MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   del tepalo matuokles (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10069)

bikoldis18 2012-06-23 01:54

del tepalo matuokles

sveiki tai vat turejau ilga diena gavau papigiai tepalu tai pasikeiciau sende pats bet esme tame kad kai pasikeiciau tepalus supyliau apie 6.5 bet masinai stovin lygem kely masinos kompas sako oil level is ok bet jei pasinos priekis biski auksciau tai man meta reduce oil tai ka norejau paklausti kiek masinos kompas gali mesti paklaida nes matuokles kaip ir nera tai dariau pagal kompa , isijunges voltege meniu iejas i tepalo lygi ten raso irgi idomiai lygem kely 6.5 ant mazaus pasvirimo 7 o duodant gaza dugnas netgi sukyna iki 8 cia vaziojant tai nebepagaunu kampo jauciu busiu perpyles apie 200ml ar daugiau teks jauciu nuleisti biski

ufonautas 2012-06-23 09:12

Citata:

Pradžioje rašė bikoldis18 (Post 218684)
sveiki tai vat turejau ilga diena gavau papigiai tepalu tai pasikeiciau sende pats bet esme tame kad kai pasikeiciau tepalus supyliau apie 6.5 bet masinai stovin lygem kely masinos kompas sako oil level is ok bet jei pasinos priekis biski auksciau tai man meta reduce oil tai ka norejau paklausti kiek masinos kompas gali mesti paklaida nes matuokles kaip ir nera tai dariau pagal kompa , isijunges voltege meniu iejas i tepalo lygi ten raso irgi idomiai lygem kely 6.5 ant mazaus pasvirimo 7 o duodant gaza dugnas netgi sukyna iki 8 cia vaziojant tai nebepagaunu kampo jauciu busiu perpyles apie 200ml ar daugiau teks jauciu nuleisti biski

Cia dviraciui ar kam tu cia tuos tepalus keitei??? Parasyk kas per masina-duok info pradziai pats jei nori,kad tau kas ka pasakytu;)

pauliukas 2012-06-23 10:56

Pas mane panasi beda yra. Del kazkokios priezasties variklio daviklis ir skydelio mato skirtingai. Ir pastoviai reikdavo tai ipilti tai nutraukti tepela, kol pagauni tinkama lygi abiem davikliam. Dabar uzsirases kieki koks tui buti, kad nesuktu man smegenu. Servise klausiau ar cia man taip vienam, tai sake yra pasitaike ne vienam w211 toks atvejis :)

Marozas 2012-06-23 13:40

pas mane beveik taisykle, kad ikaitus iki 90 laipsniu, meta klaida check oil, kartais raudona, kartais balta. Tepalo matuokle sukirmijo. Maniau, kad reikejo keisti tepalus, pasikeiciau, bet beda liko, o dabar gaila vel keist tepalus, tai gal ir pas jus tokia pati beda:)

bikoldis18 2012-06-23 16:20

Citata:

Pradžioje rašė ufonautas (Post 218691)
Cia dviraciui ar kam tu cia tuos tepalus keitei??? Parasyk kas per masina-duok info pradziai pats jei nori,kad tau kas ka pasakytu;)

p.s w211 2.7 cdi

bandysiu eit nuleist biski bus matyt veliau

nemegstu as tokiu matavimu nezinai kiek ten tiksliai yra to tepalo

bikoldis18 2012-06-23 16:23

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 218713)
pas mane beveik taisykle, kad ikaitus iki 90 laipsniu, meta klaida check oil, kartais raudona, kartais balta. Tepalo matuokle sukirmijo. Maniau, kad reikejo keisti tepalus, pasikeiciau, bet beda liko, o dabar gaila vel keist tepalus, tai gal ir pas jus tokia pati beda:)

seip gal ir grybauja ta matuokle nes as supyliau 6.5 ir man rodo pasleptas meniu kad variklije yra 6.5 litro bet kartais kitas tepalo testas rodo kad reduce oil tai net nznau ar man juos nuleist ar palikt ramybej

Tech-nic 2012-08-28 13:06

Citata:

Pradžioje rašė bikoldis18 (Post 218684)

Pas mane ilgai laika po pakeitimo rode OIL LEVEL IS OK, nesenai pasiziurejau tai ismete reduce oil level, ir taip visa diena, sekancia diena vel viskas gerai :) beja kas per voltege meniu? :) pasmane w203 220 cdi 2005, as tai mastau nusipirkti tepalo matuokle, bet nerandu klp nieks neturi, man nerimtai atrodo kai nzn kiek konkreciai to tepalo yra :confused:

Hunter 2012-08-28 14:01

Cia tam kad nekistu nagu tie kas neturi irankiu. Matuokle gali pasidaryti is storo vielos gabalo

Tech-nic 2012-08-28 17:09

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 227267)
Cia tam kad nekistu nagu tie kas neturi irankiu. Matuokle gali pasidaryti is storo vielos gabalo

Gal zinai kiek cm koks lygis ? ir kiek sukisti reik? butu neblogai pasiziuret :) :aciu:

DTM 2012-08-28 17:17

Skirtingiems varikliams skirtingos normos, reikia ziureti WIS`e pagal variklio koda raso koks atstumas ant siupo turi buti.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:36.