MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

pauliukas 2012-05-09 14:19

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 210841)
aš dabar galvoju: negi Olandijoje vien ubagai gyvena, kad dauguma dujomis važinėja? :xx:

Jie sutaupytus pinigus praruko ;):bounce:

Apple 2012-05-09 14:20

MB777, you are number :1: :juokiasi: :ploja:

Aš tik niekaip nesuprantu, kaip tu būdamas toks protingas, niekaip nesugebi nusipirkti automobilio :juokiasi:

ldalius 2012-05-09 14:22

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 210847)

Aš tik niekaip nesuprantu, kaip tu būdamas toks protyngas, niekaip nesugebi nusipirkti automobilio :juokiasi:

paskolas deja gauna tik kvailiai, iš kurių gali gerai pasipelnyti bankas, o protingi savo pinigų bankams neatiduoda :xx:

Finalfour 2012-05-09 14:25

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 210849)
paskolas deja gauna tik kvailiai, iš kurių gali gerai pasipelnyti bankas, o protingi savo pinigų bankams neatiduoda :xx:

+10 balu :thumbsup:

Robis 2012-05-09 14:26

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 210847)

Aš tik niekaip nesuprantu, kaip tu būdamas toks protingas, niekaip nesugebi nusipirkti automobilio :juokiasi:

man dar įtarimas kyla, kad čia moksleivis rašinėja, kuris dar teisių neturi

vilfoot 2012-05-09 14:26

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 210849)

idalius truputi per ziauriai cia tu:D

waidosas 2012-05-09 14:32

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 210844)
mano kaimynas vazineja su panamera,zmona cabrika porshe turi ir dabar ju seimoj atsirado naujas land rover...jie kazkaip nedujina tu masinu.jei turi pinigu,tai duju nedesi i tokias masinas,o taupysi kitur,o ne masinu saskaita

Tu nelygink nuliovu masinu su lupenom uz 20k litu nors tai ir s500.Man gal irgi kvailokai atrodytu jei tas s500 butu 2012 metu ir is karto uzdujintas.

MB777 2012-05-09 14:33

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 210838)
Kaip manai, turtingas verslininkas, turintis nama, kelias prabangias masinas, klestinti versla, ir visas seimos prabangias masinas padujines, gyvena pagal pajamas ar ne? Cia realus pavyzdys beja.
Ar vis tik pripazink, kad zmogus nemato prasmes i bala metyt pinigus?

Jeigu jis skačiuoja 500 lt., tai jis nėra turtingas verslininkas. Kai gauni milijoną per mėnesį, tai 500 litų plius ar minus nieko nekeičia. Jie nueina į restoraną vieną kartą ir palieka panašią sumą. Jeigu jau perki S500, tai kuro sąnaudų skirtumas tarp 2 litrų dyzelio ir 5 benzino turi rūpėti tiek pat, kiek užspausti gazą iki dugno tiesiojoje (sąnaudos juk tada tikrai padidėja, bet ar daug kam tai rūpi?).
Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 210840)
Kodel tu galvoji, kad jo paskutiniai centai bus krapstomi? Tu ka jo finansinis klapciukas, kad viska zinai? Nespresk pagal save, jei tu ta dyzeli uz paskutinius pylsi tai nereiskia, kad jis pils dujas uz paskutinius ;)

Todėl, kad tokio dalyko maitinimas, eksplotacija kainuos tikrai daugiau už 1.9 dyzeliuką. Aš savo pinigus skirsiu kaip patys sakot "kitoms reikmėms", o jis - dujoms ir kitokiems dalykėliams, reikalingiems patenkinti V12 motorą.
Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 210842)
Sakiau, kad nesuprasi. Dar karta sakau - as turiu tuos atiekamus 500 lt. Ir galiu juos pilti i baka. Bet kam man tai daryti jei galiu to nedaryti? Zinok, jei buciau pirkes ir 220 kaip siulai, ji irgi dujinciau. Nes irgi liktu pinigu, kuriu nereikia mesti balon be prasmes.
O si mersa pirkau is viso del kitu priezaciu - net ne merso ieksojau is viso tavo ziniai. Tiesiog jo bukle tokia, kad siais laikais nelabai rasi. As, ne kaip kai kurie, renkuosi auto pagal bukle, o ne metus ar kuro rusy. Ir paskolos is banko zinok neemiau. Bet turbut vis tiek esu ubagas ir gybenu ne pagal galimybes, nes padujinau...
Bet vel nesuprasi...

Tai pirk tokią, kurios eksplotacija būtų minimali pagal tavo pajamas, jei nori ant mašinos taupyti maksimaliai.
Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 210844)
mano kaimynas vazineja su panamera,zmona cabrika porshe turi ir dabar ju seimoj atsirado naujas land rover...jie kazkaip nedujina tu masinu.jei turi pinigu,tai duju nedesi i tokias masinas,o taupysi kitur,o ne masinu saskaita

Nedujina todėl, kad jam pilti į Panamera benziną yra tas pats, kas mum pilti dyzelį į 1L motorą.

waidosas 2012-05-09 14:36

Nesupyk mb777 , bet pas tave kaskoks vergo mastymas.

vilfoot 2012-05-09 14:37

Citata:

Pradžioje rašė waidosas (Post 210854)
Tu nelygink nuliovu masinu su lupenom uz 20k litu nors tai ir s500.Man gal irgi kvailokai atrodytu jei tas s500 butu 2012 metu ir is karto uzdujintas.

ok paimk 2008-2009 pvz R klases MB uzdujinta...lupena?sena?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:28.