MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

Apple 2012-05-09 21:30

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 211034)
kol tu galvoji mėnesį, kad reikėtų pasiskambinti, kiti jau perka iš USA ir laukia grįžtant;)

Jei turėčiau patikimų žmonių kas galėtų už gerą kainą nupirkti - jau senai bučiau iš USA paėmęs :bebebe:

simaso 2012-05-09 21:32

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 211037)
na na, ką dar durniau papasakosi? o leva saliarka motorui, purkštukams nekenkia. Dar vienas princas su karavanu, kuriam balionas vietą bagažinėje užima ir trūksta erdvės:daro::juokiasi:

turėjau, aš mašiną su dujom. dėl saliarkos, tai mano grabas 2,9 td greičiau supus nei užsilenks varyklis. ir man karavane mažai vietos, reikia atlenkt kartais sėdynes ;]

Apple 2012-05-09 21:34

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 211039)
turėjau, aš mašiną su dujom. dėl saliarkos, tai mano grabas 2,9 td greičiau supus nei užsilenks varyklis. ir man karavane mažai vietos, reikia atlenkt kartais sėdynes ;]

Tai turėjai gal su senom dujom, nuo kurių visiems bloga :) o jei imti naujoviskas dujas, tai nei jos varikly eda, nei smirda, nei saudo, nei jokiu kitu problemu nekelia :) taip kad, naujoviskos dujos - geras reikalas :)

Tomskis 2012-05-09 21:35

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 211036)
ne tai čia aš paklausiau tų versknių, kurie sako, kad dujos nesąmonė, tipo negali išmaitinti 5.0, nafik pirkti tokią garlavyną, tai aš klausiu, jei neišmaitina dyzelistai savo 2.7, 3.2, kad tenka pirkti kontrobandą, tai kodėl nesėda į visokius 1.2dci ir pan.:xx:

matai nera taip kad zmogus negali ismaitint dyzelio, del to pila belenkoki kura, zmogus jau pirkdamas dyzeli, tiksliau perka dyzeli tam, kad galetu pilti belenkoki kura, jei zmogus dirba su technika - kuro lieka nemokamo, arba pigesnio ir pan, del to ir perka dyzeli. o kam pirkt 5.0 ir det dujas as irgi nesuprantu, nu kazkiek suprantu aisku, nesu toks durnas, vistiek jis ir ant duju vaziuoja kaip 5.0, o ne kaip 2.0, bet pilt 18litru duju as nemanau kad yra pigu

Robis 2012-05-09 21:36

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 211038)
Jei turėčiau patikimų žmonių kas galėtų už gerą kainą nupirkti - jau senai bučiau iš USA paėmęs :bebebe:

kas yra gera kaina pats spręsi aukcione.

Tomskis 2012-05-09 21:37

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 211040)
Tai turėjai gal su senom dujom, nuo kurių visiems bloga :) o jei imti naujoviskas dujas, tai nei jos varikly eda, nei smirda, nei saudo, nei jokiu kitu problemu nekelia :) taip kad, naujoviskos dujos - geras reikalas :)

dujos kaip buvo senovines taip ir liko, pasikeite tik iranga, tai kad varikli kaip ede, taip ir eda dabar, pirmas kas prakiura, tai ismetimo kelnes ir visas duslintuvas. aisku retai kuris lietuvis tiek km prasuks su masina kad suestu varikli, o problemu buna su visokiom dujo irangom, aisku lygiai taip pat problemu buna ir su benzu ir su dyzeliu, jei viskas tvarkinga, tvarkingai ir veikia

Robis 2012-05-09 21:40

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 211042)
matai nera taip kad zmogus negali ismaitint dyzelio, del to pila belenkoki kura, zmogus jau pirkdamas dyzeli, tiksliau perka dyzeli tam, kad galetu pilti belenkoki kura, jei zmogus dirba su technika - kuro lieka nemokamo, arba pigesnio ir pan, del to ir perka dyzeli. o kam pirkt 5.0 ir det dujas as irgi nesuprantu, nu kazkiek suprantu aisku, nesu toks durnas, vistiek jis ir ant duju vaziuoja kaip 5.0, o ne kaip 2.0, bet pilt 18litru duju as nemanau kad yra pigu

tai kiekvienam rinktis kas jam patinka reikia, bet kai jaunimas vaizduoja penciją susipirkę karavanus, nes argumentuoja bagažinėje vietos daugiau (nors pas mane cadillace bagažinės talpesnė), o realiai pigiausias kėbulas, toliau iš degalinės pilasi kuro tik už 20lt, nes ryt važiuos pas vasią į garažą užsipilti kontrabandinės saliarkos 20-30l, rūko kontrabandinį tabaką, bet kaip taupyt nemoka, taip nemoka... o dar tie taupieji senieji 2.9 bei 3.0td motorai neužmašami, bet valgo pinigine išraiška daugiau nei 3l benzas dujintas, tai žinai... įdomu, kad logiškai taupo, o kas ne.

simaso 2012-05-09 21:44

Citata:

Pradžioje rašė Robis (Post 211045)
tai kiekvienam rinktis kas jam patinka reikia, bet kai jaunimas vaizduoja penciją susipirkę karavanus, nes argumentuoja bagažinėje vietos daugiau (nors pas mane cadillace bagažinės talpesnė), o realiai pigiausias kėbulas, toliau iš degalinės pilasi kuro tik už 20lt, nes ryt važiuos pas vasią į garažą užsipilti kontrabandinės saliarkos 20-30l, rūko kontrabandinį tabaką, bet kaip taupyt nemoka, taip nemoka... o dar tie taupieji senieji 2.9 bei 3.0td motorai neužmašami, bet valgo pinigine išraiška daugiau nei 3l benzas dujintas, tai žinai... įdomu, kad logiškai taupo, o kas ne.

juokingas tu ;]

Robis 2012-05-09 21:47

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 211047)
juokingas tu ;]

pažiūrėk į veidrodį ;)

Finalfour 2012-05-09 21:48

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 211035)
ėda varyklį, duslintuvus, vietą užima balionas...

Trukt uz vadziu ir vel is pradziu... :) Lyg ir visa diena snekam ta tema :) Na needa, needa tos dujos tu varikliu... na kai ieina kai kurie mitai i galvas, tai gali pniaumatiniu kuju kalt, neismusi... nu needa. Apple gerai sako, dujos ne slangines, modernios, kompai skaiciuoja viska, misini, ipurksimo ciklus, kiek sneketa su zmonem, kurie apie dujas ir variklius ismano 10 x daugiau nie jus cia mitu prisklause... ai tiek to, eda eda varikli dujos, kai kapota pakeliu, mano motoras toks apestas visas, maziukas belikes :xx:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:09.