![]() |
aha,mates toki ant 124,bet nezinojau ka reiskia :) pas w140 nebuvo tokiu,jiems galima pypsint visur :D
|
Gal turi w210 E320 benzino, 1995 metu, Elegance, visus 4 amortikus ir spyruokles?
Pas mane Elegance, bet vietoj originaliu stovi H&R sportines spyruokles ir galbut sportiniai amortikai (tiksliai nezinau, bet manau kad pagal viska vokietis turejo ir amortikus atitinkamus ideti) Atrodo super, bet cia ne man :ne: Nebegaliu daugiau vaziuoti su savo sportine pakaba :ohne::ohne::ohne: Noriu miegautis mercedeso komfortu :bebebe: |
Citata:
|
Citata:
|
W203 turit ardymui?
|
Šiuo metu neturim
|
1 Attachment(s)
|
Kabrioletais neužsiimam kolkas, bet pasidomėsiu pas kolegas, gal turės
|
Citata:
|
O kokie pinigai?
|
Citata:
|
gali apsviest kiek kainui eskes stopai 124tajam:)
|
Apie 160Lt
|
Edgi,kai baigsi knygas skaityti,nepamirshk,man knopkiu pazhiureti :geda: Ir dar reikia,tu groteliu kur ora puchia,na kur panelej per viduri stovi,shnerves su ratuku per viduri :) Nakti vazhiuodamas,sugebejau ratuka i vidu istumti. Jei turi kokias tvarkingas,atsuktuvu nepabraizhytas,butu gerai :)
|
Į knygas žiūrėt nebenoriu, nebegaliu ir jau visai jos mane:cenzura: Knopkių nepamiršau, o groteles pažiūrėsiu būtinai:wave:
|
kiek kainuotu ABS daviklis W140 94m S420?
|
reikia isores temperaturos daviklio w220 bet gal tinka ir nuo kitu modeliu. kokia kaina butu?
|
Citata:
Citata:
|
kokia kaina bagazines amortiko ? :wave:
|
Citata:
|
Kur mano Avantgard spyruokles? :dauzo: :D
|
Aš tau jau daviau vienas, bet ponas išrankus, tai gražinai atgal:D
|
klausimas, o ka man reiketu daryti kad suzeminti savo CLK? pavasariui noreciau pazeminti siektiek?
|
Pasiimt bulgarkę į rankas:D
|
nu as rimtai klausiu, jai idejus avangardo spyruokles suzemetu????
|
Taip,sužemėtų, bet reiktų ir amortikus kitus dėti.
|
Citata:
|
Citata:
|
Prašei 1 — gavai vieną:p Žiūrėsiu ką rasiu, nes net ardymui dabar sunku ką paimt, nes pardavėjai galvoja, kad paėmus S210 už 1200eur iš jo galima pelną pasidaryt:huh::mastau: Kai tik bus koks avantgarde, tau syruokles rezervuosiu:wave:
Pucenai, galima ir nekeisti amortikų, tik įdėk kitas spyruokles ir matysi ar tau tinka toks variantas |
o turit kokias nors spyruokles, kad man tiktu :) man nedaug reikia pazeminti, bet noretusi :)
|
CLK neardau, o avantgardų sveikų nėra, nes jau Bleidas ieškojo. Aš tau į PM tuoj linką vieną mestelsiu.
|
:aciu:
|
Citata:
|
Pucenai, as nusipjoviau spyruokles, viena apvija, db kaip avangardas.
|
blemba as nelabai noreciau pjaustyti, nes ziema ir taip su dugnu stumiu viska :) o vasara noretusi pazeminti kai 18' uzdedu, tai butu gerai pasiketi zinai ziema vienos vasara kitos :)
|
nu tai nusiperki dar vienas standartines eleganco ar ko, ir viskas. vasara dedi nupjautas, ziema normalias. arba tiesiog isimk gumas esancias virs spyruokliu, arba mazesnes gumas idek, ir bus zemiau
|
aisq aisq o tai dar gumos kazkokios yranu reikes jauciu pas vaida nuvaziuoti pavasari ir jis pazes kas kaip :) ir ka galima padaryti :)
|
nedarykit ir kitiem nesamoniu nepirskit su tais pjaustymais! amortikai nueis velniop, stabilumas nukentes, is paskos ir saugumas...
|
nieko neatsitiko, o stabilumas tik geresnis. aisku masina kietesne.
|
Citata:
nesamones darote zmogeliai! |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:29. |