Finalfour |
2012-05-09 14:17 |
Citata:
Pradžioje rašė MB777
(Post 210837)
Tai ne pagal galimybes mašiną nusipirkai. Reikėjo pirkti tokią, į kurią pilant liktų tie 500 lt. laisvi (E220), bet čia tau turbūt šaus "didysis ego": KĄ??? Aš važinėsiu su 2.2 motoru? Nu jau ne! Atrodysiu kaip ubagas!
|
Sakiau, kad nesuprasi. Dar karta sakau - as turiu tuos atiekamus 500 lt. Ir galiu juos pilti i baka. Bet kam man tai daryti jei galiu to nedaryti? Zinok, jei buciau pirkes ir 220 kaip siulai, ji irgi dujinciau. Nes irgi liktu pinigu, kuriu nereikia mesti balon be prasmes.
O si mersa pirkau is viso del kitu priezaciu - net ne merso ieksojau is viso tavo ziniai. Tiesiog jo bukle tokia, kad siais laikais nelabai rasi. As, ne kaip kai kurie, renkuosi auto pagal bukle, o ne metus ar kuro rusy. Ir paskolos is banko zinok neemiau. Bet turbut vis tiek esu ubagas ir gybenu ne pagal galimybes, nes padujinau...
Dar zinok, seimoje turime ir kita auto. 2007 metu saab. Benzas. Ir neppadujintas. Nes zmona parinasi, kaip ji pils dujas, kai operatoriu kas antroj degalinej nera, ir jai reikia laba daug daiktu veziotis, neagli ji mazinti bagazines talpos. Ir ismaitinam ta saab, ir problemu nera. Bet as aisku nioreciau ji padujinti, nes velgi kam lysnus 500 nuo to saab palikineti degalneje be prasmes....
Bet vel nesuprasi...
|