![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
anksciau skaiciuodavau nuluzimais. dabar jau ismokau stabdyti :drug:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
velnias kaip man nesiseka, jau buvau sumastes mesti gerti rukyti, o cia kaip is giedro dangaus pavasaris atejo :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gailesies ten nuvares, apie amg tik pasvajoti galesi :xx:
|
ten E55 daugiau nei LT patikek :)
|
tai jo kad daugiau ,bet nelegalus tu visu pirma negausi darbo tokio kad isvis galetum iskarto bent koki triperi nusipirkti.. nu sunku ten mano giminiu ten dabar yra tai sako mesk mintis net cia vaziuoti ,patys amerikonai varo i norvegija dirbti nes algos didesnes,o tai koks mum tada isvis tikslas varyti i kita puse atlanto dirbti kartu su meksikieciais laukuose? :) siaip amerika tikrai yra nuostabi salis ... jei esi turtingas :wave:
|
mano giminiu irgi ten yra, ir daug gimines draugu isvare, uz dvieju savaiciu vienas jau trecia kart varo, po tris menesius vis :) o visi kiti kas ten sedi, gryzt isvis nezada
|
Nu pirma karta girdziu, kad JAV blogai. Svajoniu salis :)
|
Citata:
|
kokia cia tema zinot patys! cia ne blevyzgos
|
Citata:
|
Citata:
|
2400 psio risam bazara :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
visiems būtų pravartu pasiskaityti, su kuo jūs sutikote registruodamiesi forume.
kai kas, matau, neskaitę taisyklių registravosi ;) http://www.mb1.lt/showthread.php?t=6530 |
Citata:
|
as tai neskaiciau,siaip niekad neskaitau visur regindamasis :geda: siaip daugmaz aisku buna iskart :wave:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:26. |