![]() |
Citata:
P.S. Svarbiausia i neetiska elgesi neatsakyti tuo paciu! |
Šeip visur bus tas pats jei tave valdys pinigai ir tu jų norėsi. Kam pasiduodat norams,o po to verkšlenat kad jų negalit įgyvendinti? Kuo mažiau norėsi tuo mažiau reikės. Labai aiškiai matosi, kad esam paviršutiniški, prisipažinkim retai užduodam sau klausimų vienaip ar kitaip nesusijusių su pinigais.. žodžiai visos žmonijos vardu
Citata:
Pagalvokit ką reikėtų nuveikt, kad iš esmės pradėtų keistis kaip jūs sakot lietuvių "mentalitetas"? Jeigu ateina kažkokių minčių tenka susivokt kad tai būtų labai sunku:))) būkim patys tokie, kokius norim matyt kitus. Papildykit mane, manau kalba eina teisinga linkme;) ..adidas turi gerą reklaminį šūkį - imposible is nothin. Galima tikėti šitais žodžiais, bet gal geriau tikėkim savim, o atsakymo į temos pavadinimo klausimą tikėtis neverta;) |
Citata:
|
Na tokiu muziku kaip Lietuvoj, ko gero dar gerai paieskoti reikia. Teko daug kur pabuvoti. Ir niekur uzsienyje niekas, nei vienas man nepazystamas zmogus i mane ne karto neikreipe "tu". O Lietuvoj kas antras "krutuolis" atvaziaves i klinika i mane kreipiasi "tu". As jiems nei drauge, nei pazystama kokia.
O apie pagarba moteriai Lietuvoje tai is viso geriau patyleti... |
cia bus juokas arba pokstas-o is kur zinote kad i jus nesikreipe-tu? anglu kalboj tokio zodzio kaip jus nera,nebent norima pasakyti daugiskaita.
kiek zinau lietuviai yra pavydus zmones-bet salia anglu pavydumo jie net salia nera stoveje-kalbu asmeniskai is savo kaimpo varpines.pvz.as daug darau darbe virsvalandziu,o anglai labai pavydi to,nors patys yra didziausi tinginiai(didzioji dauguma) ir ivairiausiai apkalba is galo.syki pasigavau viena apkalbetoja(draugas pasake kad jis ivairiai dejo ant manes) tai pasigavau ji ir sakau,brolau,ko tu cia verki ir aimanuoji ar as tau neleidziu dirbti sunkiai ar trukdau? jis man-ne.tai sakau ko tada verki ir uz akiu pili purva ant manes,jai ka turi pries tai isklok i akis,o nesislepk.tai tas nutilo ir pabego.o kas idomiausiai tas pats anglas niekados nesutinka dirbti virsvalandziu-nenori,bet parazitas verkia.oi daug cia tokiu artistu yra-nors gal as i toki kaima papuoliau |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Ieškai blogumų ten kur jų mažai;) gal iš tavęs kažkas šaiposi? Čia jau kitas reikalas.. gal daugelis tiesiog flirtuoja? Kurio šaly manai to išvengsianti, nebent nesi traukiančios išvaizdos..m? viskas paprasta |
Citata:
sutik,kad tai priklauso ir nuo pacio bendravimo ir tono ir t.t. ;) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:00. |