MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Mano AMG :) W210 E50 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=396)

Paulius140 2009-12-23 16:47

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 53874)
arbuzas ne tau. cia Pulius140 buvo skirta. vos sirdis nesustojo pamacius :xx:

jus tik man pasakykit,as suprantu kad cia mercedes - benz forumas, bet negi jus visi pries bmw? :confused:

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 53875)
Galvojai ir jis E50 ikirto? :D

zinai, gerai butu! :D :D

Edgaras 2009-12-23 17:10

Citata:

Pradžioje rašė Paulius140 (Post 53876)
jus tik man pasakykit,as suprantu kad cia mercedes - benz forumas, bet negi jus visi pries bmw? :confused:

as ne pries. man bmw antra masina po mb :) ir pries mersa turejau 4 bmw :)

Tomskis 2009-12-23 18:08

as irgi ne pries bmw, tik palazdavot norejau :D

Paulius140 2009-12-23 21:54

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 53902)
as irgi ne pries bmw, tik palazdavot norejau :D

jei mane, tai nelabai pavyko. :xx:

Bombardier 2009-12-24 07:50

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 53848)
Mazas nekaltas ratukas savam rajone :) O siaip tai visiskai nepavojingas, nes praktiskai neimanoma pajudeti is vietos... Pastoviai sauktukas pyksta.

Mano bolide ir su zieminem padangom sauktukas negesta :xx::xx::xx:

Marozas 2009-12-24 13:16

Citata:

Pradžioje rašė Bombardier (Post 53968)
Mano bolide ir su zieminem padangom sauktukas negesta :xx::xx::xx:

Keista :) Pas man demisezonines, bet sauktukas pasimato tik pikciau palietus akseleratoriu :D Gal jus iki puses spausdami vaxziuojat? :xx:

arbuzas 2009-12-24 13:29

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 53994)
Keista :) Pas man demisezonines, bet sauktukas pasimato tik pikciau palietus akseleratoriu :D Gal jus iki puses spausdami vaxziuojat? :xx:

Nezinau kaip elgtusi mano masinike su demisezoninemis ar su zieminemis, bet su vasarinemis tai mirgsi ir mirgsi

cabrys 2009-12-29 15:06

stai arbuzai - prasei patamsinti langus, rinkis kokio tamsumo :)

http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/1-1.jpg
http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/2.jpg
http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/3.jpg

O cia siaip pazaidimui :geda:

http://i682.photobucket.com/albums/vv181/cabrys/111.jpg

arbuzas 2009-12-29 15:43

Per viduriuka super :) Aciu :)

cabrys 2009-12-29 15:46

graziausiai atrodo :taip:
ner uz ka

arbuzas 2009-12-29 15:48

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 54551)
graziausiai atrodo :taip:
ner uz ka

Bet iskart geriausias pareigunu draugas tampi :D

SMIRIUSz 2009-12-29 16:06

Cabry, gal ir manajai galą patamsintum? Labai įdomu ar verta jį tamsinti ar ne. Visko, tai tikrai netamsinsiu, gaila baudom pinigų. :)

arbuzas 2010-01-14 14:32

Idomumo delei. Kaip greiciau startuoja - su isjungtu ar ijungtu antipraslydimu?

mixtapeas 2010-01-14 17:04

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 57841)
Idomumo delei. Kaip greiciau startuoja - su isjungtu ar ijungtu antipraslydimu?

Nuj man tai su isjungtu, nes su ijungtu, kai duodi gazo, ratai prasisuka, isijungia antipraslydimas, numeta apsukas, nukrenta gazas ir tik tada pradeda begetis. O su isjungtu, tai geriau, tik su apsukom pazaist reik, kad neuzsikastum... :) P.S. pas mane mechanke. Su automatu, gal kiek kitaip...

arbuzas 2010-01-14 17:10

Citata:

Pradžioje rašė mixtapeas (Post 57905)
Nuj man tai su isjungtu, nes su ijungtu, kai duodi gazo, ratai prasisuka, isijungia antipraslydimas, numeta apsukas, nukrenta gazas ir tik tada pradeda begetis. O su isjungtu, tai geriau, tik su apsukom pazaist reik, kad neuzsikastum... :) P.S. pas mane mechanke. Su automatu, gal kiek kitaip...

Su isjungtu tai jau reikia vaira tvirciau laikyt :)

pucenas 2010-01-14 17:26

nzn jai isjunktas tai bent mano kasasi lb, o kas turi darytis su AMG tai nzn is vis asfaltas turi vyniotis :)

cabrys 2010-01-14 17:30

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 57919)
nzn jai isjunktas tai bent mano kasasi lb, o kas turi darytis su AMG tai nzn is vis asfaltas turi vyniotis :)

nervinat jus visi mane!!!
Noriu ir as panasaus variklio, o dabar spaudi tapke-dugna, tada automobilis isveda kelias formules, paskaiciuoja kelias matricas ir tada jei labai ramiai sedziu, tai net galima pajausti kad pradeda begetis :verkia:

