![]() |
Citata:
|
Labai naivu tiketis vieniso mersedeso vairuotojo. Dazniausiai mersistai turi viena ir daugiau mergina(u) :D :D :D Sekmes paieskose.
|
Citata:
negi nieko nerandi normaliuose pazinciu portaluose,kad reikia net eiti i mersistu foruma? cia renkasi rimti ir atsidave MB zmones,kuriems nemanau kad rupi pazintys,geriau sukurtum tema ,,kokias priemones naudojat savo mersiukui ciustint?,, ar ,,ka naujo isidejei i savo mb?,, :) nieko asmenisko,bet nemanau kad cia ta vieta ir laikas:blush: p.s. malonu kad atsirado dar mersais besidominciu merginu |
rena, man atrodo teks tau kartele nuleist zemiau, gal MB nebutinai universalas, arba su universalu bet nebutinai laisvas, kad butu....hm, dilema :confused:
|
Pastebejau kad vaikinukas Puchenas tave pakybintu bet jis su coupe :geda:
|
Citata:
giliai kvepuojam ir atsipalaiduojam. nesuprantu kodel visi sia tema priima uz gryna piniga. gi cia siaip juokais viskas. o nepagalvojai, kad galbut jai ir nereikia nieko niekur ieskoti? p.s. nei viena rimta, ismintinga moteris, nenores vyro atsidavusio mersui. bent jau as tai tikrai ne. |
Citata:
|
Citata:
na as manau esu pakankamai rimta ir ismintinga,bet va turiu mersista:blush: ir tuo dziaugiuosi,nes jis mane apsviecia masinu klausimais ir tada puikiai jauciuosi diskutuodama su vaikinais apie automibilius.ir net kiek pastebejau jie tai begalo vertina:p |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:50. |