MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Labai reikia JŪSŲ pagalbos!!! :) Mergina renkasi A klasės mažylį :)(nuo 2005) (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=10167)

Briunete 2012-07-12 10:10

Labai reikia JŪSŲ pagalbos!!! :) Mergina renkasi A klasės mažylį :)(nuo 2005)

Laba diena,
Jau kelintą mėnesį ilgesingai dairausi naujos mašinytės :) ir akį ir širdį labai trauktų A klasės mažylis. Domintų naujesnis modeliukas nuo 2005m, dyzeliukas.(pinigų planuojama apie 20k) Reikalingas merginai važinėti mieste, na kartais ir už jo ribų :)..tačiau ko tik nepaklausi, dauguma labai skeptiškai nusiteikę - genda, prasti priėjimai, brangu tvarkyti ir taip toliau ir panašiai...Kiek teko ieškoti info internete, na niekaip kažko tokio blogo apie šiuos 2 kartos mažylius nerandu, tik apie 1 kartą.Gal galėtumėte brangūs išmanieji forumiečiai pasidalinti savo komentarais ir žiniomis apie šį automobiliuką ir padėti apsispręsti, būčiau be galo dėkinga, nes jau naktim nebesimiega !!!! :)))))

Batonas 2012-07-12 10:12

Vienas is problematiskiausiu MB modeliu.Niekada nepirkciau.

simaso 2012-07-12 10:15

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 221116)

ir tas naujasis modelis prastas ??

M'Bejus 2012-07-12 10:22

Man irgi panasu, kad visi tie kalbetojai geriausiu atveju yra susidure tik su senaja A klase..

Briunete 2012-07-12 10:39

O kokios tos problemos? Čia visiems antros kartos dyzeliukams? Ar jau kaip papulsi??
:)

artez 2012-07-12 10:59

na tas antra karta turiu omeny naujesne a klase,tai visai patvari, o tas senenesnis kalba kad nepatvarus, bet va draugelio sesuo turi,jokiu problemu rimtu neturejo vazineja sau patenkinta.

ShotGun 2012-07-12 11:01

Citata:

Pradžioje rašė artez (Post 221127)
na tas antra karta turiu omeny naujesne a klase,tai visai patvari, o tas senenesnis kalba kad nepatvarus, bet va draugelio sesuo turi,jokiu problemu rimtu neturejo vazineja sau patenkinta.

Rimo servise kazkada man pasakojo, kad su antros kartos modeliu viskas tvarkoj. Nera bedu, tokiu kaip su pirmos kartos.

Apple 2012-07-12 11:04

Pažįstama jau važinėja gal 5 metai, su benzininiu varikliu. Rimtų problemų nebuvo, aišku - genda, bet ne daugiau nei visos kitos mašinos. Didžiausia problema, kad duslintuvas nupuvo jau po 3 metų eksplotacijos :D

Hunter 2012-07-12 11:14

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 221116)

As irgi nepirkciau jeigu man lieptu lyginti su w220, tiesa nepirkciau ir w220 jeigu dabar vazineciau su w221, nes ta pati sakyciau, kad cia ligu maisas ;)
Labiausiai genda pas tuos kurie ju net ir neturejo, o tik is pazistamo draugo pusbrolio pasakojimu darbe girdejo.
Priejimas blogas kai tikiesi remontuoti kaip 2 golfa
1 kartos a klase gedo nedaugiau negu dabartine 2 karta kai jai tiek metu buvo

O dabar konkretus klausimas. Tau yra dideliu problemu pasistatyti masina vilniaus centre, kad renkiesi butent si modeli?
Jeigu ne, tada rinkis C klase

Briunete 2012-07-12 12:30

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 221131)
As irgi nepirkciau jeigu man lieptu lyginti su w220, tiesa nepirkciau ir w220 jeigu dabar vazineciau su w221, nes ta pati sakyciau, kad cia ligu maisas ;)
Labiausiai genda pas tuos kurie ju net ir neturejo, o tik is pazistamo draugo pusbrolio pasakojimu darbe girdejo.
Priejimas blogas kai tikiesi remontuoti kaip 2 golfa
1 kartos a klase gedo nedaugiau negu dabartine 2 karta kai jai tiek metu buvo

O dabar konkretus klausimas. Tau yra dideliu problemu pasistatyti masina vilniaus centre, kad renkiesi butent si modeli?
Jeigu ne, tada rinkis C klase

Esu ne iš Vilniaus :) Noriu nedidelio simpatiško hečbeko, maršrutams darbas, namai, sportai ir t.t :) Didesnės mašinos nenoriu. A klasės modelis pasirodė tinkamas variantas, nes nėra pats mažiausias, be to ir sėdėt aukščiau smagu :) Tai vat žiūrint iš moteriškosios paviršutinės pusės jis man tinka puikiai :geda: bet labai norėjosi išgirsti Jūsų profesionalių nuomonių iš techninės pusės :confused:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:41.