MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Rytckos W208 CLK320 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14616)

Gregas 2014-09-08 13:49

Citata:

Pradžioje rašė rytcka (Post 352293)
buvau katik draudime tai pradejo aiskinti kad as kaltas nes turejau ji praleisti nors jis vaziavo pirmoje juostoje atbuliuniu. sako jis vaziavo pagrindiniu ir turejau ji praleisti. as sukau is pagrindinio i aikstele. tai db nesuprantu kodel jie taip kalba nes pagal 158str. vairuotojas vaziuodamas atbuline eiga privalo praleisti visus eismo dalyvius.

schema kaip buvo viskas

http://i1286.photobucket.com/albums/...ps3535a021.jpg

O tai deklaraciją pildėt po autoįvykio? Ar policiją kvietėt? Nes ne draudimas šiaip jau sprendžia kas kaltas. Jei deklaracijos nepildėt ir kaltininkas ant jos nepasirašė, tai turėjot kviest policiją šiaip jau. Nepagaunu aš čia eigos visos.... Ar tu čia pagal kasko kreipiesi į savo draudimo bendrovę?

hardas999 2014-09-08 14:07

Nesu ekspertas, gal vėl keitėsi keliu eismo taisyklės, bet mano poziuriu kaltas A vairuotojas. Pirma jis neatsargiai manevravo atbiline eiga. Jis atsimušė į tave, o ne tu į jį. Jis išvaziuodamas iš aikštelės turi isitikinti ar netrukdys vaziuojantiems pagrindiniu keliu (tokiu atveju ir tau. Nesuprantu kodel tu turi buti kaltas šiuo atveju.

o tu kartais nekirtai linujų skersai įvaziuodamas i aikštelę?

Artunas 2014-09-08 14:10

Vairuotojas važiuodamas atbulas visada buna kaltas! Vienareikšmiškai. Ne klausyk tu jų veju, paprasčiausiai nuvažiuok iki keliu policijos ir paklausk. Aišku ant deklaracijos kaltininkas turejo parašytų kad jis sutinka del savo kaltes, kitais atvejais manau butina kviest policija.

rytcka 2014-09-08 14:11

jis stovejo pirmoje juostoje ir man pasukus i kaire jis atbuliniu ivaziavo i mane.

deklaracija pildem vietoje, policijos nekvietem. deklaracijoje jis sutinka kad yra kaltas. o draudime pasake kad mum neidomu kad jis sutinka del kaltes spres musu teisininkai. as kiek suvokiu tokiu atveju ne jie turi spesti o policija kas kaltas.

p.s. dar sake kadangi sparnas parudijes ir ratlankis apibrozdintas tai man reikes susimoketi 50% dazu kainos jei pvz kokiam zerutyje tvarkys masina.

p.p.s. kokiam servise patartumete tvarkyti masiniuka nes speju draudimas paskaiciuos maza kaina kuri man netiks. reikia pakeiti sparna ir perdazyti, reikia istiesinti dureles ir perdazyti, reikia ratlanki perdazyti, pakeisti posuky esanti sparne nes suduzo, ziureti kas yra vaziuokleje nes dabar tempia i desine puse kai laikau vaira tiesiai.
dekui.

alteroja 2014-09-08 15:41

pamatysi, duos normaliai. mano w203 kur tik nubrozdino tris detales ir veidrodėlio remą suvarė išmokėjo ld apie 1600lt.

rytcka 2014-09-09 08:09

tai lietuvos draudimas kiek zinau tai moka normaliai o cia ergo jai net sake reiks susimoketi kazkokia dali pinigu jai tvarkysiu kokiam servise uz dazymo darbus...

Tomskis 2014-09-09 08:25

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 352307)
Vairuotojas važiuodamas atbulas visada buna kaltas! Vienareikšmiškai. Ne klausyk tu jų veju, paprasčiausiai nuvažiuok iki keliu policijos ir paklausk. Aišku ant deklaracijos kaltininkas turejo parašytų kad jis sutinka del savo kaltes, kitais atvejais manau butina kviest policija.

a vot ir ne. draugelis is kiemo isvazinejo, paziurejo i kaire - nera masinu, davai lyst i gatve, o is desines taxi atbulas atleke ir bac :) buvo kameros irasas, i teisma nuejo, ir draugelis kaltas. Nes jis isvaziavo is kiemo, o taxi vaziavo pagrindiniu keliu. Ir nesvarbu ar i prieki ar atbulas, jo kelias pagrindinis.

Ir cia lygiai tas pat, kaltas yra Rycka, sukt gali tik tada kai yra isitikines kad praleido pagrindiniu keliu vaziuojancius eismo dalyvius. Retas atvejis bet buna kad ir atbuli vaziuoja

Gadget 2014-09-09 08:44

Geriausiu atveju ipaisys abipuse kalte.

Lengvas 2014-09-09 09:05

reikes zinoti toki atveji. kai reikes dazyt galini buferi prie kiemu atbuliniu pavazinet uzteks :D

Gintaras 2014-09-09 09:09

Citata:

Pradžioje rašė Lengwas (Post 352463)
reikes zinoti toki atveji. kai reikes dazyt galini buferi prie kiemu atbuliniu pavazinet uzteks :D

man tai atrodo čia taisyklių interpretacija ...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:45.