![]() |
Citata:
Puiku. As savo varikliu irgi dziaugiuosi. Labai pasistengiant galima net 15 ispest :) |
cia kaip gyvent su grazia moterim, o dulkint baisia:)
|
|
Variklis gerai atrodo...
|
tik isivaizduoti galima kaip 12 cilindru i E klase ideda :) tiksliau kaip jis su tiek cilindru vaziuoja :)
|
super masiniukas tik truksta didesniu ratu ir baltu posukiu priekyje:seile2: siaip tai ledinis aparatas
|
del ratu tai jo, pats tas tokie butu http://mb1.lt/showthread.php?t=488 bet sako komfortas labai nukencia, tai taip ir norisi ir ne :)
|
na kazkiek zinoma nukentes. as aju r-17 uzsimetes pajutau komforto sumazejima bet na ir kas:confused: isores sivaizda manau svarbiau:good:
|
as ant savo dvilitrio irgi galvojau 17kos deti, bet traukos turbut kaip isvis nebuta :) jau 15 mersinius su platesnem padangom nenoriai suka tai su 17 man atrodo i koki kalna sunkiai :ne:
|
grazus,vidus matosi nenutrintas,isorei truputi blizgesio truksta,gal oras toks pasitaike,o gal kaip sakei truputi papoleruot reiktu,idomu viens pries kita su mano pastatyt butu ir paziuret spalva :) reiks man normaliai nusiplaut ir imest :) o del ratu butum dejes 18 butu super :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:52. |