Viskas, dingo nuotaika, einu paverkti

arbuzas 2010-01-15 07:22

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 57919)

Tai vat pas mane taip pat. Kasasi jopshichmat - net ratai sokineja. Nebent lauke +30 ir nelijo 10 dienu. Tada dar kabinasi. Tai vat klausimas lieka tas pats - kaip geriau? Su antipraslydimu ar be?

arbuzas 2010-01-15 07:24

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 57920)
Noriu ir as panasaus variklio, o dabar spaudi tapke-dugna, tada automobilis isveda kelias formules, paskaiciuoja kelias matricas ir tada jei labai ramiai sedziu, tai net galima pajausti kad pradeda begetis :verkia:

Bet uz tai nuvaziuoji uz vienoda kieki benzo - dvigubai daugiau uz mane :) Izvelk grazius dalykus gyvenime :)

Tomskis 2010-01-15 07:57

antipraslydimo veikimo esme, kad jis mazina variklio galia, del ko ir neleidzia ratams prasisukti. mazina sukimo momenta, todel su juo leciau ir begejasi.

driuliauskas 2010-01-15 15:22

Gaudamas informaciją iš ABS daviklių apie varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greitį, ASR valdymo blokas lygina gautus signalus ir, atsiradus skirtumui tarp varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greičio, pre valdymo sistemas pradeda veikti variklį, sumažindama jo sukimo momentą. Pirmiausiai ASR vėlina darbinio mišinio uždegimo momentą variklio cilindruose. Jei to nepakanka, ASR per variklio valdymo bloką pradeda valdyti degalų įpurškimo sistemą.

Pagal tai, koks yra ryšys tarp akceleratoriaus pedalo ir degalų padavimo įrangos (mechaninis arba elektroninis), variklio valdymo blokas arba atjungia po vieną degalų purkštuką, arba pakeičia droselinės sklendės atidarymo kampą. Tuo metu sukimo momentas varančiuosiuose ratuose sumažėja iki optimalaus dydžio, ir automobilis pajuda iš vietos arba greitėja neprabuksuodamas, maksimaliu galimu pagreiciu.

arbuzas 2010-01-15 15:26

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 58201)
Gaudamas informaciją iš ABS daviklių apie varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greitį, ASR valdymo blokas lygina gautus signalus ir, atsiradus skirtumui tarp varančiųjų ir nevarančiųjų ratų sukimosi greičio, pre valdymo sistemas pradeda veikti variklį, sumažindama jo sukimo momentą. Pirmiausiai ASR vėlina darbinio mišinio uždegimo momentą variklio cilindruose. Jei to nepakanka, ASR per variklio valdymo bloką pradeda valdyti degalų įpurškimo sistemą.

Pagal tai, koks yra ryšys tarp akceleratoriaus pedalo ir degalų padavimo įrangos (mechaninis arba elektroninis), variklio valdymo blokas arba atjungia po vieną degalų purkštuką, arba pakeičia droselinės sklendės atidarymo kampą. Tuo metu sukimo momentas varančiuosiuose ratuose sumažėja iki optimalaus dydžio, ir automobilis pajuda iš vietos arba greitėja neprabuksuodamas, maksimaliu galimu pagreiciu.

As ta teorija tai zinau. Bet praktikoj kaip geriau - su ar be? Stai kur esminis klausimas :) Gal kas yra issibandes?

driuliauskas 2010-01-15 15:28

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 58202)
As ta teorija tai zinau. Bet praktikoj kaip geriau - su ar be? Stai kur esminis klausimas :) Gal kas yra issibandes?

begales tyrimu ir atliktu testu rodo kad taip, pats logiskai pagalvok.
F-1 bolidai naudoja sia sistema starto metu tikrai ne tam, kad leciau startuoti.

a-1 2010-01-15 16:05

formule be jos taip ir nestartuotu, greiciau padangas sudegintu vietoje...
siaip jei reikdavo startuoti staigiai, visada esp isjungdavau, kad netrukdytu, ir visa kaimene pasileistu i darba..:-)

Aiškumėlis 2010-01-15 16:30

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 57920)

Pesimistas sako:
-Pas mane nestovi. :(
Optimistas:
-Bet uztat paziurek, kaip graziai kabo. :)

sabarkst 2010-01-15 16:51

ant slidaus kelio zymiai greiciau isibegeju su antipraslydimu. gazas dugnas ir paiechali, nereikia ten siknos dvi valandas gaudyt, pradioj biski skersa pastato ir viskas

dyzelis 2010-01-15 17:58

Citata:

Pradžioje rašė Jasnekas (Post 58213)
Pesimistas sako:
-Pas mane nestovi. :(
Optimistas:
-Bet uztat paziurek, kaip graziai kabo. :)

sitas geras :juokiasi: :juokiasi:

mixtapeas 2010-01-16 02:23

Nu man jei ant drago tai su antipraslydimu neimanoma... Duodi gaza, ratai prasisuka ir antipraslydimas numeta gaza, o tada jau kaip vezlys pradedi is naujo begetis... O be antipraslydimo irg reikia su apsukom zaist, nes gali uzsikast, bet kai priprantis visx gerai, nu aisku, su AMG modeliais ten kitaip, skaiciai jau ziauresni :D

arbuzas 2010-01-16 18:24

Citata:

