![]() |
Citata:
|
Jo masina tai jo, bet jauciasi, kad nuo bmw perlipo
|
Citata:
kaip clsui sverianciam 1890kg su 3.2 varykliu eina gerai... nors masinai jau kiek metu o ji rodo 6.9 - 7.0 sek gal parodyk kaip tavo begejasi mersas ?? |
Citata:
na jo masina, bet ne jo gyvenimo budui :) |
Tau galingumo pakanka viskas OK, tik neparmisk, kad tavo CLS vienas is silpniausiu tarp CLS``u. Zmones cia ir galingesniu masinu turi ir tokiom nesamonem neuzsimineja :wave:
|
Citata:
kaip vaikai istykro !!! galiu paimt ir ta AMG kur greitu laiku ir paimsiu ar M5 ( kolkas gero stovio nerandu! ) norejau CLSo tai radau tik 3.2 dizeli gero stovio... visi cls 500 negyvi buvo... ir eina nedaug greiciau nei tas dizelis :) dabar kaip ir uztenka man to merso,traukos ir viso kito... aisku priprates prie to greicio bet jau senai kai turejau galingesnes BMW :) sakai su 6.7 vazinieji ? kur matavai greiti ? o galva visad ant peciu,jau 13 metu tokio vairavimo... as isivaizduoju kiek mazai reikia iki nelaimes... |
Citata:
nesuprantu tokiu kurie turi AMG ar M5 ir nezino kaip ji valina ir visa kita... zinau kad vienas is silpnesniu,bet uztenka jo... net necipuoju nes man to nereik ! uztenka sitos traukos... |
kelis kart is eigos bandziau su cls320 165kw zirzeliu ir savo clk500 225kw, nu nestebuklingai bet tolstu iskart, nuo 150kmh akivaizdziai :) tai jei 500tinis cls(jei tuo paciu motoru kaip pasmane, tingiu ieskot) nelabai geriau ir vaziuos, bet kaip dyzeliui tai tikrai uztenka, vien paziurejus i sanaudas taip vaziuojant :D
|
Mano mersas padarydavo toki kaip tavo "apynauji" ir lb nesunkiai :) yra youtubei pasiziurek kaip begejesi. Mano iki 200 kaip tavo iki 120 :) bet tai nesvarbu. Labai teisingai pastebejsi, kad tau uztenka. O tai labai subjektyvu. Tau uztenka kitiem ne. Bet, kad cls'as 320 dyzelis nevalina :)tai pritars daugelis :) bet cia kiekviensm savo. Isprievartauti kiekviena masina galima. Db laukiu video su 260km/h :good:
Ps jai sakai, kad 13 met stazas, tai jau turetu smegeneles susiformavusios buti, bet rasai kaip kox 18 :) peace |
Citata:
Silberyje daug zmoniu dirba,bet nevisi viska moka ir zino... jau susiduriau su to... Nezinau apie ji... gal ir supranta jis ten ka... tai lb gerai... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:36. |