Meistrukas -turi ausis ,sako -girdziu.As trezvas ,meistrukas - manau irgi,vadinas nesivaidena.Dar pavazinejau ,garsas....dingo.Palikau perkrest ,viska ka galima.Nieko nerado blogo.Gal kam taikesi panasiai?Gal kas issauseja,bet lietaus nebuvo ,kad kazkur kazka suteptu...Tarp skyvu patekusia kate irgi atmetu - ana kitaip rekia.
|
Citata:
|
Tikrino ant duobes ar keltuvo? Ne viskas matosi ant pakelto. Ir ten ir ten praklebint reik
|
Vyrukas uzsiima tik vaziuoklem,tai net neklausiau kaip tikrino.
|
Man kai tikrino- pakelus nesimate kad klibetu kas nes itempta vaziuokle, ant duobes radom du sarnyriukus ir vairo trauke.
|
Gal kam teko susidurt su 211 peciuko ventiliatoriaus remontu? Ar jame keiciasi guoliukas? Ventiliatorius veikia ,bet yra pasalinis garsas, jausmas lyg kazkas kazkur lieciasi.Taip pat girdet kaip apsukos plaukioja... O gal ten kazkas centruojasi?Ir aplamai per kur ji krapstyt lauk?
|
Remontuotis tikrai turetu, o luptis turetu is po bardacioko, virs keleivio koju
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:12. |