![]() |
eikit i policija dirbt, pigiau bus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
sep mentai lb del langu megsta stabdyt, jai tik pamato iskart apsisuka ir su mirgalkem prisiveja...
|
turiu daug draugu mentu patys man ne karta sake kad nemegsta tamsintu langu cia tipo kad tu spjauni i mentus ir akivaizdiai poazeidineji.
|
ir jiems patiems abidna kad negali tamsint sau:) o kai pamato kad eilinis mirtingasis uzsikales stiklus tai iskarto kerta:D
|
Citata:
|
Virs metu vazineju ir niekada nestabde :) nusispjaunu per peti :) karta akis i aky susiduriau su mentais prie sviesoforo,be to kalbejau telefonu,vaziavo is paskos 100metu,bet nusuko ir nestabde :) na pas mane su protu yra,nera juodai kaip gale,gal jie galvoja,kad pas mane taip gamykliskai :)
|
Citata:
|
buna jeigu susipyksti su mentais tai stabdo kas penkis metrus, buvau tai patyres :) geriau graziai :)
|
:laugh::laugh::laugh:
|
1 Attachment(s)
paziurekit i desiniojo MB priekini stikla ir palyginkit su kitu MB stiklais priekiniais... vazineju taip jau 2metai ir jokiu problemu...
|
tai kad pas jus ten visi savi visi gimines viens kita visi pazysta,atvaziuok pas mus pavazynek menesi nors
|
Gerai butu... :daro:
|
Citata:
|
Citata:
|
beje greit isvaziuoju i ukraina kuriam laikui tai mano mb bus visiskai uztamsintas :xx: ir vazinesiu sau ramiai :xx:
|
O jeigu pats toks esi? vienas is ju... Kas tada daryt?...:seile2:
|
O ka? ukrainoj nebaudzia uz uzniauktus langus?
|
Citata:
|
Citata:
|
:bounce:
woodooo, kuriam cia mieste veiksmas vyko kur voyageris tik 2 dienas pratempe?:confused: |
nu tai ash jau rashiau kazkur kad kur teisibe,jai nori vazinet su tamsintais stiklais reikia buti mentu :(
|
Rasei, atsimenu dar.... :wave:
|
matai ir manieros tos jau skaitei seki reishkia :D tik neisizeisk nes giminiu turiu daug utenoj atvaziuosiu tai pulsi
|
Citata:
|
o pas mus tai kas lt turi kam nusispjaut ir kas mentas :D arba turi daug draugu mentu :D
|
Citata:
|
Pantera, bandysiu but taikus... Nepulsiu is pasalu.... :policija::D
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
teisingai woodoo rasho ash irgi zynau mentu kurie turi s klases bangini eklases nauja mersa nama ir t.t o vazyneja i darba su senu auto kiti turi senesniu bet kokius 5 vienetus, o woodoo ten ukrainoj aikshtele nemokama turi ar gyvent ruoshiesi?
|
mano tevai ten gyvena ir as ten reikaliuku turiu :)
|
tai kur geriau lt ar uk?
|
Citata:
|
blin ir ash ish tos lietuvos beksiu nebegaliu va tik teismai baiksis ir pusiu ish cia kuo greiciau
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:44. |