![]() |
kažkada buvo skelbimas kad yra servisiukas Kaune ,Butrimoniu 5 su pilna diagnostine aparatura ir elektonikos taisymu,o jei brangiai tai i TMT
|
nu ka buvau diagnostilkoj, rado kompe uzfiksuota kad buvo atjungti 3 ir 4 cilindrai, kazko blogai kura degino ir to pasekoje atjungia kad negadint katalizatoriaus. bet tai cia tik vienetinis atvejis kada atjungia. sukeitem babinas vieto kad isitikinti ar tikrai babinos. toliau jokiu klaidu neuzfiksuota. istryne klaidas pralekiau, nuo 4k rpm suleteja apsuku kilias bet kyla(kai turetu tik pagreiteti).
ir taip visada. nuvaziavau vel atgal, knisos knisos, ziurinejo visaip, nieko nerado :D sake gal katalizatoriai uzsikise neismeta reikiamo kiekio duju ant aukstesniu sukiu... nzn nzn, bet kazkaip grynai nuo 4k rpm dingsta pagreitis.. ka db daryti :)) negi atjungt dusle ir ziuret kas darosi? |
Problema isspresta. Pakeista srauto matuokle praploviau kelis kartus, akuma atjungiau ir kolkas viskas gerai :)
dekui visiem uz pagalba. |
Labai jau ilgai sprendei bėdą.
|
Citata:
|
Ilgai nesitese normalus darbas, visgi isvada reik pirkt nauja matuokle.
radau palyginus nebrangiai OSM http://www.osm.lt/index.php?productID=287 cia normalu, tikrai bus orgas? gal kas pirkes is ten? |
Tai kad normali kaina. Silberis kaip iprasta pasakys 2x kaina
|
o tai mano matuokle netiko? as su ja puikiausiai vazinedavau, tik kartais check engine mesdavo. paklaidu beveik nebudavo, tik milisekundem veluodavo parodymai, bet sake galima vazineti ir nesukt galvos,man jookiu bedu nebuvo, taip pat ir ja pasikeitus nepasijaute nieks
|
Citata:
o gal viskas normaliai su ta matuokle gal kokia zvake grybauja, nu nesiseka man issiaiskinti, kompai parodo kad atjungia kartais 2 cilindra, daugiau jokiu klaidu.. |
Nereikejo plaut matuokles. Sakau su mano dar vazinet ir vazinet buvo galima. Nuvezk pas normalius diagnostikus, kad nereiktu 100dalyku keisti
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:52. |