Pradžioje rašė mixtapeas (Post 58360)
Nu man jei ant drago tai su antipraslydimu neimanoma... Duodi gaza, ratai prasisuka ir antipraslydimas numeta gaza, o tada jau kaip vezlys pradedi is naujo begetis... O be antipraslydimo irg reikia su apsukom zaist, nes gali uzsikast, bet kai priprantis visx gerai, nu aisku, su AMG modeliais ten kitaip, skaiciai jau ziauresni :D

Kazkodel ir as linkstu link to, kad jei asfaltas sausas, oro temperatura +20 reikia jungt lauk ta praslydima. Nes kai jis suveikia per daug ilgai reikia laukti kol vel atsigaus.

O del prasikasimo tai man pradeda kastis ne iskart, nes deze automatine. Kasasi nuo kokiu 30km/h ir tada maloniai meto sikna :)O jei nors siek tiek slapia, tai isvis nesusitvarkau su masina, nes isvis negreiteja...

Vokietis 2010-01-25 20:19

Myliu ačkarikus nesveikai :seile::seile: o dar toks, tai išviso :xx::wave::uuu::uuu::vairuot:

arbuzas 2010-01-26 07:27

Citata:

Pradžioje rašė Vokietis (Post 60675)
Myliu ačkarikus nesveikai :seile::seile: o dar toks, tai išviso :xx::wave::uuu::uuu::vairuot:

:1::roll:

arbuzas 2010-02-08 07:36

Vakar vakare mano sidabriukas buvo parodytas kebulininkui ir sutarta del darbu pradzios... Iki balandzio pirmos bus iscackintas aparatas. Informuosiu chebra apie darbu eiga.

cabrys 2010-02-08 18:30

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 63869)
Vakar vakare mano sidabriukas buvo parodytas kebulininkui ir sutarta del darbu pradzios... Iki balandzio pirmos bus iscackintas aparatas. Informuosiu chebra apie darbu eiga.

O ka jam darysi? Perdazysi? Dek perla!!!!!! :seile2:

arbuzas 2010-02-09 08:13

Citata:

Pradžioje rašė cabrys (Post 63977)
O ka jam darysi? Perdazysi? Dek perla!!!!!! :seile2:

Viso nedažysiu, tad liks ta pati spalva, bet visi apdaužymai mini rūdelės bus sutvarkytos. Mašina bus vizualiai ideali (bent to tikiuosi). Dar man tas dažytojas siūlo visą nupoliruoti, bet prašo 350 Lt, kai kur be pasisuksi poliruoja už ~200 Lt (Švaros broliai, Ekstra švara ir t.t.). Klausiau jo kuo čia stebuklingas tas jo poliravimas. Jis man dėstė, kad tipo švaros broliai tik su bulgarke praeina ir viskas, o jis neva viską rankomis su trim pastom ir t.t. Kaip manot tikėti juo? Ar spjauti ir varyt į kokį švaros centrą poliruoti?

Bombardier 2010-02-09 08:24

Man vienoj firmelej uz mazdaug 150 Lt pasiule. Galvoju - pigu! Ateinu atsiimt masinos, ziuriu, su paprastu vasku nuvare ir viskas. Susinervinau :angry:!!! Bet anyway, 350 Lt gal brangoka?

Mb 140 2010-02-09 08:27

siaip garzuose apie 200kainuoja,normaliai nupoliruot,nemanau,kad svaros broliai normaliai poliruos uz 200lt ;)

kaif9607 2010-02-09 08:48

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 64076)
siaip garzuose apie 200kainuoja,normaliai nupoliruot,nemanau,kad svaros broliai normaliai poliruos uz 200lt ;)

siaip dabar svaros broliuose akcija 129lt uz poliravima :)

Mb 140 2010-02-09 08:52

Citata:

Pradžioje rašė kaif9607 (Post 64077)
siaip dabar svaros broliuose akcija 129lt uz poliravima :)

tai jie su pieneliu praeina turbut ir vsio,kas tau ten zulins uz tiek su saiba :)

arbuzas 2010-02-09 09:04

Tai vat tame ir klausimas. 350 Lt daug ar mažai? Dažytojas dievagojosi, kad bus leeeedas. Net krentant spinduliams nuo gatvės apšvietimo nesimatys mojkes ratilų. Tipo su kažkokia švitrofke trystūkstantine praeis ir t.t.

yamato 2010-02-09 10:37

šveist nesiulyciau niekam, nes ilgainiui spalva taps iš viso matinė... marijampolėj pilnas poliravimas ~150-200lt, ir tikrai mačiau, kaip poliruoja... nuplauna, trise prišokę nusausina, varo į kitą vietą, trise su mašinkom zulina, blizgina, tada dar karta su pieneliu praeina ir paleidžia po mažiau nei pusdienio :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:57.