MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

aware 2012-05-09 14:37

Tai pirk tokią, kurios eksplotacija būtų minimali pagal tavo pajamas, jei nori ant mašinos taupyti maksimaliai.

Man tik idomu, kodel tu ruoseisi imt paskola ant masinos? nes man atrodo jai tu neturi pinigu ant automobilio pirkimo, tai tuo labiau ir neturesi ant jo eksplotacijos

Finalfour 2012-05-09 14:39

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210855)
Jeigu jis skačiuoja 500 lt., tai jis nėra turtingas verslininkas. Kai gauni milijoną per mėnesį, tai 500 litų plius ar minus nieko nekeičia.

Va uz tai verslininkas niekada ir nebusi. Cia tik musu pseudo verslininkams svaistytis pinigais lygis. Apie milijardieriu taupuma, kartais net apsurdiska, legendos net sklinda... Paziurek kaip Bilas Gatesas gyvena. Sakyti kad 500 nieko nereiskia, yra kvailybes pozymis, nesvarbu kad milijardas saskaitoj. 500 lt isleisti prasmingai jam tikrai nieko neresikia tokiam zmogui. Bet 500 ismesti i bala jam reiskia, nes tai filosofija, poziuris i pinigus, del to jis tu pnigu ir turi. O pylimas benzo i baka, kai gali pilti dujas ir yra tas metimas pinigu i bala. Buti verslininku, tikru, vakarietisku, o ne lietuvisku, irgi reikia subresti.

ldalius 2012-05-09 14:39

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 210858)
Tai pirk tokią, kurios eksplotacija būtų minimali pagal tavo pajamas, jei nori ant mašinos taupyti maksimaliai.

Man tik idomu, kodel tu ruoseisi imt paskola ant masinos? nes man atrodo jai tu neturi pinigu ant automobilio pirkimo, tai tuo labiau ir neturesi ant jo eksplotacijos

o dar nepamirškim kuro :xx:

ShotGun 2012-05-09 14:41

Pas mane tualete, ant bakelio yra dvi knopkės, viena nedaug vandens nuleidžia, kita daug. Tai jei kas nors girdi ar buna svečių namuose, visada spaudžiu tą, kur daugiau vandens nubega. Juk svečiai galetu pagalvoti, kad taupau vandeni, nuleisdamas trumpąjį nubėgimą. Dėl to ir nededu dujos į mašiną, nes kitiem pasirodys kad taupau, o tai reiškia neturiu pinigų.

MB777 2012-05-09 14:43

Citata:

Pradžioje rašė waidosas (Post 210856)
Nesupyk mb777 , bet pas tave kaskoks vergo mastymas.

Normaliam žmogui bus nei šilta, nei šalta: važiuoti su S500 ar su Passat. Vergo sindromas greičiau yra tiems, kuriems didelė, prabangi mašina, užrašai su prestižinių firmų pavadinimais yra būtinas gyvenimo akcentas.

waidosas 2012-05-09 14:44

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 210860)
Va uz tai verslininkas niekada ir nebusi. Cia tik musu pseudo verslininkams svaistytis pinigais lygis. Apie milijardieriu taupuma, kartais net apsurdiska, legendos net sklinda... Paziurek kaip Bilas Gatesas gyvena. Sakyti kad 500 nieko nereiskia, yra kvailybes pozymis, nesvarbu kad milijardas saskaitoj. 500 lt isleisti prasmingai jam tikrai nieko neresikia tokiam zmogui. Bet 500 ismesti i bala jam reiskia, nes tai filosofija, poziuris i pinigus, del to jis tu pnigu ir turi. O pylimas benzo i baka, kai gali pilti dujas ir yra tas metimas pinigu i bala. Buti verslininku, tikru, vakarietisku, o ne lietuvisku, irgi reikia subresti.

:good:

aware 2012-05-09 14:45

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210863)
Normaliam žmogui bus nei šilta, nei šalta: važiuoti su S500 ar su Passat. Vergo sindromas greičiau yra tiems, kuriems didelė, prabangi mašina, užrašai su prestižinių firmų pavadinimais yra būtinas gyvenimo akcentas.

O gal tas tavo normalus zmogus yra verslininkas, kuriam masina yra prestizo dalykas, ir pvz atvaziaves su tavo minimu passat'u i susitikima, jis negautu uzsakymu ar panasiai... bet zinau, vel tu pradesi savo burt, jai taip rupi prestizas, tai kam pilt dujas...

M'Bejus 2012-05-09 14:45

Sugaisau 15 minuciu, taip ir nesupratau, kuri kuro rusis yra geriausia :xx:

pauliukas 2012-05-09 14:46

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210855)
Todėl, kad tokio dalyko maitinimas, eksplotacija kainuos tikrai daugiau už 1.9 dyzeliuką. Aš savo pinigus skirsiu kaip patys sakot "kitoms reikmėms", o jis - dujoms ir kitokiems dalykėliams, reikalingiems patenkinti V12 motorą.

As dar karta pasikartosiu. Tu nustok skaiciuoti kitu pinigus ir nespresk apie kitus zmones pagal save, jei tu esi moksleivis ir tau nepatinka dujos, nes tai tavo supratimu yra zemas lygis tai tu ir vazinek su golfu 1.9TDi.

ldalius 2012-05-09 14:47

Citata:

Pradžioje rašė M'Bejus (Post 210868)
Sugaisau 15 minuciu, taip ir nesupratau, kuri kuro rusis yra geriausia :xx:

šiaudai, malkos ir angliai :bebebe:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:55.