MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

Tomskis 2014-02-11 22:42

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 314490)
Arba mokesi PVM Vokietijoj arba mokesi PVM Lietuvoje. Vokietijoj PVM 19% Lietuvoj 21%

ar tikrai ji reiks moket? Nei kai perku is lenku, latviu, parduodu lenkam, latviam, tai visose saskaitose VAT 0%, kolega pirko is DE pakaba audinej ta komplekta populiaru aliuminio uz 100svaru ir PVM nemokejo (ant imones), tik nzn ar isvis nemokejo, ar sumokejo ir atgavo, galiu susizinot aisku.

Somesword 2014-02-11 22:45

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 314545)
28 litrus duju mieste :thumbsup:...superine kasdienine auto.:juokiasi:
del manes jus vazinekit ne ant duju, o benzinu...
+ uzsilijuokit lipduka v12 varomas grynu benzinu:bebebe:

ps : nieks cia neskaiciuoja kitu pinigu , gyvenkit zmones kaip jums geriau

elgies kaip vaikas...

Koks tavo :cenzura: reikalas kiek jam kainuoja ?
Kad ir i hameri sesialitri isidesiu dujas ims 40 l simtui ir ka ? dejuosi negerai kazkam del to ?

vanix 2014-02-11 22:54

Someword, zmogui tokios sanaudos kaip is kosmoso srities, priprates su mazalitrazhkem visa gyvenime vazinet, tai tesiog sokiruotas tokiom sanaudom, vat ir dejuoja, o labiausiai stebina manau, kad kazhkas isgali kasdien tiek pilt :D

liutasss 2014-02-11 23:10

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 314548)
elgies kaip vaikas...

Koks tavo :cenzura: reikalas kiek jam kainuoja ?
Kad ir i hameri sesialitri isidesiu dujas ims 40 l simtui ir ka ? dejuosi negerai kazkam del to ?

kurioj vietoj dejuoju?
jau tau nuo tavo 4 kolegu ziuriu nekazka su logika:daro:

liutasss 2014-02-11 23:20

man atrodo jus cia automobilius turit pastate kieme ir tik jei vaziuojat ...tai nebent su skuduriuku per kapota...

man pvz kosmosas jei as pravaziuoju 65-70000 km per metus pylti 20-28 litrus
.jusu abieju ale sustreku ridos jauciu 15000km per metus ir vaizduojat pasaulio bambas:ohne:

Somesword 2014-02-11 23:30

Citata:

Pradžioje rašė liutasss (Post 314553)
man atrodo jus cia automobilius turit pastate kieme ir tik jei vaziuojat ...tai nebent su skuduriuku per kapota...

man pvz kosmosas jei as pravaziuoju 65-70000 km per metus pylti 20-28 litrus
.jusu abieju ale sustreku ridos jauciu 15000km per metus ir vaizduojat pasaulio bambas:ohne:

eik paieskok mano postu kiek as pravaziavau, tas yra beveik 40k km.
jauties labai svarbus cia, panasiai kaip glutaminas a.k.a. rafis ir visi kiti...
nera kitu gyvenimu tik ju, ir pasaulis sukas apie juos...

jei tiek pravaziuotum kiek rasai neturetum tiek postu surinkt cia....

Markko 2014-02-11 23:34

As uz harmonija,jei zmogus prilaiko litu turi galimybiu kodel gi ne...bet kai turiu viena pvz.nuomoja buta naujininkuose 1 kam. ir vazineja su E65 nu ka as zinau...arba kaimynas cl600 nupirko dabar garaze guli sukrites nezino nuo kuo pradeti...Tebunie,,gyvenkite kaip ismanote...

p.s Дешевый понт это голимый понт :)

liutasss 2014-02-11 23:38

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 314522)
tokiu (svetimu pinigu skaiciuotoju) kolegu kaip tamsta (nepakenciamu asmenybiu), pas mane darbe kabinete 4 sedi ir kabinejasi prie manes, kad su esu pitsotu ant duju i darba vazineju. . kai tuo tarpu ju visos dizelines ant kontrabanos astros ir renuskes ir audines ima mazai kuro... ir jie daug sutaupo labai... skaiciuoja kiek algos gaunu, ir kaip isleidziu... ir kaip as isleidziau daugiau nei gaunu oficialios algos....

Juokingiausia buvo, kai jie 3 susede valanda laiko skaiciavo neaisku ka, bet suskaiciavo kad ant kuro isleidau per metus 40% algos. Ir ka tokiems runkeliams gali pasakyt?

Butu plungej normalus susisiekimas vietinis, net nejudinciau per savaite merso. beprasmis vazinejimas saltu varikliu kuro deginimas ir t.t.
nuo namu iki darbo 5 km...

tu paziurek ka as parasiau ,kad be pykciu!!!!! issakiau savo nuomone , ir viskas
o tu matomai darbe sedi subine uzraukes ,stoga rauna nuo tu 4 kolegu ... tai forume uzgiedojai kaip tau skaudu ...issiliejai dabar jau palengvejo?

Tomskis 2014-02-11 23:40

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 314555)
As uz harmonija,jei zmogus prilaiko litu turi galimybiu kodel gi ne...bet kai turiu viena pvz.nuomoja buta naujininkuose 1 kam. ir vazineja su E65 nu ka as zinau...arba kaimynas cl600 nupirko dabar garaze guli sukrites nezino nuo kuo pradeti...Tebunie,,gyvenkite kaip ismanote...

p.s Дешевый понт это голимый понт :)

prie to pacio :) kiba alkanas uz vairo buvo?
http://www.autogidas.lt/bmw-730-e656...125814365.html

Somesword 2014-02-11 23:41

ne skaudu, bet tokie veikejai kaip tamsta, tiesiog siutina...

is esmes paziurek ka parasei pats

Citata:

be pykciu ,bet kas pas pilieti smegenelese? pirk toki auto? o paskui galvot is kur litu gaut ,kad pavaziuot iki darbo... jauciu su sleika brauko i darba...
as suskaiciuoju 3 izeidimus vienam sakinyje, ir po to stebies kode puola tave?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:14.