![]() |
cia sako kad koks senas ibm geriau laiko uz nauja cia tai tiesa nes anksciau dedavo geresnes batarkes ir ilgiau laikydavo jos o db deda i naujus silpnesnes..draugelis kompiuteristas taip sake :)
|
Taip mano brolis nusipirko kompa kai as buwau antram kurse, fujitsu siemens, o as baiges jau 5 metai, tai dabar dar akumas laiko jam apie 3-3.5 val.
|
jooo :confused: ziauru :unreal:
|
Na netik batarkes cia vaidmeni atlieka, o ir dabartiniu ir senesniu laptopu galingumu palyginimas, dvieju ir daugiau branduoliu procesoriai, galingesnes vaizdo plokstes, didesnes talpos hardai, didesnes raiskos ir ryskesni monitoriai, plonesnis korpusas. Visa tai susideda ir galutiniam variante turim kad kai kurie senesni, jokiais budais nevisi laiko geriau uz kai kuriuos naujus, velgi ne uz visus.
|
gal zinot ar yra intike puslapis kur galima auto rinkos kaina pasiziuret, pagal kuria draudikai ivertina auto. radau ta puslapi kur draudikai naudojas http://www.emprekis.lt/ , ale paprastam mirtingajam mokami sms :)
|
tai gali daugzam bent preliminariai www.manodraudimas.lt pasirink kasko draudima ir suvesi duomenis ir ismes kiek draudimas ir kiek vertina masina tavo :)
|
nu jo, ta buda zinau, bet pvz kai masina sena tai nerodo jau rinkos vertes nes kasko ji nebedraudziama
|
|
Citata:
|
mano buvusio w210 Preliminari rinkos vertė: 11100 Lt, tiek ir buvo pagal draudima kai sudauze, irgi ta pacia rinkos kaina sake
|
Gal kas zinot kur klaipedoje papigiai gauti oro gaivikliu (Wunder-Baum, Car Fresher, Areon...)? :geda:
|
vyrai kada mytas kaune? mano mylimoji gyvena kaune, ten teks apsilankyti dazniau :)
|
Rasyk kada busi - suorganizuosim, ne problema.:)
|
Citata:
|
Citata:
|
:xx::xx::xx:
|
Citata:
|
Cia apie nuotrauku talpinima: http://www.mb1.lt/showthread.php?t=168
P.S. Kol parasiau ankstesne zinute dingo, kazkas klause apie nuotrauku talpinima:confused: |
Gal kas nors pamokis kaip istatyti nuotraukos didesnem formate.Man nesigauna. Prisegu tik mažos.Ačiu.
:xx::zenklas Prisegu pavizdi. |
Viena zinute auksciau parasiau:wave:
|
Citata:
|
Kažkaip nepaaiškinamai Jūsų pasiilgau... :)))
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
natūrali geriau, nes kaip sako vienas mano pažįstamas - jei neprisižiūri natūroje tai kompas nepadės
|
Citata:
|
gerai kad ne frikcinė :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
o aš kaip tas Petriukas - visąlaik apie tai ir tegalvoju, o juolab man išeiginės kaip tik prasideda nuo pirmadienio :xx:
|
Citata:
|
cia jau vyru mintys prasideda :)
|
Citata:
|
kodėl vyrų? Juk bendraujame su dama - viskas kaip priklauso ir jokių nukrypimų :xx:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|