MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

MB777 2012-05-09 15:47

Citata:

Pradžioje rašė waidosas (Post 210894)
Jo sitas argumentas tai uzmusantis "GYVENIMAS PAGAL GALIMYBES!" ir imam kredita :)

Kreditas yra pinigai čia ir dabar, o ne sąnaudos, kurios prasilenkia su pajamomis. Jei išgali mokėti įmokas, tai kokios bėdos? Gyvensi rūsyje visą gyveną, o kai gyvenimo gale pagaliau sutaupysi pinigus, nusipirksi namą? Sėkmės taip gyvenant. Užmokėti >10% už tai, kad metais-dviem (namo atveju - 20-30 metų) gali naudotis daiktu ankščiau bent jau man nėra kažkas iš fantastikos srities.
Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 210901)
KLAUSIMAS DYZELISTAMS:

o kodėl jūs taupydami perkate dyzelį pigiau? Kodėl ne iš kolonėlės, arba iš kolonėlės bet be PVM? Nafik tada jums tie trilitriai dyzeliai? Negalite sau leisti pilti pilna kaina, sėskite į tuos Clio 1.2dci.

Jau juokinga skaityti :)

Nė karto nesu pylęs kontrabandinio dyzelio į savo buvusį Mondeo.

Robis 2012-05-09 15:50

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 210903)
Ne ne, ant dyzelistų nevaryk, mes kol kas palaikome dujininkus :D aš tikrai palaikau ir jei turėčiau benzinine mašina, tikria dėčiau dujas. Netgi į dyzelį jei būtų galima - dėčiau dujas :) man giliai dzin, kas ką galvotų.

ok, tebūnie tai klausimas tiems antidujininkams, kurie dažniausiai nepaslaptis saliarką pilasi iš griovių, arba kaip madoje be PVM. Tai jūs ir kaušai, kad taupote ar kaip čia?

waidosas 2012-05-09 15:51

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210904)
Kreditas yra pinigai čia ir dabar, o ne sąnaudos, kurios prasilenkia su pajamomis. Jei išgali mokėti įmokas, tai kokios bėdos? Gyvensi rūsyje visą gyveną, o kai gyvenimo gale pagaliau sutaupysi pinigus, nusipirksi namą? Sėkmės taip gyvenant. Užmokėti >10% už tai, kad metais-dviem gali naudotis daiktu ankščiau bent jau man nėra kažkas iš fantastikos srities.

Nė karto nesu pylęs kontrabandinio dyzelio į savo buvusį Mondeo.

Tu nelygink kredito masinai ir trobai,cia nesulyginami dalykai,trobai paemes kredita gali ir i
+ iseiti, o is masinos kredito niekada (neskaitant keliu isimciu)

Finalfour 2012-05-09 15:52

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210904)
Kreditas yra pinigai čia ir dabar, o ne sąnaudos, kurios prasilenkia su pajamomis. Jei išgali mokėti įmokas, tai kokios bėdos? Gyvensi rūsyje visą gyveną, o kai gyvenimo gale pagaliau sutaupysi pinigus, nusipirksi namą? Sėkmės taip gyvenant. Užmokėti >10% už tai, kad metais-dviem (namo atveju - 20-30 metų) gali naudotis daiktu ankščiau bent jau man nėra kažkas iš fantastikos srities.

Cia geras, as be paskolos pasiemes savo W211 esu ubagas, dujom vaziuoju, o cia zmogus uz kredita ims masina, kuriai siuo metu neturi pinigu ir bus isdidus ir gyvenantis pagal galimybes :xx: Negaliu, humoro klube taip linksma nebuvo :xx:

MB777 2012-05-09 15:53

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 210906)
ok, tebūnie tai klausimas tiems antidujininkams, kurie dažniausiai nepaslaptis saliarką pilasi iš griovių, arba kaip madoje be PVM. Tai jūs ir kaušai, kad taupote ar kaip čia?

Pilti kontrabandinę saliarką yra tas pats kas dujinta mašina. Eilinis šokimas virš bambos. Nusipirk mašina, kurios kuro sąnaudų kaina būtų tokią, kaip, kad išleidi už kontrabandinį kurą ir nebus ko pilti jį ir pjauti motorą.
Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 210908)
Cia geras, as be paskolos pasiemes savo W211 esu ubagas, dujom vaziuoju, o cia zmogus uz kredita ims masina, kuriai siuo metu neturi pinigu ir bus isdidus ir gyvenantis pagal galimybes :xx: Negaliu, humoro klube taip linksma nebuvo :xx:

Pasakyk man skirtumą tarp: taupymo du metus ir paskolos paėmimo dviems metams.

Apple 2012-05-09 15:57

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210909)

O kuris čia taupė 2 metus automobiliui? :D

MB777 2012-05-09 16:00

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 210910)
O kuris čia taupė 2 metus automobiliui? :D

Nu jei pats gauni 35 tūkstančius per mėnesį, tai tada kita kalba. Gaunant vidutinę algą ~2500 mašinos taupymui max. skirti galima 1000 Lt. Skaičiuokis kiek mėnesių reikės po tą tūkstantį atidėti.

aware 2012-05-09 16:00

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210909)
Pilti kontrabandinę saliarką yra tas pats kas dujinta mašina. Eilinis šokimas virš bambos. Nusipirk mašina, kurios kuro sąnaudų kaina būtų tokią, kaip, kad išleidi už kontrabandinį kurą ir nebus ko pilti jį ir pjauti motorą.

Aha nusipirkt? kokia tu siulai zmogui darbui masina pirkt, jai passat'as tarkim ima 6l baltarusiskos po trajaka(kainu nezinau, galbut nusisnekejau), tai jam tipo pirkt kopeciom ar dar kokiam dideliam chlamui veziot vw lupo? kuri mieste ims 4l lietuviskos salerkos

MB777 2012-05-09 16:03

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 210913)
Aha nusipirkt? kokia tu siulai zmogui darbui masina pirkt, jai passat'as tarkim ima 6l baltarusiskos po trajaka(kainu nezinau, galbut nusisnekejau), tai jam tipo pirkt kopeciom ar dar kokiam dideliam chlamui veziot vw lupo? kuri mieste ims 4l lietuviskos salerkos

Ne. Tokiam darbui siūlau pirkti A8 su dujomis. Statybininkas su limuzinu bus pats tas.

aware 2012-05-09 16:06

Citata:

Pradžioje rašė MB777 (Post 210914)
Ne. Tokiam darbui siūlau pirkti A8 su dujomis. Statybininkas su limuzinu bus pats tas.

Ne nu bet tu tai abelis konkretus, geriau eik kokias dailes pamokas ruost, sitam forume nesedejas, tai bent naudos turesi...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:15.