![]() |
w124 turi kamsty su voztuvu. pats keleta kartu gerai uzvaikes buvau temperatura iki 120 niekas nesauna tik atsidaro voztuvas ir pradeda leisti pirigara per slangute. ko pasekoje veliau reikia pasipyldyti antifrezo. pas arbuza tikrai ne 100 temperatura buvo jei yvyko toks ivikis.
|
Citata:
|
Zhiuriu apie bakelius kalbat,tai isiterpsiu truputi ir paklausiu toki dalyka,kur niekaip neisikertu.
Shiandien,paskyriau diena,visokiu varzhtu sukinejimui,laidu junginejimui. Nusprendzhiau ir tosola pakeisti. Atidarau bakeli o ten ne vanduo o rusva koshe,na kaip tepalas su vandeniu atrodo,tik vandens ,nebesimate,-galvoju ragas,galva parejo,nebedatrauksiu iki kito motoro,reiks skubiai tvarkyti kita.Pradejau nuleidineti ish radijatoriaus apachios vandeni,zhiuriu bega skaidrus zhalias,nuimu viena shlanga irgi shvarus,kita shlanga ,irgi zhalias grazhus, o bakelis kaip medus. Tai ishlupau ta bakeli,idejau kita shvaru,uzhpyliau nauja tosola,draivinau poligone kokia 1 val. galvoju pazhiuresiu, ar vel vanduo prades i koshe virsti , bet nifiga,viskas grazhu tvarkinga. Na dar pakeichiau ir ta varikliuka kvaila,i kuri eina shlangai ir ish pletimosi bakelio ir ish langu plovimo bakelio,sakau gal ten kas susimaishe ? Vienu zhodzhiu,gal turit kokiu minchiu ? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Vat kaip termometras atrodo pas jaunėlį. Ar normalu? Man kažkaip pavojingai atrodo. Termostatas naujutėlaitis.
http://i248.photobucket.com/albums/g...s/DSC00099.jpg http://i248.photobucket.com/albums/g...s/DSC00100.jpg |
na pas mane 3.0 ir stovi tarp 80 ir to bruksniuko, kazkas panasaus kaip sitoj fotkei, bet kiek zemiau
Citata:
|
pas mane 2.3. irgi stovi tokioje padetyje. praleki uzmiesti atausina iki 80 numeti greiti vel soktelna iki termostato atsidarymo ribos. noarmali cia ta temperatura.
as kartais pagalvoju. kam MB tuos skaiciukus surase :D suka dabar zmones galvas ar ne per auksta, ar ne per zema :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:46. |