![]() |
savininkas nevisprotis taip daryt su senu dyzeliu. gaidys, o ne gelikas.
|
Apple, kas Tau su tais gaidžiais yra ? :)
|
keiktis negalima, tai lietuviškus, legalius keiksmažodžius naudoju :)
|
pritariu... Bent G500 paimtu kaip baze, tas irgi nevaziuoja, bet nors ismetimo garsa grazu turi :)
|
G500 kainuoja :) o šiaip tas dyzelis su 130kw gerai važiuoja ir yra patikimas. Man labiausiai gaila, kad mechanas ir kondyškės nėra :)
|
va cia ir beda kai nera pinigu gelikui, o taip reikia
|
Citata:
|
visos apdailos dalys minėjo, kad kainavo 7k. dalys neoriginalios
|
Viskas dzin,atrodys gerai, bet koks turi buti “gruzas” atidarius duris. Ir sedant i 123/124 lygio mersa....
|
tai cia dzin kas viduj, nes del pontu darytas. Svarbu is isores
|
Gruzintis gali nebent tie, kuriu mašinos yra pigesnės nei šitas senas kioskelis ant ratų. Man asmeniškai kaip vyrui, nėra labai svarbu kokia ta panelė ir ar yra masažinės sėdynės. Gelikas grubi ir agresyviai atrodanti mašina. Salonas atitinka jo išore - vyriška :)
|
Su panasiu poziuriu pacanai gariunu hublot nesioja
|
Citata:
Ką Willeris iš 124 ir 2.0d dare? Kodėl Tautvydas ne S600 FL kaip baze paeme? Ir dar šimtai variantu. |
Citata:
|
Citata:
Tautvydas darė stance, o ten nelabai svarbu koks motoras. Čia tipo "naujas" gelikas AMG, kurio kaina 150k eur ir į viršų, o viduj visiškas triperis, dyzelis, ir dar mechanas be kondiko. Betikslis pinigų švaistymas. Tą dyzelį nebent medžioklei naudot, kad negaila būtų po balas murkdytis ir kėbulą braižyt į nuvirtusius medžius, bet tikrai ne tokiam projektui. Pinigai šiknon išmesti :) |
Bet įdėjus 1000 val darbo ir krūva pinigu,kas pats vertingesnis 200D ar E320? Taip,bazes kaina skirsis 1-1,5k,bet pabaigoje skirtumas bus kartais.
Čia faktas,kad ne daiktas ,kuriam jau išleista 20k+,bet nemanau,kad toks modelis nupirktas 2 dienas prieš restauracija. |
aš už tuos pinigus pirma būčiau geriau normaliai kėbulą ir rėmą susitvarkęs, nes dabar po gražiais bamperiais viskas supuvę :)
|
As jau isivaizduoju paneliu nusivilima, kurias pakabins to vaiduoklio savininkas:)))
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Nebent tokiam itariu :) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...67283c1c52.png Simaso pasiukslinom tavo temoi :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Be reikalo apsikraunate :) nu gal zmogui patinka mechanika ir dizelis :)
|
Gaidys čia o ne gelikas. Pritariu apple.
|
Gelikas geras, tik į neteisingas rankas papuolė :)
|
Paliktas mersas taisyt paruošimo kliurkų pas kitus meistrus...
https://mb1.ltd/mazos/25A5D605-1331-...F5AD0D381.jpeg |
Tikrai didmiesčiuose taip sunku su meistrais,kad metu laiko ir krūvos eurų reikia mašinai perdazyt?
|
aš gi nedirbu su mašinom ir visų meistrų nepažįstu, tiesiog gavau rekomendacija, kad paruošinėja normaliai, sutariau su juo, kad padarys man ledą, o pasirodo, kad grybų grybas, o ne paruošėjas. Toks perekupinis variantas, o manęs tokia kokybė netenkina :)
|
O kaip buferio paieškos baigėsi?
|
Nesėkmingai baigės, bus tas pats buferis.
|
Nu smagu temą paskaityt buvo nuo pradžių, gražiai darbai einasi ;)
O šiaip fainas modelis, jeigu bus problemų su stogo hidraulika, elektra ar dar kuonors, galit kreiptis - šiuo metu penkis R129 garaže turim, vienas ant dalių beje, jei ko reik (bamperis deja sulaužytas), kitiem tvarkom stogus, elektrą, motorus ir t.t., tai kreipkitės, pagelbėsim. |
Su stogu yra problemų, tvarkyt planuoju gal žiema, jei ką kreipsiuos :)
P.S. Kelintų metų donoras ir kokia salono spalva? |
Netikėtai nupirkau tokį vairą, spalva ne ta, modelis ne tas, bet žiauriai patogus! Gal uždėsiu kol rasiu svajonių vairą :)
https://mb1.ltd/mazos/58F5B4E3-62BB-...A5ADC2DC3.jpeg |
Simaso,kas tamstai atsitiko...levakas ....konkretus..palik geriau sviesu vaira..ir medziok su medzio apdaila.
|
Lievakas? Tokie amg modeliuos buna :) ir man rudo vairo reikia, ne šviesaus
|
Prie rudo salono nesiziures,nebent traukti oda ir dazyti..bet nieks kokybiskai nepadarys..:)
|
Jei labai nesižiūrės, bus garažo puošmena ;)
|
|
Citata:
|
gal šitos detalės yra sveikos ir gero stovio ? abiem pusėm reikia, tik nežinau ar tiks FL salonui.
https://mb1.ltd/mazos/cabin-of-grand...999-FYTAJ0.jpg |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:28. |