![]() |
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
as irgi ne pries bmw, tik palazdavot norejau :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
stai arbuzai - prasei patamsinti langus, rinkis kokio tamsumo :)
http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/1-1.jpg http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/2.jpg http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/3.jpg O cia siaip pazaidimui :geda: http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/111.jpg |
Per viduriuka super :) Aciu :)
|
graziausiai atrodo :taip:
ner uz ka |
Citata:
|
Cabry, gal ir manajai galą patamsintum? Labai įdomu ar verta jį tamsinti ar ne. Visko, tai tikrai netamsinsiu, gaila baudom pinigų. :)
|
Idomumo delei. Kaip greiciau startuoja - su isjungtu ar ijungtu antipraslydimu?
|
Citata:
|
Citata:
|
nzn jai isjunktas tai bent mano kasasi lb, o kas turi darytis su AMG tai nzn is vis asfaltas turi vyniotis :)
|
Citata:
Noriu ir as panasaus variklio, o dabar spaudi tapke-dugna, tada automobilis isveda kelias formules, paskaiciuoja kelias matricas ir tada jei labai ramiai sedziu, tai net galima pajausti kad pradeda begetis :verkia: Viskas, dingo nuotaika, einu paverkti |
Citata:
|
Citata:
|
antipraslydimo veikimo esme, kad jis mazina variklio galia, del ko ir neleidzia ratams prasisukti. mazina sukimo momenta, todel su juo leciau ir begejasi.
|
Gaudamas informaciją iš ABS daviklių apie varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greitį, ASR valdymo blokas lygina gautus signalus ir, atsiradus skirtumui tarp varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greičio, pre valdymo sistemas pradeda veikti variklį, sumažindama jo sukimo momentą. Pirmiausiai ASR vėlina darbinio mišinio uždegimo momentą variklio cilindruose. Jei to nepakanka, ASR per variklio valdymo bloką pradeda valdyti degalų įpurškimo sistemą.
Pagal tai, koks yra ryšys tarp akceleratoriaus pedalo ir degalų padavimo įrangos (mechaninis arba elektroninis), variklio valdymo blokas arba atjungia po vieną degalų purkštuką, arba pakeičia droselinės sklendės atidarymo kampą. Tuo metu sukimo momentas varančiuosiuose ratuose sumažėja iki optimalaus dydžio, ir automobilis pajuda iš vietos arba greitėja neprabuksuodamas, maksimaliu galimu pagreiciu. |
Citata:
|
Citata:
F-1 bolidai naudoja sia sistema starto metu tikrai ne tam, kad leciau startuoti. |
formule be jos taip ir nestartuotu, greiciau padangas sudegintu vietoje...
siaip jei reikdavo startuoti staigiai, visada esp isjungdavau, kad netrukdytu, ir visa kaimene pasileistu i darba..:-) |
Citata:
-Pas mane nestovi. :( Optimistas: -Bet uztat paziurek, kaip graziai kabo. :) |
ant slidaus kelio zymiai greiciau isibegeju su antipraslydimu. gazas dugnas ir paiechali, nereikia ten siknos dvi valandas gaudyt, pradioj biski skersa pastato ir viskas
|
Citata:
|
Nu man jei ant drago tai su antipraslydimu neimanoma... Duodi gaza, ratai prasisuka ir antipraslydimas numeta gaza, o tada jau kaip vezlys pradedi is naujo begetis... O be antipraslydimo irg reikia su apsukom zaist, nes gali uzsikast, bet kai priprantis visx gerai, nu aisku, su AMG modeliais ten kitaip, skaiciai jau ziauresni :D
|
Citata:
O del prasikasimo tai man pradeda kastis ne iskart, nes deze automatine. Kasasi nuo kokiu 30km/h ir tada maloniai meto sikna :)O jei nors siek tiek slapia, tai isvis nesusitvarkau su masina, nes isvis negreiteja... |
Myliu ačkarikus nesveikai :seile::seile: o dar toks, tai išviso :xx::wave::uuu::uuu::vairuot:
|
Citata:
|
Vakar vakare mano sidabriukas buvo parodytas kebulininkui ir sutarta del darbu pradzios... Iki balandzio pirmos bus iscackintas aparatas. Informuosiu chebra apie darbu eiga.
|
Citata:
|
Citata:
|
Man vienoj firmelej uz mazdaug 150 Lt pasiule. Galvoju - pigu! Ateinu atsiimt masinos, ziuriu, su paprastu vasku nuvare ir viskas. Susinervinau :angry:!!! Bet anyway, 350 Lt gal brangoka?
|
siaip garzuose apie 200kainuoja,normaliai nupoliruot,nemanau,kad svaros broliai normaliai poliruos uz 200lt ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai vat tame ir klausimas. 350 Lt daug ar mažai? Dažytojas dievagojosi, kad bus leeeedas. Net krentant spinduliams nuo gatvės apšvietimo nesimatys mojkes ratilų. Tipo su kažkokia švitrofke trystūkstantine praeis ir t.t.
|
šveist nesiulyciau niekam, nes ilgainiui spalva taps iš viso matinė... marijampolėj pilnas poliravimas ~150-200lt, ir tikrai mačiau, kaip poliruoja... nuplauna, trise prišokę nusausina, varo į kitą vietą, trise su mašinkom zulina, blizgina, tada dar karta su pieneliu praeina ir paleidžia po mažiau nei pusdienio :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:57. |